Съмнявам се, че някоя тв, ще излъчва гостуването ни.
Дано да греша.
ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Re: АИК - Левски по коя телевизия ще се предава ?
Avenger написа:Въпреки че в топспорт пишат всякакви небивалици ето малко инфо от тях:
http://topsport.ibox.bg/news/id_1701316056
Двубоите на Левски и ЦСКА в турнира Лига Европа отново ще могат да бъдат наблюдавани единствено в мрежата на Булсатком.
Мачът ЦСКА - ТНС започва в 21,30 ч, а АИК - Левски е от 20 ч.. Поради засичането на двата двубоя в рамките на 15-тина минути, цифровият оператор реши да прехвърли едната среща по друг свой канал. Едният мач ще бъде излъчена пряко по добре познатата ТВ+, а другата по Филм+. За сега не е ясно кой мач къде ще може да бъде гледан.
За момента нито една българска телевизия не е проявила интерес към мача на Литекс срещу кошмара на Левски Дебрецен.
Про.Бг и Българска национална телевизия имат договори за излъчването на Лига Европа, но те влизат в сила от груповата фаза на турнира.
Двубоите на Левски и ЦСКА вероятно ще могат да бъдат наблюдавани и в Интернет.
Дано да се окаже вярна тази информация.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Абе мама му стара,ще може ли един мач от Европа да изгледаме нормално ??? Дано ако наще влезнат в групите на ЛЕ Про.БГ или Ринг да вземат правата за мачовете,че не знам !

-
- Контакти:
1-я мач и да не се гледа пак, няма да се учудя, но за 2-я ВСИЧКИ НА ГЕРЕНА!!!

Южната трибуна написа:1-я мач и да не се гледа пак, няма да се учудя, но за 2-я ВСИЧКИ НА ГЕРЕНА!!!
И БЕЗ ИЗВИНЕНИЯ ! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ДА ПОДКРЕПИМ ШАМПИОНА

boji_levski написа:Ако го дават 100% ще е по тв+ просто правата са техни((,колкото и да не ни харесва.Всичко зависи дали в швеция ще го излъчват.
Поне за групите вече ще се предават по БНТ и Про БГ нали? Дай боже и 3 отбора да се класират

Това, че АИК е с голями дългове е добре... Но и не е, защото ще се помъчат с всички средства (позволени и непозволени) да ни прекарат, за да гушнат парите от Лига Европа!!! Най- ме е страх от съдиите, защото са от прошляшки държави (чех и украинец)!... Защото се видя досега, че Перуката пет с'тинки не дава за българските отбори, а "многоточията" това и чакат, за да изкарат по някое евро за наша сметка!!! 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Blue_Girl написа:Avenger написа:Въпреки че в топспорт пишат всякакви небивалици ето малко инфо от тях:
http://topsport.ibox.bg/news/id_1701316056
Двубоите на Левски и ЦСКА в турнира Лига Европа отново ще могат да бъдат наблюдавани единствено в мрежата на Булсатком.
Мачът ЦСКА - ТНС започва в 21,30 ч, а АИК - Левски е от 20 ч.. Поради засичането на двата двубоя в рамките на 15-тина минути, цифровият оператор реши да прехвърли едната среща по друг свой канал. Едният мач ще бъде излъчена пряко по добре познатата ТВ+, а другата по Филм+. За сега не е ясно кой мач къде ще може да бъде гледан.
За момента нито една българска телевизия не е проявила интерес към мача на Литекс срещу кошмара на Левски Дебрецен.
Про.Бг и Българска национална телевизия имат договори за излъчването на Лига Европа, но те влизат в сила от груповата фаза на турнира.
Двубоите на Левски и ЦСКА вероятно ще могат да бъдат наблюдавани и в Интернет.
Дано да се окаже вярна тази информация.
Аз доколкото знам и двата са си от 20 часа, а на Литекс е от 21

както съм писал безброй пъти АИК е много по - известен и популярен отбор в Швеция от Калмар,така че, очаквам да го излъчват мача или да пуснат линк 100% в нета ще има 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"