Мнениеот delqnski47 » 29 яну 2009 23:37
delpi написа:delqnski47 написа:levski 6ampion написа:TI ZA NEGO SE NE BOI ZA PLA6TANETO -IMA EDIN DRUG OTBOR NA KOITO IGRA4ITE BQGAT OT KO4INATA NE SE SE6TAM OT LEVSKI NQKOI DA ISKA DA RAZTROGVA
Станислав Ангелов!!!

Не си добре информиран!!!
Пелето напусна Левски след като използва клауза в договора си според, която може да напусне срещу точно определена сума! Това няма нищо общо с разтрогване ако ме разбираш за какво ти говоря. Неплащане на заплати търси не в Левски а в един друг отбор, където чат пат тренират с извадени джобове а в други случаи ги гонят с пликове с пари след тренировките.....Но явно в теб омразата надделява и от немай къде се сети за случая с Пелето и без да си достатъчно информиран реши да си излееш злобата....
Ква злоба бе батка.....

За ква злоба ми говориш!!!Ти явно си нов тука и не ме познаваш!!!Аз тука съм приятел с половин дузина левскари и както аз ги уважавам така и те мене!За злобата се обърни към онова куче с ника ''Lazio'' или не знам къв беше там!!!

Направо ме разсмя като ми каза за тази злоба към мене

Айде наздраве се пак

А и това за договора на Пелето и ти не си много добре информиран!!!То ако беше така,Борат нямаше да се опитва да съди Ангелов и Енерги и нямаше да става онзи скандал тогава

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.