ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Мнениеот messi7 » 24 авг 2010 01:06

Ето ви линк от мача Йоребро - АИК 1-0. Има подробен репортаж и интервюта с главните действащи лица. Утре ще напиша и своето мнение за този мач. Но смятам, че АИК са го закъсали в шампионата и няма да си дават много зор срещу Левски. Дано и така стане. ;)
http://eurorivals.net/orebro:aik-highli ... 00823.html
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2010 01:07

Аз също съм в провинцията,но в четвъртък съм там.Това е един от редките моменти,в които отборът наистина има нужда от своите фенове,затова,който има възможност,нека отиде и,независимо от това какво ще се случи на мача,трябва от първата до последната минута да сме заедно с играчите.Аз съм сигурен,че те ще направят всичко възможно.за да спечелят!

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 24 авг 2010 09:56

2:1 за Левски , очаквам сценарий подобен на този от мача с Удинезе. :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 авг 2010 10:01

Linkin_Park написа:2:1 за Левски , очаквам сценарий подобен на този от мача с Удинезе. :lol:

Дай тия сценарии да си ги запазим за след групите ! ... :lol:
Сега да си бием с > 2 - 3 : 0 .... пък, има време за драми !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 24 авг 2010 10:59

Темата ти не е вече актуална.Пишеш за вече отминали мачове.Мойте уважения към „севрна трибуна“но левскарите са милиони и всеки има право да си пуска тема във синият форум.Не е приятно да пуснеш тема,която след малко да се заключи или заглавието и да се преписва на някой друг.Защо трябваше темата пусната от мен ,да се заключва и на нейно място да се вписва темата с отминали мачове които всички знаем как са завършили.Да преди всичко САМО ЛЕВСКИ ,но левскарите са милиони а не определена група хора с връзки при модераторите.Всички имаме право да изкажем това което чувстваме от вътре няма голям и малъко левскар има ЛЕВСКАРИ.И пред ЛЕВСКИ всички сме равни.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 24 авг 2010 11:09

^ Каза ти се да прочетеш правилата. Да не говорим, че южната трибуна прави най-добрите ви теми. С емблемите на отборите резултати и т.н. Не някакви плачливи разсъждения и глупости. Само трябва да си изхвърли, този шал или изгори както той си реши :)
Последна промяна от Love_ на 24 авг 2010 11:10, променено общо 1 път.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

VIXON
Контакти:

Мнениеот VIXON » 24 авг 2010 11:10

8-) 8-) 8-) Нека започнем оттам откъдето другите свършват...
Защото и в бурята ще бъдем с тебе ( ЛЕВСКИ ), народе мой защото се обичахме...
Това е Левски ....обичан, възвеличаван, трудолюбив и с гордо вдигнато чело...
Нека и след мача да сме все така силни, борбени , велики...защото никога не се отказваме...
Важно е и футболистите да го правят...
Уважаеми господа - уважавайте любовта ни към Левски и се борете достойно във всяка минута на терена ...независимо кой е срещу вас...
Да бъде и да пребъде Левски во веки веков !!! :!: :!: :!: :idea: :arrow: :idea:

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 24 авг 2010 11:11

VIXON написа:8-) 8-) 8-) Нека започнем оттам откъдето другите свършват...
Защото и в бурята ще бъдем с тебе ( ЛЕВСКИ ), народе мой защото се обичахме...
Това е Левски ....обичан, възвеличаван, трудолюбив и с гордо вдигнато чело...
Нека и след мача да сме все така силни, борбени , велики...защото никога не се отказваме...
Важно е и футболистите да го правят...
Уважаеми господа - уважавайте любовта ни към Левски и се борете достойно във всяка минута на терена ...независимо кой е срещу вас...
Да бъде и да пребъде Левски во веки веков !!! :idea:

:lol: :lol:

Моля успокой се с клишетата.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 24 авг 2010 12:29

Това е ключов мач за целия сезон на Левски. Двата възможни изхода водят до коренно противоположни последици. Влизането в групите осигурява 2 милиона лева от УЕФА, а с останалите приходи и парите от квалифициакционните кръгове сумата ще надхвърли 3 милиона. При заявен Бюджет от 10 милиона говорим за 30%. С тези пари няма да се чудим кой ще е на сергията през зимата.

Финансовата стабилизация е само едната страна на нещата. По-важното е, че с влизането автоматично добавяме поне 2 точки за коефициента. При победа и равен например ще спечелим повече. Догодина отпада коефициентът от европохода и без участие в групите ще имаме 10 точки. Те няма да са достатъчни да сме поставени в третия кръг на ШЛ. При отстраняване на съперника следва плей-оф за ШЛ, като отпадане там праща право в групите на ЛЕ. Отпадане в третия кръг в ШЛ праща на плей-оф за ЛЕ, където коефициент 10 пак не стига да сме поставени.

Мачът с АИК е много повече от пореден двубой, защото при победа ще играем в групите и ще извлечем всички изброени ползи. Освен това ще отстраним два пъти поред шведи, които са ни направо кошмар като нация. Това несъмнено ще ни донесе успокоение, защото новият отбор ще е постигнал първият си успех. Въпреки загубата от Черноморец, началото на първенството за мен е добро. Работата е там, че до този момент не можем да се възползваме от психологическия бонус от победите срещу ЦСКА и Локомотив, както и отстраняването на Дъндок и Калмар, защото има още една крачка, която трябва да направим.

С отстраняването на АИК ще се разтовари напражението от отбора. В групите се очаква отпадане, така че играчите ще са освободени психически. Отпаднем ли нищо страшно няма да се е случило. Преодолеем ли ги просто страхотно. Влизането в групите ще рече, че сме постигнали цел минимум и може да мислиим и за първенството. При влизане в ЛЕ Левски е фаворит за първото място в "А" група.

При отпадане се лишаваме от всичко изброено. По-добрият вариант мисля, че е ясен :) За таз цел да напълним Герена и поне 20 хиляди левскари да дерем гърла. Ще го кажа за пореден път- както и да се развива мачът, той се играе 90 минути. Нито сме отпаднали при повеждане на АИК, нито сме се класирали при преднина, била тя и с повече от един гол. Поведението на публиката е изключително важно. То може да окрили отбора в тежък момент или да го отпусне преди реално да е спечелил. Утре дерем гърла като за последно, за да не ни бъде последно :) Нека в сектор "Б" да отидат само тези, които знаят песните и да няма изциганили се за 4 лева. В този сектор отиваме не за да ни е евтино и удобно, а за да подкрепяме отбора. Нека си свършим нашата работа по трибуните и ви гарантирам, че отборът ще си свърши неговата на терена.

Само Левски!Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Ад чака АИК на "Герена"

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2010 14:54

nattt написа:(Все съм си обещавала, че няма да пиша в този форум, защото има разни, които само си търсят с кога да се заяждат, ама този път не се стърпях.)

"В Хърватска се бият с бухалки. В България, доколкото знам, е същото, феновете на Левски са темпераментни", предупреди и нападателят на АИК Горан Любойевич. ?!?!?

Ама тези са много нагли! Четох изказванията им още на следващия ден. Публиката на Левски била една от най-дивите на Балканите, сега това. :shock: Доколкото знаел, бием с бухалки. Честно ли? Аз пък доколкото знам те бият с камъни и бутилки, чупят автобуси и шведската полиция не е в състояние да им се опре. Не знам с какви очи нас наричат диваци. Аз все още не осъзнавам как в Стокхолм се разиграха тези сцени, които на Балканите - тези Балкани, които в техните представи са едва ли не населени с варвари, просто ги няма.
Публиката на Левски е напълно способна да им покаже как действаме ние, цивилизованите хора. Дано само не се намерят левскари?, които да опровергаят думите ми.

Доста точен коментар. Поздравявам те за написаното. Изключително нагли шведи. Съмнявам се нещо да се случи по време на мача. Каквото и да става, ще е извън стадиона...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”