ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Мнениеот Deliba6 » 24 авг 2010 15:36

Синият Болярин, браво за точните думи!!! Утре сме "на бойна нога"!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2010 16:37

Deliba6 написа:Синият Болярин, браво за точните думи!!! Утре сме "на бойна нога"!!! :twisted: :twisted: :twisted:

:) Да. Само един коментар към Синият Болярин. Сектор Б е за всички левскари. На мача с Калмар пя целият стадион. Така ще бъде и срещу АИК... Ще ги бием само с публика...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 24 авг 2010 16:40

Братлета, може ли да ми кажете колко хора бяха в мачовете срещу Дебрецен, Жилина и БАТЕ?
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 24 авг 2010 17:28

По груба преценка с Жилина 17-18 хиляди, с Дебрецен ~20 хиляди и с Бате Борисов 23-24 хиляди.

bigbonusprize написа::) Да. Само един коментар към Синият Болярин. Сектор Б е за всички левскари. На мача с Калмар пя целият стадион. Така ще бъде и срещу АИК... Ще ги бием само с публика...

Тук бъркаш. Стадионът може да е на всички левскари, но "Б" е мястото за най-верните привърженици, които ще подкрепят отбора и в най-трудните моменти. Смисълът на по-евтините билети за "Б" е подкрепата, която дава секторът и е също компенсация за по-лошите условия на трибуните.

Потребителски аватар
AmonRa
Контакти:

Мнениеот AmonRa » 24 авг 2010 17:36

Всички сме на ГЕРЕНААААААААААА :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 авг 2010 17:40

Вече взех билети ! Аре говеда,моШно към касите и да ги изяждаме и изплюваме ония жалки камънохвъргачки - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 авг 2010 17:42

THE G.A.M.E написа:
Linkin_Park написа:2:1 за Левски , очаквам сценарий подобен на този от мача с Удинезе. :lol:

Дай тия сценарии да си ги запазим за след групите ! ... :lol:
Сега да си бием с > 2 - 3 : 0 .... пък, има време за драми !

Напълно те подкрепям.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2010 18:20

Синият Болярин написа:
bigbonusprize написа::) Да. Само един коментар към Синият Болярин. Сектор Б е за всички левскари. На мача с Калмар пя целият стадион. Така ще бъде и срещу АИК... Ще ги бием само с публика...

Тук бъркаш. Стадионът може да е на всички левскари, но "Б" е мястото за най-верните привърженици, които ще подкрепят отбора и в най-трудните моменти. Смисълът на по-евтините билети за "Б" е подкрепата, която дава секторът и е също компенсация за по-лошите условия на трибуните.

Тук вече ти бъркаш. Като вкараха 3:2 шведите от къде почна да се скандира сещаш ли се? Беше от А. Аз съм ходил 7, 8 години в Б, но от няколко години имам карта за А. Това значи ли, че не подкрепям отбора в трудни моменти и че не съм верен привърженик? :) Или съм по-малко верен от хората в Б? Няма смисъл от разделения. Всички живеят с тази свята идея - Левски!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
GranTorino
Контакти:

Мнениеот GranTorino » 24 авг 2010 18:34

bigbonusprize написа:
Синият Болярин написа:

Тук вече ти бъркаш. Като вкараха 3:2 шведите от къде почна да се скандира сещаш ли се? Беше от А. Аз съм ходил 7, 8 години в Б, но от няколко години имам карта за А. Това значи ли, че не подкрепям отбора в трудни моменти и че не съм верен привърженик? :) Или съм по-малко верен от хората в Б? Няма смисъл от разделения. Всички живеят с тази свята идея - Левски!

на мен ми се гледа мач и затова съм в сектор В :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от GranTorino на 24 авг 2010 19:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 24 авг 2010 18:35

bigbonusprize написа:

+1 . Само да допълня, че в Неделя в А и във В сектор имаше повече хора отколкото в Б ;) .

Върни се в “Архив”