Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: Какво ще стане при евентуално напускане на Гарра?

Мнениеот левскар07 » 10 авг 2010 18:59

Май слънцето и тук си каза думата. Или е от пожарите в Подмосковието.
Я си направете по салатка и със изсудена грозданка си свалете кръвното.
Оставете Гаррата да се порадва на Герена поне година-две.

antiloop

Мнениеот antiloop » 10 авг 2010 19:16

levskimo написа:Пускам темата, тъй като много се говори около това. Личи си че Дембеле е за силно първенство, и със сигурност иска да се премести в по - голям клуб. Ние уж си имаме Иса, и т.н обаче, до сега Дембеле вкарва повечето ни голове. В случай че го продадем, ще настъпи ли краят на резултатната игра на Левски, както и победите.

Нека всеки се изкаже свободно, включително и хора от други отбори, но избягвайте заяждането.

Ami spored men shte zaginete bez tozi futbolist,v momenta mnogo mu vurvi,no nali znaesh che ima i ruhvane vse pak.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 10 авг 2010 19:28

от сигурен източник научих че гара отива в левски елин пелин по искане на легендата :!: от там вероятният му трансфер се очертава да е в овча могила :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 10 авг 2010 19:36

big4eto написа:от сигурен източник научих че гара отива в левски елин пелин по искане на легендата :!: от там вероятният му трансфер се очертава да е в овча могила :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

то тогава спас трябва да отиде в барселона(Морава) или по-добре да се откаже от футбола :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 10 авг 2010 19:53

Хора, според правилника на ФИФА, Гарра може да бъде трансфериран още сега, но ще получи картотека за новия отбор най-рано лятото. Има две изключения, като едното е невъзможно - да бъде привлечен от български отбор. В този случай договорът му с Левски трябва да е изтекъл. Второто изключение е да бъде продаден в отбор с обърнато първенство (пролет - есен). Тогава може да се осъществи трансфера, но аз се сещам за около 5 първенства с такъв формат и от тях едва ли има повече от 3 отбора, в които би отишъл. Радвайте му се докато играе в любимия ни отбор и не мислете за глупости.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Фен тема Гара Дембеле

Мнениеот Deliba6 » 10 авг 2010 20:04

Голмайстор?! :roll: Той?!!! :cry: Та той има "само" 4 гола от два мача?!... :twisted: А от 30 мача???!... Според "скромните" ми познания няма такава дума, за вкарвач на голове, която да е измислена досега!... ;) ;) ;)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
mir400
Контакти:

Мнениеот mir400 » 10 авг 2010 20:16

edmon_dantes написа:Момчето преди месец дойде в Левски, вие вече го продадохте. Стига глупости. Поне до края на сезона ще води нападението на отбора.

Напълно съгласен ;)
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 10 авг 2010 20:19

Тоя вариант може да се получи около Нова година, според мен?! Дотогава, "да чукнем на дърво" някое прасе да не го ухапе, ще е рекордьора-голмайстор за последните 20 години!!! :twisted: :twisted: :twisted:
След Нова година гушваме (Ганьо да не чете :evil: ) 4-5 млн. евро и продължаваме да мачкаме с Иса титуляр!!! :lol:
"Елементарно, Уотсън!!!" ;)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Фен тема Гара Дембеле

Мнениеот slavi_1914 » 10 авг 2010 20:34

Deliba6 написа:Голмайстор?! :roll: Той?!!! :cry: Та той има "само" 4 гола от два мача?!... :twisted: А от 30 мача???!... Според "скромните" ми познания няма такава дума, за вкарвач на голове, която да е измислена досега!... ;) ;) ;)

:)
Дай боже само да е здрав и да спазва дисциплината!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 10 авг 2010 20:55

levskimo написа:Пускам темата, тъй като много се говори около това. Личи си че Дембеле е за силно първенство, и със сигурност иска да се премести в по - голям клуб. Ние уж си имаме Иса, и т.н обаче, до сега Дембеле вкарва повечето ни голове. В случай че го продадем, ще настъпи ли краят на резултатната игра на Левски, както и победите.

Нека всеки се изкаже свободно, включително и хора от други отбори, но избягвайте заяждането.

Не няма да прилючи,имаме Иса,той ще го замести,а докато го замества ще вземем още един РЕЗУЛТАТЕН нападател ;) Аз лично се надявам,ако може,да го задържим поне до лятото,за да има пълно спокойствие при нас феновете ;)

Върни се в “Архив”