А аз мисля че има тема и трябва да се пише в нея а не да се правят 200 теми...
levski/viewtopic.php?f=1&t=56099&p=1278493#p1278493
ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Prizrachen
- Контакти:
Re: Жоро Христов десн халф
ministur написа:Абе Жорето Христов си е зле в последно време доста.Може да го пробват само при попложение че на другият край на игрището го чака Джеймс Хетфийлд да забият заедно някое парче...................
Сериозно,много лошо впечатление ми направи какво самочувтсвие имаше на лагера в ПравецДържеше се като че все едно е Роналдо.........доста дръзко поред мен в предвид това какво е направил откакто е в Левски,но тва си е мое мнение не ангажирам никой с него
Да си под наем в Висла Краков само с 1 мач за 15 минути не е малко.
Re: Левски залага на юноша като титуляр срещу АИК
Prizrachen написа:За мене Кривия трябва да почне титуляр, защото е надъхан, а и е ЛЕВСКАР В СЪРЦЕТО и знае как се играе за ЛЕВСКИ
+1
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Според мен с повече играчи да се насити халфовата линия.
И на контри, гостуваме. Да не се правим както в Бургас/изключая последните 20 мин./, че всеки сам ще се бие.
Г.Петков също трябва да се размърда от вратата при центриранията. Там е голям проблем.
А Дембелето открие ли резултата, смятайте, решили сме мача.
Успех довечера.
И на контри, гостуваме. Да не се правим както в Бургас/изключая последните 20 мин./, че всеки сам ще се бие.
Г.Петков също трябва да се размърда от вратата при центриранията. Там е голям проблем.
А Дембелето открие ли резултата, смятайте, решили сме мача.
Успех довечера.
- stoicho_317
- Контакти:
Martines написа:A къде са сега онези дървени философчета,които се смееха,като бях написал,че Киров се включи много добре в мача с Черноморец и че очаквам да е титуляр този мач,а смешковци къде сте?Deliba6 написа:Martines написа:Ти луд ли си?..........Киров се включи чудесно!!!И другия мач трябва да е титуляр,аз съм много доволен от него!
Чуй с'я да ти рекнем!... Не четеш, а подскачаш?!...В този мач, след като влизаш на мястото на "липсващият" Младенов и ти Martines "ще се включиш чудесно", а и аз ще мърдам тези 15-ина минутки!...
П.П. 'Ма Martines да не се казваш Александър?...Да не играеш ляво крилце пък да те пускат дясно?...
Киров, ти ли си бе?!
kempesmario написа:Не бе Мартинес ти си от екипа на комиците или нищо не разбираш от футболОбесняваме ти глупости да не пишеш , ама ти продължаваш
Тук съм бе "метални философе"!...

П.П. Само за сведение... Някои ходиме на работа, все пак!...

Последна промяна от Deliba6 на 19 авг 2010 18:49, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
аз също съм на работа.......исках да Ви кажа да почнете да искате оставката на Ясен,щом е решил да пуска Киров титуляр

За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
-
- Контакти:
Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ (май по Филм+ :)
Преди 1-2 часа си писах с Булсатком по скайп и казаха, че 100% ще го дават (по Филм+), а и в програмата им фигурира.
Да , ама линкове едва ли ще има .........
А който няма булсат а има само нет къде да гледа?