http://eurorivals.net/orebro:aik-highli ... 00823.html
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Linkin_Park написа:2:1 за Левски , очаквам сценарий подобен на този от мача с Удинезе.
VIXON написа:8-)![]()
Нека започнем оттам откъдето другите свършват...
Защото и в бурята ще бъдем с тебе ( ЛЕВСКИ ), народе мой защото се обичахме...
Това е Левски ....обичан, възвеличаван, трудолюбив и с гордо вдигнато чело...
Нека и след мача да сме все така силни, борбени , велики...защото никога не се отказваме...
Важно е и футболистите да го правят...
Уважаеми господа - уважавайте любовта ни към Левски и се борете достойно във всяка минута на терена ...независимо кой е срещу вас...
Да бъде и да пребъде Левски во веки веков !!!
nattt написа:(Все съм си обещавала, че няма да пиша в този форум, защото има разни, които само си търсят с кога да се заяждат, ама този път не се стърпях.)
"В Хърватска се бият с бухалки. В България, доколкото знам, е същото, феновете на Левски са темпераментни", предупреди и нападателят на АИК Горан Любойевич. ?!?!?
Ама тези са много нагли! Четох изказванията им още на следващия ден. Публиката на Левски била една от най-дивите на Балканите, сега това.Доколкото знаел, бием с бухалки. Честно ли? Аз пък доколкото знам те бият с камъни и бутилки, чупят автобуси и шведската полиция не е в състояние да им се опре. Не знам с какви очи нас наричат диваци. Аз все още не осъзнавам как в Стокхолм се разиграха тези сцени, които на Балканите - тези Балкани, които в техните представи са едва ли не населени с варвари, просто ги няма.
Публиката на Левски е напълно способна да им покаже как действаме ние, цивилизованите хора. Дано само не се намерят левскари?, които да опровергаят думите ми.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта