Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Какво ще стане при евентуално напускане на Гарра?

Мнениеот south_division » 10 авг 2010 18:17

За да продадем Гара зависи къде ще играе е Гара , тоест в България и Европа , или само БГ . Защото нашето първенство така се котира в последно време на запад , че Гара може и да си играе още 5-6 годинки без проблем и после като Вагнер и Бардон , с плакета, сълзи на очи и кой от къде е . Така че не бързайте толкова.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 авг 2010 18:19

Тази тема ми изглежда като приказката за "Нероден Петко" ще се роди ли няма ли да се роди? :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
lestat
Контакти:

Мнениеот lestat » 10 авг 2010 18:25

Не е много реалистично да очакваме Гара да остане след края на сезона.
Това е при условие,че продължи да играе по същия начин и се запази от контузии,а и от скандали.
При същите условия вероятно е, да постъпят добри оферти за него от не лоши клубове.
Предполагам също,че Коко Динев също ще получи не малък процент от една подобна сделка.
Но за сега е в Левски,бележи много,играе супер атрактивно-да се наслаждаваме и да му пожелаем здраве и късмет.

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 10 авг 2010 18:35

Цената на Гара зависи от ЛЕ определено, но дори и и Левски по някъв безумен начин да мине групите и да напредне не виждам как цената му може да удари 2/3 милиона ЕУР. България отдавна е пусната в някакъв черен списък и от тук се дават добри пари само на много силни играчи и то в добра възраст. КПДто му е страхотно но това са български условия и ако не може да вкарваш с халфовата линия на Левски, ще е срамота.

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 10 авг 2010 18:36

Малко се бърза,ми се струва.
Иначе съм спокоен.Смятам,че Гонзо и Ясен си знаят работата.Амбициозни са и искат,да направят силен отбор,който да остави следа.Вижда се,че успехи в Европа и доминация в Бг.е целта им.Да оставим на тях,тези решения.Нали това им е работата.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 10 авг 2010 18:38

Извинявай,ама много тъпа тема.Никой не мисли за продажба на Гара,само някои измислени журналя и такива като теб веднага лапват въдицата.Според мен Гара ще е в Левски до след групите на шампионска лига 2011.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 10 авг 2010 18:42

Стига с тия продавания на Гара бе, деа маа деа. Има контракт с Левски за няколко сезона, играе във всеки сезон, не е и споменавал за желание да играе в друг отбор! Продаването може да е в само в главите на ГА и цесекарите, и в частност на феновете на другите отбори, който малко или много ги е яд! Важното е, че ще играе още един-два сезона при нас и това е, пък като се продаде за няколко милион евра ще купим още по-силен, дай боже, освен ако мустака не се лакоми..

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 10 авг 2010 18:45

Вие обаче като че ли забравихте кой ви е президент :shock: всеки знае, че при първа оферта мустачко ще се изкуши и Гара ще бъде продаден. Главата си слагам, че ако продължава да бележи особено в Лига Европа ще бъде забелязан много бързо и още през зимния трансферен прозорец ще подсили някой силен клуб от Запада ... силно се надявам да съм лош пророк, но като се има в предвид качествата му и президента ви - няма да се задържи дълго. Успех все пак.
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 10 авг 2010 18:46

по неофицияни данни в момента цената на Гара е около 10 000 000 евро,за сега само се наблюдава от отбори като реал Мадрид,Челси и ЗЕнит ,но те ще изчакат евентуалното влизане на Левски в лига Европа и едва тогава ще проявят по-сериозен интерес към него,дано да продължава така и както заяви мениджъра на Челси,ако трябва ще дублираме сумата,но няма да се лишим от футболист като Дембеле.пак пповтарям това са писания на английската преса,които се появиха в днескашните броеве.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 авг 2010 18:50

Кога дойде,кога го продадохте....Наистина Гара е точно това,което ни трябваше,но и без него Левски го е имало. Пък лично на мен Иса ми допада. Той и го показва. Няма нужда от истерии :)
110 години любов!

Върни се в “Архив”