ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: АИК-ЛЕВСКИ

Мнениеот Deliba6 » 18 авг 2010 19:48

ЛокоМотив Пловдив написа:Ами първо на първо трябва да оближете тестесите на тези от ТВ+! После да направите 68 с тези от Про Бг (68 това означава, че вие ще им свирите, а те ще имат 1 да ви връщат), понеже ще излъчват супердербито Левски - Калиакра, но не и Локомотив и Литекс, които са 2 от 3-те отбора, които имат по 7 точки (но товане ме учудва... вашата публика е супер разглезена и ако не станете първи не можете да съберете 2 000 човека на мач и всички са свикнали да гледат по телевизията!) Като за финал ще ви се наложи да направите статуя на Коко Динев как ви дава Дембеле, а вие на него пари.

А шведското първенство е 300 пъти добро от нашия кървав секс с всичко футболно, което наричаме шампионат! Не може 60 години да са станали общо 7 отбора шампиони. 5 отбора по 1 път, а другите 2 всяка година си менкат първенството и играят смешно дерби, а феновете им са 8-ми клас, пушат трева, мислят си, че са хулигани и си гледат мача вкъщи докато играят на компа!

За мача не знам, дано да гледам хубава игра, пък ако не... няма да е разочарование, понеже съм свикнал дълги години с "А" групата ни!

Виж с'я!... (Понеже усещам желание за реваншизъм от модна гледна точка... Ще дам повод!... :oops: )
Та!... Виж с'я!... "Трето на трето", що си не... :evil: :evil: :evil: нещастнико кифладжиев!!!
Какво сме виновни ние, левскарите, че вие от "Столипиново" няма да можете да гледате по телевизията "вашият" отбор без пари?!... Това е решение на измислените телевизии... Ако си отговаряш на никнейма, ще си на стадиона?!... Ако ли не... Я СИ @@@ ФИЧКАТА ЛЕЛИНА!!! :evil: :evil: :evil:
П.П. А, всъщност, модераторите?!... Какво общо има тоя, цитиран от мен, пост с темата??? :evil: :evil: :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Ще дават Левски - АИК

Мнениеот Deliba6 » 18 авг 2010 20:01

mironi88 написа:За Литекс знам, че няма да го дават в България, но в интернет от някоя унгарска ще можем ли да го прихванем. Не ми се пуска отделна тема, защото съм сигурен, че ще излезе някой да ми обясни как има тема за мача пусната преди две седмици и която ако искам да отворя трябва да търся 5 мин.

"Литекс" ще го дават по Анал1 от 20 ч!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: АИК-ЛЕВСКИ

Мнениеот plamen_ol » 18 авг 2010 20:05

ЛокоМотив Пловдив написа:Ами първо на първо трябва да оближете тестесите на тези от ТВ+! После да направите 68 с тези от Про Бг (68 това означава, че вие ще им свирите, а те ще имат 1 да ви връщат), понеже ще излъчват супердербито Левски - Калиакра, но не и Локомотив и Литекс, които са 2 от 3-те отбора, които имат по 7 точки (но товане ме учудва... вашата публика е супер разглезена и ако не станете първи не можете да съберете 2 000 човека на мач и всички са свикнали да гледат по телевизията!) Като за финал ще ви се наложи да направите статуя на Коко Динев как ви дава Дембеле, а вие на него пари.

А шведското първенство е 300 пъти добро от нашия кървав секс с всичко футболно, което наричаме шампионат! Не може 60 години да са станали общо 7 отбора шампиони. 5 отбора по 1 път, а другите 2 всяка година си менкат първенството и играят смешно дерби, а феновете им са 8-ми клас, пушат трева, мислят си, че са хулигани и си гледат мача вкъщи докато играят на компа!

За мача не знам, дано да гледам хубава игра, пък ако не... няма да е разочарование, понеже съм свикнал дълги години с "А" групата ни!

Не е зле вие да им ги пооближете та другия път да ви върже :lol: та вземи се успокой малко

believeinyourself
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ

Мнениеот believeinyourself » 18 авг 2010 20:41

Тея ако играят на контри ни бият 150 процента

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 авг 2010 20:44

Вкараме ли гол (в което съм почти сигурен) няма как да загубим мача - АИК са много ялов отбор, а сега и тоя затворника (Дулий Джонсън) като го няма ще им е още по-трудно, те АИК в последните им 10тина мача само веднъж са вкарали 2 гола....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 авг 2010 20:52

Кво сте се запритеснявали. 0-2 . Ебати и АИК-а. :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Линкове за мачовете на Левски с АИК

Мнениеот siniq_fen » 18 авг 2010 21:00

Последно ТВ+ или Филм+ ? :roll:
Само Левски!

Потребителски аватар
Rexxar
Контакти:

Мнениеот Rexxar » 18 авг 2010 21:16

Аик са били Калмар с 3:0.
Опичайте си мозъците, нещастници.

Потребителски аватар
santiliana

Малко мазохизъм- Защо Левски ще загуби от АИК?

Мнениеот santiliana » 18 авг 2010 21:37

Много ще ми е трудно да приема това, ако наистина се случи, но ми се ще да насочим разговора 24 часа преди мача с АИК и под малко по- ексцентричен ъгъл като поговорим:
Има ли наистина голяма вероятност сините футболисти да загубят от АИК и в крайна сметка да отпаднат от ЛЕ? Според мен- ДА.
Преди да започне някой да ме критикува и заклеймява искам да изясня, че съм маниакален фен на Левски и може би именно и от известна доза фатализъм пускам тази садо-мазохистична тема, най- вече за счупване на каръка при гостуванията ни из Европата. Защото почти винаги, когато аз и многобройните сини фенове сме били оптимисти преди решителен мач, все нещо се е обръщало срещу нас и в крайна сметка сме били потърпевши от крайния резултат. Ето защо поставям тази тема за да обсъдим причините (видими и невидими), които могат да доведат до провал в кампанията. Нещо като превантивна тема, с която да "успим дявола" и предпазим от инфарктни мигове в двубоя с коравите шведи.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”