Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: Истината за Гарра Дембеле

Мнениеот левскар07 » 13 авг 2010 13:21

boys85 написа:Прави ми впечатление Гарра манията, която е обзела цяла България. Пишат се безброй статии колко грандове в Европа искали да подпишат с него, как се редяли на опашка за него. Най-смешното е да чета публикации, в които ни убеждават колко добър човек бил Гарра и едва ли не не близвал алкохол и не припарвал вечер до заведенията.

Само едно търсене в интернет и човек може сам да си набави информацията за него, стига да знае и френски език. Навсякъде го описват като провален талант. Роден в парижко предградие, израстнал в академията Клерфонтен заедно с Атем Бен Арфа, Абу Диаби и Рикардо Фати, той бива привлечен в Оксер през 2001. От 2004 до 2006 изиграва не малко мачове за втория отбор на Оксер, като дори му предричат в скоро време да заиграе в първия отбор. Заради нощните му похождения по парижките клубове и проблемите с полицията (на 19 години е задържан за каране без книжка) в крайна сметка той бива освободен през 2006 от Оксер.
След това Гарра се озовава в Рим, където е на крачка от подписване с Лацио. В дните когато се водят финалните преговори, Дембеле е обвинен в изнасилване на американска студентка в нощен клуб в италианската столица. Остава в ареста в продължение на 7 седмици, не отричайки, че е правил секс с нея, но твърдейки че тя е била напълно съгласна. В последствие бива освободен поради липса на доказателства, но едва след година и половина бива обявен за невинен по този случай. През това време Гарра е на проби в Ливърпул, но до контракт така и не се стига. В крайна сметка той подписва с втородивизионния френски Истр, където изиграва и първия си професионален мач на 21 години. В Истр остава 6 месеца, но поради многобройни контузии изиграва едва 12 мача и отбелязва 3 гола, което се оказва недостатъчно за отбора му да запази мястото си в Лига 2 и същата година изпада в трета дивизия. Гарра естествено напуска клуба и като свободен агент е свързван с преминаване в Седан, Амиен, Селта и дори Севиля. В крайна сметка той преминава в първодивизионния датски Архус, от където бива освободен след едва 3 мача поради нощните му изяви.
В този момент се намесва неговият стар учител Ги Ру, който го прибира отново в Оксер. Гарра изиграва няколко мача за резервите на Оксер и отново се озовава без клуб до 2008, когато подписва с...Пиерикос, клуб от втора дивизия на Гърция, където е и най-дългият му престой досега.
По-нататък историята я знаем, привлечен е в Локо Пд, които тогава се борят за оставане в групата, а от това лято е новата звезда на А група, като името му се свързва с клубове от цяла Европа.

Пускам темата не за да се заяждам или да дразня някого, а защото ми прави впечетлен колко обичан и боготворен е този играч, а колко малко хората знаят за него, благодарение на нашите журналисти. Който не вярва в достоверността на информацията, ще му дам линкове към статиите на френски журналисти, откъдето съм превеждал.

Щом употребяваш и френския, няма да си губя времете да ти чета матрИАЛА.
Последна промяна от левскар07 на 13 авг 2010 13:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: ГАРА ДЕМБЕЛЕ интервю във вестник 168 часа !!!

Мнениеот storm » 13 авг 2010 13:21

Немога разбера мисълта ти
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 авг 2010 13:21

storm написа:Немога разбера мисълта ти

Не си единствения.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
FOREVER CSKA
Контакти:

Мнениеот FOREVER CSKA » 13 авг 2010 13:23

Купете си вестника и ще видите смисъла
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 авг 2010 13:23

FOREVER CSKA написа:
dodo7271 написа:За теб не е ли по-важно, че миньор ви съди за 140 000 лева, че Спас Делев е бил неправилно картотекиран за мача с Черноморец, а се занимаваш с нас. Че и сам си пускаш темата и сам си отговоряш :) :) :)

Ми не е защото тука преди надълго и нашироко коментирахте ивановците та за тва, а за Миньоро несъм шеф не коментирам

Щом не си шеф, какъв си? Служител в Левски? Та коментираш Гарра Дембеле. Георги Иванов: След мача с Локомотив играчите могат да правят каквото си искат Нещо неясно?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Истината за Гарра Дембеле

Мнениеот boys85 » 13 авг 2010 13:24

dodo7271 написа:Напротив, приятел, пускаш темата само за да се заяждаш. Един пример - написал си, че е освободен от Архус заради нощните си изцепки. Не, не е заради това. А защото получава контузия в коляното - скъсани връзки. И договорът му е САМО ЗА ТРИ МЕСЕЦА. Разбираема е цесекарската ти същност - дай да храчим и плюем, истината няма значение :) :) :)

Ти си типичния заблуден левскар. Всеки който се опитва да казва някаква истина, която е противна на мнението ти значи е чорбар. Спокойно, не съм и нито левскар, нито цесекар, даже това са ми два от трите най-противни клуба в България. :mrgreen:

Ето пасажа, откъдето съм превеждал за престоя му в Архус:

Contacté par Sedan, Amiens, le Celta Vigo et même le FC Séville d’après ses dires, il s’engagera pourtant avec le non moins célèbre club d’Aarhus, en première division danoise. Mais l’aventure tournera court pour lui, puisque le club met fin dès novembre à son contrat. Le joueur aurait fréquenté un peu trop les boites de nuits…

Питай някой приятел, който знае френски или пробвай с някой транслатор. Ключов израз "les boites de nuits". :lol:

Потребителски аватар
FOREVER CSKA
Контакти:

Мнениеот FOREVER CSKA » 13 авг 2010 13:25

dodo7271 написа:
storm написа:Немога разбера мисълта ти

Не си единствения.

ИВАНОВЦИТЕ като ги гепиха в крачка по кръчмите се дигна пушилка до небето са за ПЪРВИЛНИТЕ в ПРАВИЛНИТЕ медии нищо !!! тва е смисъла
Изображение

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 13 авг 2010 13:27

Аре дай снимка бе, маа му деба. Ей са ще дам пари, за някакъв идиот дето си твърди нещо

Потребителски аватар
FOREVER CSKA
Контакти:

Мнениеот FOREVER CSKA » 13 авг 2010 13:28

dodo7271 написа:
FOREVER CSKA написа:
dodo7271 написа:За теб не е ли по-важно, че миньор ви съди за 140 000 лева, че Спас Делев е бил неправилно картотекиран за мача с Черноморец, а се занимаваш с нас. Че и сам си пускаш темата и сам си отговоряш :) :) :)

Ми не е защото тука преди надълго и нашироко коментирахте ивановците та за тва, а за Миньоро несъм шеф не коментирам

Щом не си шеф, какъв си? Служител в Левски? Та коментираш Гарра Дембеле. Георги Иванов: След мача с Локомотив играчите могат да правят каквото си искат Нещо неясно?

Ето ти го ГОНЗО за режима http://www.novsport.com/news76683_1048.html
Изображение

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Re: Дискусии за Гарра Дембеле

Мнениеот Nassy » 13 авг 2010 13:28

Нормално е левскарите да обичат и да боготворят не само Гарра,но и всичките си футболисти и клуба си!
Не виждам нищо странно, а ако вкарва и играе всеки мач, не ме интересува личния му живот- с кой спи,къде ходи и какво пие- боза или уиски! А и все пак гледаме ФУТБОЛ а не Искренно и лично с М.Чакракчиева!
Изображение

Върни се в “Архив”