Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БАТКОВ НЕ ПРОДАВАЙ ЖОАЗИНЬО!!!!
Когато доидоха в Левски и несе наложиха,вси4ки реваха за какво са ги взели.Сега като ги продават,защо ги продават.Мисля 4е в 6колата на Левски има мом4ета на които ако им се даде 6анс за изява ще бъдат и по добри от тези анонимни бразил4ета.
orlando написа:Когато доидоха в Левски и несе наложиха,вси4ки реваха за какво са ги взели.Сега като ги продават,защо ги продават.Мисля 4е в 6колата на Левски има мом4ета на които ако им се даде 6анс за изява ще бъдат и по добри от тези анонимни бразил4ета.
Абсолютно съм съгласен, а и сега като се върна Йовов - къде ще играе Жо?
Хичо и Ицо по крилата, а Жо на пейката и само да му се дава заплата, а щом е бразилец, нали знаете, че заплатата си е заплата
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
- sedem_!_dva
Re: ГРОЗНИ: ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ВЗЕМА ЖОАЗИНЬО ОЩЕ СЕГА
orlando написа:Когато доидоха в Левски и несе наложиха,вси4ки реваха за какво са ги взели.Сега като ги продават,защо ги продават.Мисля 4е в 6колата на Левски има мом4ета на които ако им се даде 6анс за изява ще бъдат и по добри от тези анонимни бразил4ета.
Грешиш

NON MOLLARE MAI
- sedem_!_dva
agent_008 написа:orlando написа:Когато доидоха в Левски и несе наложиха,вси4ки реваха за какво са ги взели.Сега като ги продават,защо ги продават.Мисля 4е в 6колата на Левски има мом4ета на които ако им се даде 6анс за изява ще бъдат и по добри от тези анонимни бразил4ета.
Абсолютно съм съгласен, а и сега като се върна Йовов - къде ще играе Жо?
Хичо и Ицо по крилата, а Жо на пейката и само да му се дава заплата, а щом е бразилец, нали знаете, че заплатата си е заплата
Въпроса е- къде Йовов ще играе, а не Жо. Той ни беше най-силното крило есента, а като си тръгна Йовов едвам пълзеше по терена, помня на мача с/у Локо СФ в Надежда, как се беше задъхал като хрътка. Йовов трябва да е резерва и да влиза като смяна накрая, за титуляр не може и да става дума.
NON MOLLARE MAI
-
- Контакти:
Абе тези,които гледат всички мачове на Левски,виждат,че Жоазинъо е най-добрия ни офанзивен играч,прави разликата между Левски и останалите отбори и решава мачовете.Трябва да остане,защото е млад и перспективен,а и след 2-3 години може да му вземем над 5-6 милиона.Ако Батков го продаде,сам се обезглавява. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- count_zero
- Контакти:
ауу, да, 5 милиона ще дадат направо! бе я стига - да отиват наемниците за пари. в българския футбол трябва свежа БЪЛГАРСКА кръв - стига децата са бягали по кипър и не знам си къде за жълти стотинки.
не съм фен на левски, но не съм им и враг - искам във ВСИЧКИ БГ отбори 80% от титулярния състава да са българи - аман от авантюристи-печалбари! с парите от жо може цял шампионски тим да се отгледа, хора, опомнете се!!!

ОСТАВЕТЕ ЖО моля ви той е един от най-добрите ОСТАВЕТЕ ГО !!! не го продаваи те.
emomatov написа:Батков остави вече отбора на мира, ние искаме отново да имаме успехи в Европа, ако нямаш пари се махай, но не ни закачай. Жоазиньо е един от най-добрите защо скаш да го продадеш? Не ти ли ситига това което направи преди години като продаде лидерите на отбора - още ли искаш да те мразим а?
АКО ТИ ПРОДАДЕШ НЯКЛОИ СЕ ЕДНО ОБЯВЯВАШ ВОЙНА СРЕЩУ СЕБЕСИ... ПОМИСЛИ ВЪРХУ ТОИВА И ОСТАВИ ЖО В ЛЕВСКИ...
как да не го продава,като неможе да продаде ХИЧО.а БИЖУТЕРА ще е титуляр със сигорност.
и две сини сърца бият в мадрид
sedem_!_dva написа:orlando написа:Когато доидоха в Левски и несе наложиха,вси4ки реваха за какво са ги взели.Сега като ги продават,защо ги продават.Мисля 4е в 6колата на Левски има мом4ета на които ако им се даде 6анс за изява ще бъдат и по добри от тези анонимни бразил4ета.
Грешиш![]()
![]()
Против Жо никога никой не е казвал нищо, той просто е симпатичен заради ниския си ръст, като го погледнеш как отива да бие корнер и е по-нисък от флагчето просто ти става някакво весело като го видиш това
. Да не говорим, че е най-доброто крило и се доказа още с първите мачове, в които му беше даден шанс, за разлика от Жеан
![]()
![]()
.............................................................................................................................................................
Помня 4е трудно се адаптираха.Трябва6е им пове4е време от нормалното.Ако си 4ужденец и играе6 в Левски,ЦСКА трябва да си много по добър от игра4ите с които разполага отбора които те купува.Трябва да си развивате игра4ите от 6колите а не да давате луди пари за недоказани световно неизвесни 4ужденци
Re: ПФК Левски АД
delqnski47 написа:Абе ще престанете ли да пишете едно и също всеки ден!Един левскар пише:''Левски бил остранил Удинезе и незнам си кой си.Мрете свине такива''!!!После някой цскар му отговаря:''Говедо шибано.........вие отпаданхте от Тампере,БАТЕ И КАКА.....хахахахахаха!!!!!'' или обратното:Някой си цскар-пубер почва да се заяжда от какви слабаци е отпаднал Левски,а в същото време Левски би отбори като Удинезе и т.н.,а пък някъв си левскар пише колко славно било да се класираш на четвърт финал за купата на Уефа,а в същото време забравя за БАТЕ и КАКА!!!
Извод:Левски е отборът с най-славни победи през последните години и с най-безславни отпадания от турнирите!!!ТОВА Е ФАКТ!!!Аре НАЗДРАВЕ и стига сте се заяждали!!!
Бе май най-добре да спрете с това Левски-ЦСКА и всички да пийваме,а

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.