tzloko написа:Браво левскари ! Пожелавам ви да си направите шоуто довечера, и да биете тъпите шведи !
Мерсииии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tzloko написа:Браво левскари ! Пожелавам ви да си направите шоуто довечера, и да биете тъпите шведи !
woolves написа:Messinho написа:Герена ще е пълна, но ще се потвърди ли, че Левски е евроидиот е големият въпрос според мен)
Не стига, че едва си вземаме въздух БГ отборите, че ни трябват коефициенти, че въпроснити причинители на евроидиотството до един играха и играят в ШЛ, това е по цскарски нагло!Става въпрос за БЪЛГАРСКИ отбор , няма значение, че това е ЛЕВСКИ, Стига комсомолски заяждания!
Българските Футболисти са лъвове пред 2000 човека и мишки пред 20000
Messinho написа:Герена ще е пълна, но ще се потвърди ли, че Левски е евроидиот е големият въпрос според мен)
Абе, преди мачовете с вас какви бяха тези отбори, беsl321 написа:Messinho написа:Герена ще е пълна, но ще се потвърди ли, че Левски е евроидиот е големият въпрос според мен)
Жилина са в ШЛ.Дебрецен ше си минат през Ловеч като през малка гара.БАТЕ Борисов след 3 успешни сезона във европейските турнири първия мач бият Маритимо 3-0.Заради това че тия отбори са ни остранили ли сме евроидиоти? Смешник.
БГ футбола е все по зле.А гореспоменатите отбори се развиват.Е това е.В последните 20 г ,10 г ,5 г ...... както и да ги смяташ имем повече спечелени точки в евротурнирите.И ако ние сме евроидиоти тия дето са след нас какви са?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта