Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Deliba6 написа:Синият Болярин, браво за точните думи!!! Утре сме "на бойна нога"!!!![]()
![]()
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
bigbonusprize написа:Да. Само един коментар към Синият Болярин. Сектор Б е за всички левскари. На мача с Калмар пя целият стадион. Така ще бъде и срещу АИК... Ще ги бием само с публика...
THE G.A.M.E написа:Linkin_Park написа:2:1 за Левски , очаквам сценарий подобен на този от мача с Удинезе.
Дай тия сценарии да си ги запазим за след групите ! ...![]()
Сега да си бием с > 2 - 3 : 0 .... пък, има време за драми !
Синият Болярин написа:bigbonusprize написа:Да. Само един коментар към Синият Болярин. Сектор Б е за всички левскари. На мача с Калмар пя целият стадион. Така ще бъде и срещу АИК... Ще ги бием само с публика...
Тук бъркаш. Стадионът може да е на всички левскари, но "Б" е мястото за най-верните привърженици, които ще подкрепят отбора и в най-трудните моменти. Смисълът на по-евтините билети за "Б" е подкрепата, която дава секторът и е също компенсация за по-лошите условия на трибуните.
bigbonusprize написа:Синият Болярин написа:bigbonusprize написа:Да. Само един коментар към Синият Болярин. Сектор Б е за всички левскари. На мача с Калмар пя целият стадион. Така ще бъде и срещу АИК... Ще ги бием само с публика...
Тук бъркаш. Стадионът може да е на всички левскари, но "Б" е мястото за най-верните привърженици, които ще подкрепят отбора и в най-трудните моменти. Смисълът на по-евтините билети за "Б" е подкрепата, която дава секторът и е също компенсация за по-лошите условия на трибуните.
Тук вече ти бъркаш. Като вкараха 3:2 шведите от къде почна да се скандира сещаш ли се? Беше от А. Аз съм ходил 7, 8 години в Б, но от няколко години имам карта за А. Това значи ли, че не подкрепям отбора в трудни моменти и че не съм верен привърженик?Или съм по-малко верен от хората в Б? Няма смисъл от разделения. Всички живеят с тази свята идея - Левски!
bigbonusprize написа:
Тук вече ти бъркаш. Като вкараха 3:2 шведите от къде почна да се скандира сещаш ли се? Беше от А. Аз съм ходил 7, 8 години в Б, но от няколко години имам карта за А. Това значи ли, че не подкрепям отбора в трудни моменти и че не съм верен привърженик?Или съм по-малко верен от хората в Б? Няма смисъл от разделения. Всички живеят с тази свята идея - Левски!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта