Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FOREVER CSKA
Контакти:

ГАРА ДЕМБЕЛЕ интервю във вестник 168 часа !!!

Мнениеот FOREVER CSKA » 13 авг 2010 13:14

Невероятно интервю в снимки на "ЗВЕЗДАТA"
Изображение

Потребителски аватар
FOREVER CSKA
Контакти:

Re: ГАРА ДЕМБЕЛЕ интервю във вестник 168 часа !!!

Мнениеот FOREVER CSKA » 13 авг 2010 13:15

Страховете на Грънчаров не са били напразни
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 авг 2010 13:17

За теб не е ли по-важно, че миньор ви съди за 140 000 лева, че Спас Делев е бил неправилно картотекиран за мача с Черноморец, а се занимаваш с нас. Че и сам си пускаш темата и сам си отговоряш :) :) :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: Интервю с Гара Дембеле

Мнениеот LevskiZavinagi » 13 авг 2010 13:17

Neron написа:
storm написа:
Neron написа:Не знам какво ще стане ако вкара 2-3 парцала и на Черноморец.Просто не ми се мисли.

Според мен трябва да му се даде малко почивка ,все пак и той е човек.А и има по важен мач в Стокхолм.

Е сега почиваха 5 дена стига им толкова.Ще му се даде почивка в някой слабак в А група.Мача с Черноморец е много важен защото при евентуална загуба в Стокхолм ще гледаме стария Левски който едва едва ще прави положения.

Може 1-вите 45 минути да се поразтича и второто полувреме да пусне Иса :)
Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Истината за Гарра Дембеле

Мнениеот boys85 » 13 авг 2010 13:17

plovdivram написа:Абе пичове.... какво значение има какво му е миналото?! В крайна сметка 'щом радва хората невиждам никакъв проблем с това да има и ГарраМания!!! В неговия случай тя си е напълно оправдана... Радваше ни нас... сега радва сините... вместо да се радваме, че може да се окажем повратната точка в кариерата на един безспорен талант и за него да се заговори отново само с добро, ние почваме да му вадим "черните" ризи... Аз лично се надявам той да продължи по този начин с изявите си, а в мача с нас да е "контузен" :mrgreen: !!!

Просто миналото му е обяснението защо французин на 24 години, който е бил обявен за талант на младини и дори е бил на крачка от трансфер в Лацио и Ливърпул се озовава във втора гръцка дивизия, а по-късно в борещия се да не изпадне Локомотив. Тоест стигнал е дъното...Щото дори и да те мързи, да не спазваш режим пак можеш да си играеш в някой средняшки клуб в Западна Европа, та дори и в Лига 2 на Франция, където нивото е в пъти по-добро от нашата А група.
Та от него си зависи да покаже, че е превъзмогнал напълно проблемите си и ще направи добър сезон в Левски, след което следва трансфер в чужбина или това е само моментен проблясък и той скоро ще се върне към навиците си, за което има достатъчно предпоставки, примери с футболисти, играли в България колкото искате...

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Истината за Гарра Дембеле

Мнениеот blue magic » 13 авг 2010 13:18

Гарра е един от малките светли лъчи в западащия български футбол. И точно затова всички много му се радваме, защото от ядове и ялови футболисти ни дойде до гуша. И Гонзо го спрягаха, че пуши но на него това не му пречеше да вкарва. И понеже сега хвалят Гарра много, е съвсем нормално някои да се подразнят от това. И да търсят за какво да го оплюят. В България все още няма компромат за него и затова "доброжелателите" търсят нещо във визитката му и някои младежки изцепки - като каране без книжка например :-)
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
FOREVER CSKA
Контакти:

Мнениеот FOREVER CSKA » 13 авг 2010 13:18

Страннo всичко мълчи като риба,Ивановците ги шареха на мига сега тишина!!!!
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Интервю с Гара Дембеле

Мнениеот durex » 13 авг 2010 13:19

bigthener написа:
storm написа:
Neron написа:Не знам какво ще стане ако вкара 2-3 парцала и на Черноморец.Просто не ми се мисли.

Според мен трябва да му се даде малко почивка ,все пак и той е човек.А и има по важен мач в Стокхолм.

Той е машинка, ле. Шъ го изтискаме до край, щото лятото си отива, най - вероятно

Нали знаеш,че и машинките се развалят...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 авг 2010 13:20

FOREVER CSKA написа:Невероятно интервю в снимки на "ЗВЕЗДАТA"

Е аре дай линк де :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
FOREVER CSKA
Контакти:

Мнениеот FOREVER CSKA » 13 авг 2010 13:20

dodo7271 написа:За теб не е ли по-важно, че миньор ви съди за 140 000 лева, че Спас Делев е бил неправилно картотекиран за мача с Черноморец, а се занимаваш с нас. Че и сам си пускаш темата и сам си отговоряш :) :) :)

Ми не е защото тука преди надълго и нашироко коментирахте ивановците та за тва, а за Миньоро несъм шеф не коментирам
Изображение

Върни се в “Архив”