ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Няма да предават АИК - Левски
Нещо не е така.Това,че шведите нямало,да снимат и затова ТВ+ няма,да излъчват ми звучи като лъжа.До колкото знам,при всеки мач ,на международно ниво,домакина е длъжен,да осигури тв. сигнал.Мисля,че е заложено в договора с УЕФА за тв. рекламите.Няма ли,някой по-компетентен,та да изясни.Защото ако е така,Булсатком са за съд.
Последна промяна от emigo на 17 авг 2010 14:40, променено общо 1 път.
emigo написа:и.Защото ако е така,Булсатком са за съд.
защо бе ? Може това да е вид рекламна стратегия, да купиш правата и да не излъчваш мачовете..

Едва ли има клауза чрезз която да са длъжни да излъчват.. и хоп след време няколкото хиляди недоволни от това отиват в някъде на "близууу"

А пък тия балами дето зарадди 5-6 мачаса подписали договори за 1 или 2 години даси правят пържени яйца в чиниите (сателитните)

и само Левски завинаги!
Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ
За мача с Черноморец първото полувреме си ги подценихме и то здраво-наште си помислиха че ще вземат мача на ходом
Той още от предишният си престой на Герена дърпаше целият отбор напред-мен тръпки ме побиваха като не играеше.За мача с Аик не знам ,но много трудно бием на вън.Задължително трябва да вкараме гол,ако искаме да ги отстраним и да не гипсираме на реванша.

Чак сега ли се сетихтеlazio1997 написа:Кривия трябва да играе

Milkoy написа:Точно в това е проблемът. Че се приемаме за баламурници - ние сами и се оставяме да ни правят такива. Честно казано и аз бях от хората, които си платиха за ТВ+, за да мога да гледам следните мачове:
1. Дъндолк - Левски
2. Жилина - Литекс
3. Калмар - Левски
4. Севиля - Барселона
5. АИК(тогава още не се знаеше) - Левски
Нито един от тези мачове не се излъчи. Съответно аз съм подведен от лъжлива рекламна информация. И аз, като съвестен гражданин, решавам да си потърся правата в Комисията за защита на потребителя - на телефон 0700 11122. Обаждам се(надявайки се, че ще съм хилядния човек и на тях вече ще им е гръмнала главата от този казус, но уви) и чинно обяснявам какъв е проблема. Жената отстреща на свой ред любезно ми обяснява, че очевидно съм жертва на неизпълнение на условия по договор и заблуден от лъжлива реклама и в този момент у мен се прокрадва надежда, че нещо ще се случи, че ще ги накажат, глобят, напляскат по дупетата, че повече да не правят така, но бързо съм свален на Земята - женичката ми казва, че по този тип казуси се произнася само съда. "А вие по кой тип казуси се произнасяте?" питам аз. "По други." "Аха, значи нищо не мога да направя?" "Да, така стоят нещата." "Благодаря ви. Дочуване."
И така...
Сега се чудя дали да не подам жалба срещу заблуждаващо използване на думичката "ЗАЩИТА" в името на тази организация. Само се чудя къде да я подам тази жалба...
Съберете се,обидинете се и един колективен иск.Трябва гражданското общество,да се намеси в,такива случай.
Бижутера написа:голям шок, няма да заспя тая вечер
+1

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Писах майл на АИК, даже два, на различни адреси ги пуснах. Писах от името на голяма група фенове на Левски, които се интересуват как да гледат мача и са готови да платят пей-пър-вю. Чакам, дано отговорят.
Здравейте. Регистрирах се специално, за да ви пратя този линк:
http://www.digisport.hu/digisport_program/tv_musor/2010-08-18
Това е програмата на унгарския канал Digi Sport, където се вижда, че в четвъртък те ще предават Дебрецен - Литекс. Това "ELO" според мен трябва да значи "на живо". След като един канал претендира и рекламира, че е закупил правата за мачовете на "всичките" БГ отбори от евротурнирите, се питам защо той няма да предава мача на шампиона за България, за който очевидно е осигурено пряко излъчване и сигнал от местна телевизия....

http://www.digisport.hu/digisport_program/tv_musor/2010-08-18
Това е програмата на унгарския канал Digi Sport, където се вижда, че в четвъртък те ще предават Дебрецен - Литекс. Това "ELO" според мен трябва да значи "на живо". След като един канал претендира и рекламира, че е закупил правата за мачовете на "всичките" БГ отбори от евротурнирите, се питам защо той няма да предава мача на шампиона за България, за който очевидно е осигурено пряко излъчване и сигнал от местна телевизия....

Линкове за мачовете на Левски с АИК
Здравйте ,създавам тема ,която е до болка позната на синя България.За съжаление отново ние ще бъдем ощетени от телевизиите и няма да имаме възможност да гледаме мачовете ни в Европа.За домакинствата за някой ще бъде по-лесно да идат на стадиона ,но не всички имат възможности за това.Нека поне този път да има работещи линове ,чрез които да гледаме любимия ни отбор как се представя.
В тази тема пишете за работещи линкове ,благодарение на които ще можем да гледаме мача.
В тази тема пишете за работещи линкове ,благодарение на които ще можем да гледаме мача.
Re: Линкове за мачовете на Левски с АИК
Най-вероятно ще има линкове но това ще стане в деня на мача или малко преди да започне .Това е мач от плейофната фаза на Лига Европа и не вярвам да няма интерес в Швеция.
[center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]
Re: Линкове за мачовете на Левски с АИК
Най-вероятно няма да има линкове въобще ....няма телевизия която да излъчва мача.