ЛокоМотив Пловдив написа:Ами първо на първо трябва да оближете тестесите на тези от ТВ+! После да направите 68 с тези от Про Бг (68 това означава, че вие ще им свирите, а те ще имат 1 да ви връщат), понеже ще излъчват супердербито Левски - Калиакра, но не и Локомотив и Литекс, които са 2 от 3-те отбора, които имат по 7 точки (но товане ме учудва... вашата публика е супер разглезена и ако не станете първи не можете да съберете 2 000 човека на мач и всички са свикнали да гледат по телевизията!) Като за финал ще ви се наложи да направите статуя на Коко Динев как ви дава Дембеле, а вие на него пари.
А шведското първенство е 300 пъти добро от нашия кървав секс с всичко футболно, което наричаме шампионат! Не може 60 години да са станали общо 7 отбора шампиони. 5 отбора по 1 път, а другите 2 всяка година си менкат първенството и играят смешно дерби, а феновете им са 8-ми клас, пушат трева, мислят си, че са хулигани и си гледат мача вкъщи докато играят на компа!
За мача не знам, дано да гледам хубава игра, пък ако не... няма да е разочарование, понеже съм свикнал дълги години с "А" групата ни!
Виж с'я!... (Понеже усещам желание за реваншизъм от модна гледна точка... Ще дам повод!...

Та!... Виж с'я!... "Трето на трето", що си не...

Какво сме виновни ние, левскарите, че вие от "Столипиново" няма да можете да гледате по телевизията "вашият" отбор без пари?!... Това е решение на измислените телевизии... Ако си отговаряш на никнейма, ще си на стадиона?!... Ако ли не... Я СИ @@@ ФИЧКАТА ЛЕЛИНА!!!

П.П. А, всъщност, модераторите?!... Какво общо има тоя, цитиран от мен, пост с темата???