Май слънцето и тук си каза думата. Или е от пожарите в Подмосковието.
Я си направете по салатка и със изсудена грозданка си свалете кръвното.
Оставете Гаррата да се порадва на Герена поне година-две.
Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво ще стане при евентуално напускане на Гарра?
levskimo написа:Пускам темата, тъй като много се говори около това. Личи си че Дембеле е за силно първенство, и със сигурност иска да се премести в по - голям клуб. Ние уж си имаме Иса, и т.н обаче, до сега Дембеле вкарва повечето ни голове. В случай че го продадем, ще настъпи ли краят на резултатната игра на Левски, както и победите.
Нека всеки се изкаже свободно, включително и хора от други отбори, но избягвайте заяждането.
Ami spored men shte zaginete bez tozi futbolist,v momenta mnogo mu vurvi,no nali znaesh che ima i ruhvane vse pak.
от сигурен източник научих че гара отива в левски елин пелин по искане на легендата
от там вероятният му трансфер се очертава да е в овча могила

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
big4eto написа:от сигурен източник научих че гара отива в левски елин пелин по искане на легендатаот там вероятният му трансфер се очертава да е в овча могила
![]()
![]()
то тогава спас трябва да отиде в барселона(Морава) или по-добре да се откаже от футбола

"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ
http://vbox7.com/play:0f41a68e
http://vbox7.com/play:0f41a68e
Хора, според правилника на ФИФА, Гарра може да бъде трансфериран още сега, но ще получи картотека за новия отбор най-рано лятото. Има две изключения, като едното е невъзможно - да бъде привлечен от български отбор. В този случай договорът му с Левски трябва да е изтекъл. Второто изключение е да бъде продаден в отбор с обърнато първенство (пролет - есен). Тогава може да се осъществи трансфера, но аз се сещам за около 5 първенства с такъв формат и от тях едва ли има повече от 3 отбора, в които би отишъл. Радвайте му се докато играе в любимия ни отбор и не мислете за глупости.
Re: Фен тема Гара Дембеле
Голмайстор?!
Той?!!!
Та той има "само" 4 гола от два мача?!...
А от 30 мача???!... Според "скромните" ми познания няма такава дума, за вкарвач на голове, която да е измислена досега!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- mir400
- Контакти:
edmon_dantes написа:Момчето преди месец дойде в Левски, вие вече го продадохте. Стига глупости. Поне до края на сезона ще води нападението на отбора.
Напълно съгласен

Тоя вариант може да се получи около Нова година, според мен?! Дотогава, "да чукнем на дърво" някое прасе да не го ухапе, ще е рекордьора-голмайстор за последните 20 години!!!
След Нова година гушваме (Ганьо да не чете
) 4-5 млн. евро и продължаваме да мачкаме с Иса титуляр!!!
"Елементарно, Уотсън!!!"

След Нова година гушваме (Ганьо да не чете

"Елементарно, Уотсън!!!"

Презирайки всеобщото израждане
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Фен тема Гара Дембеле
Deliba6 написа:Голмайстор?!Той?!!!
Та той има "само" 4 гола от два мача?!...
А от 30 мача???!... Според "скромните" ми познания няма такава дума, за вкарвач на голове, която да е измислена досега!...
![]()
![]()

Дай боже само да е здрав и да спазва дисциплината!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
levskimo написа:Пускам темата, тъй като много се говори около това. Личи си че Дембеле е за силно първенство, и със сигурност иска да се премести в по - голям клуб. Ние уж си имаме Иса, и т.н обаче, до сега Дембеле вкарва повечето ни голове. В случай че го продадем, ще настъпи ли краят на резултатната игра на Левски, както и победите.
Нека всеки се изкаже свободно, включително и хора от други отбори, но избягвайте заяждането.
Не няма да прилючи,имаме Иса,той ще го замести,а докато го замества ще вземем още един РЕЗУЛТАТЕН нападател