Селекцията на Левски-напускащи играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Мечо и Топузаков напускат в посока Израел

Мнениеот deepblue1963 » 08 авг 2010 19:58

Gutev написа:Подиграваме ме се с легендите си просто. Сигурно следващото лято пак ще се нуждаем от тях и ще правим опити за да ги привлечем, ама сега са свършили за футбола.

Със сигурност следващото лято няма да се нуждаем от тях.Ние и това лято не се нуждаехме.По-добре ще бъде да си върнем Балджийски!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 08 авг 2010 20:04

moriente написа:
NFB_Bgfen написа:Защо да не пробваме Шмедин или някой друг от школата който да замества когато е нужно Младенов-Жо.А за центалните защитници мисля че 3-ма са ни достатъчни а пък като добавим и новия Сержиньо който може да играе и централен защитник стават четирима.

Сержиньо се взима за дефанзивен халф , не за централен защитник. Не сме цъфнали и вързали в халфовата линия ,че да играе централен защитник холандеца. Питам те ако Милиев е контузен , а Иво Иванов има натрупани картони какво правиме => "3ма са ни достатъчни "

Ами ако се стигне до такова положение нека вземем някой от юношите и да налагаме него нали затова е тази школа за да дава футболисти на първия отбор.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 08 авг 2010 20:09

Там им е мястото.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 авг 2010 12:55

Sleepwalker написа:Не виждам защо толкова се тръшкате. И двамата в тоя отбор са по-скоро за пълнеж. Най-добрите им години минаха и вече не мога да си представя как ще играят на високо ниво. Респект за всичко, което са дали на Левски, но не мисля че е правилно да се държат хора заради заслуги, още повече, че така се спират младите. Успех им пожелавам и на двамата, дано се върнат като треньори в Левски след време!

Съгласна съм с твоето изказване.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 авг 2010 13:02

hristov25 написа:Един път ги продадоха в Изрел, върнаха се пак ги продават. Отнасят се с тях като с ненужна стока, която като стане нужда за пари я продават. :roll:

Като са резерви при "Сините" и не играят редовно, ясно, че ще им се търсят други отбори, за да играят повече и да искарат някой лев.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи

Мнениеот LaRgO » 09 авг 2010 17:31

Къде е Шмедин ? Ако е в отбора, той и Сашо Киров ще заместят Телкийски.Топчо не е във форма,остават 3-ма защитници и ако има нужда ще вземат някой от юношите.

Потребителски аватар
ferric
Контакти:

Мнениеот ferric » 26 авг 2010 18:46

Левски подписа предварителен договор с Даниел Шмедин
07 май 2009 | 15:21
Днес ПФК Левски подписа предварителен договор с юношата Даниел Шмедин. Договорът с нападателя на юноши старша възраст ще влезе в сила от сезон 2010/2011 г.

Шмедин, който играе в юношите старша възраст "Б" на Левски със старши треньор Петко Медвецки, днес празнува 18-ия си рожден ден.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 авг 2010 15:08

ferric написа:Левски подписа предварителен договор с Даниел Шмедин
07 май 2009 | 15:21
Днес ПФК Левски подписа предварителен договор с юношата Даниел Шмедин. Договорът с нападателя на юноши старша възраст ще влезе в сила от сезон 2010/2011 г.

Шмедин, който играе в юношите старша възраст "Б" на Левски със старши треньор Петко Медвецки, днес празнува 18-ия си рожден ден.

Хубава новина ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 29 авг 2010 17:33

http://gong.bg/view_article.php?article_id=154463 , какво мислите ,аз го приемам с смесени чувства.. повече ме е ят че Иван Цачев продадохме...
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2010 17:38

Blue Mind написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=154463 , какво мислите ,аз го приемам с смесени чувства.. повече ме е ят че Иван Цачев продадохме...

Не може да се наложи в Левски, така че няма смисъл само да тренира с отбора.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”