Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Re: За какво ни е Акалски?

Мнениеот Nassy » 12 авг 2010 13:19

ЕМИЛ написа:
Nassy написа:За да имаме достойна резерва на Гошко, и стига го лансирали тоя Божката, той от мача с Челси през 2006 няма никакъв прогрес а само върви надолу.

кажи 1 момент в който да е вървял надолу?

Последната му издънка е гола на Калмар, Ицо Йовов дори каза,че по нелеп гол не са ни вкарвали.
Миналата година си спомням разнии голове срещу Локо Сф,Локо Мездра и т.н.
Изображение

olisadebe
Контакти:

Мнениеот olisadebe » 12 авг 2010 13:28

Истината е че този вратар може да ви свърши работа -УРСУЛА(гошо тъпото),вече за нищо нестава,Митрев ще си остане вечната резерва,защото пък той вообще не бива,така че Акалски може да ви свърши добра работа -тази година поне направихте добра селекция(не мога да го отрека),така че по добре да го вземете и имате шансове за 2-място тази година :lol:

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 12 авг 2010 13:34

Божидар Митрев е с класи над Акалски ;)
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Lafferty
Контакти:

Мнениеот Lafferty » 12 авг 2010 13:38

В Петков малко ме дразни селският начин на бавене на играта, като водим в резултата просто не е привично за такъв вратар и за отбор като Левски!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 авг 2010 13:45

olisadebe написа:Истината е че този вратар може да ви свърши работа -УРСУЛА(гошо тъпото),вече за нищо нестава,Митрев ще си остане вечната резерва,защото пък той вообще не бива,така че Акалски може да ви свърши добра работа -тази година поне направихте добра селекция(не мога да го отрека),така че по добре да го вземете и имате шансове за 2-място тази година :lol:

Не разбрах кой ще е на първото? :?

gerganaa
Контакти:

Мнениеот gerganaa » 12 авг 2010 13:47

Nassy написа:За да имаме достойна резерва на Гошко, и стига го лансирали тоя Божката, той от мача с Челси през 2006 няма никакъв прогрес а само върви надолу.

като не му се дава възможност как да има
аз мисля че божката е достоен заместник на петков

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 авг 2010 13:49

Е как за какво ни е Киро Акалски?!
Та той е бъдещият №1 в Левски.От където и да го погледнеш. Кажете ми поне един по- добър вратар от него в България, който евентуално да дойде в Левски...А ? - Просто няма такъв. Дали Левашки, Караджов, Пейков или Урош са по- добри и най- вече по- ПЕРСПЕКТИВНИ от Киро?! Няма начин. Затова Гонзо час по- скоро да финализира този трансфер и отбора ни е сглобен от всякъде. Аз на Ц. Димитров вяра му нямам, а в един наистина качествен профи футболен отбор е задължително да има 3- ма добри вратари. Затова, нека приветстваме Акалски в ГОЛЯМОТО СИНЬО СЕМЕЙСТВО! Помнете ми думата, че за кратко време той ще бъде ДОСТОЙНИЯТ №1 на ЛЕВСКИ !
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 12 авг 2010 13:52

Не знам Акалски за какво ни е обаче този Грийн , като поразгледах мачовете му във Витес последния сезон останах доста разочарован . Дано не се окажа лош пророк , но мисля че няма да е по добър от това което имаме. Съжалявам за всички, които имаха очаквания. Няма нищо общо с Ричард или Боримиров , дори Сърмов и Гаджев са класа над него . Дано не съм прав, но нищо полужително не видях в играта му.

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 12 авг 2010 13:54

Фен съм на Акалски,но и митрев ме кефи!Кирил има място при нас и ще се радвам ако го вземем.Биткаджия е от всякъде и има много голяма спортна злоба.Ще е мнгоо добър трансфер за нас!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
jore93
Контакти:

Мнениеот jore93 » 12 авг 2010 13:55

Еми мисля,че ни трябва ..защото Гошо и доста често:контузен,болен и т.н .. божката също доста често е контузен .. и на вратата както беше в мачовете с Лацио и Локо плд .. застава тва подобие на вратар Цецо Димитров ..не знам защо още го държат в Левски :?:

Върни се в “Архив”