Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ИЦО ЙОВОВ ВЕЧЕ Е СВОБОДЕН.

Мнениеот delqnski47 » 29 яну 2009 21:18

london_hools написа:s iovov konkurenciqta v ataka se zasilva,koeto e dobre za LEVSKI.toi moje da igrae i kato half,za6toto ima dostatu4no tehnika. a puk 4ervenite gaz pikaqt ot zloba-use6tat nablijava6tiq SIN TEROR :D :D :D

Ти само гледай Муши да не ви срещне,че той обича да муши!!! ;) :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 29 яну 2009 21:28

delqnski47 написа:
london_hools написа:s iovov konkurenciqta v ataka se zasilva,koeto e dobre za LEVSKI.toi moje da igrae i kato half,za6toto ima dostatu4no tehnika. a puk 4ervenite gaz pikaqt ot zloba-use6tat nablijava6tiq SIN TEROR :D :D :D

neka da mu6i na botev ;) :D

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 яну 2009 21:36

london_hools написа:
delqnski47 написа:

neka da mu6i na botev ;) :D

Той ще си прецени!!! :D
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

levski1963gb
Контакти:

Re: Преброяване!

Мнениеот levski1963gb » 29 яну 2009 22:49

SAMO LEVSKI OLE

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 29 яну 2009 23:02

delqnski47 написа:
levski 6ampion написа:TI ZA NEGO SE NE BOI ZA PLA6TANETO -IMA EDIN DRUG OTBOR NA KOITO IGRA4ITE BQGAT OT KO4INATA NE SE SE6TAM OT LEVSKI NQKOI DA ISKA DA RAZTROGVA

Станислав Ангелов!!! ;)

Не си добре информиран!!!
Пелето напусна Левски след като използва клауза в договора си според, която може да напусне срещу точно определена сума! Това няма нищо общо с разтрогване ако ме разбираш за какво ти говоря. Неплащане на заплати търси не в Левски а в един друг отбор, където чат пат тренират с извадени джобове а в други случаи ги гонят с пликове с пари след тренировките.....Но явно в теб омразата надделява и от немай къде се сети за случая с Пелето и без да си достатъчно информиран реши да си излееш злобата....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 яну 2009 23:37

delpi написа:
delqnski47 написа:
levski 6ampion написа:TI ZA NEGO SE NE BOI ZA PLA6TANETO -IMA EDIN DRUG OTBOR NA KOITO IGRA4ITE BQGAT OT KO4INATA NE SE SE6TAM OT LEVSKI NQKOI DA ISKA DA RAZTROGVA

Станислав Ангелов!!! ;)

Не си добре информиран!!!
Пелето напусна Левски след като използва клауза в договора си според, която може да напусне срещу точно определена сума! Това няма нищо общо с разтрогване ако ме разбираш за какво ти говоря. Неплащане на заплати търси не в Левски а в един друг отбор, където чат пат тренират с извадени джобове а в други случаи ги гонят с пликове с пари след тренировките.....Но явно в теб омразата надделява и от немай къде се сети за случая с Пелето и без да си достатъчно информиран реши да си излееш злобата....

Ква злоба бе батка..... :lol: За ква злоба ми говориш!!!Ти явно си нов тука и не ме познаваш!!!Аз тука съм приятел с половин дузина левскари и както аз ги уважавам така и те мене!За злобата се обърни към онова куче с ника ''Lazio'' или не знам къв беше там!!! ;) Направо ме разсмя като ми каза за тази злоба към мене :D Айде наздраве се пак :)
А и това за договора на Пелето и ти не си много добре информиран!!!То ако беше така,Борат нямаше да се опитва да съди Ангелов и Енерги и нямаше да става онзи скандал тогава ;)
Sofia.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 29 яну 2009 23:44

delqnski47 написа:.....
Ти явно си нов тука и не ме познаваш!!!...

А и това за договора на Пелето и ти не си много добре информиран!!!То ако беше така,Борат нямаше да се опитва да съди Ангелов и Енерги и нямаше да става онзи скандал тогава ;)

Нов ... стар ... това е положението :-)
Така разбрах коментара ти!
А за Борат... нали видя колко ги осъди... просто като са подписвали договора едно време управниците в Левски са спали!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 29 яну 2009 23:45

Е как няма да е свободен,като от него чеп за зеле не става!Аа..вярно за леWCки става! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 яну 2009 23:48

delpi написа:
delqnski47 написа:.....
Ти явно си нов тука и не ме познаваш!!!...

Нов ... стар ... това е положението :-)
Така разбрах коментара ти!
А за Борат... нали видя колко ги осъди... просто като са подписвали договора едно време управниците в Левски са спали!

Е да де,но според мене имаше някъв скандал в цялата тази лъйнянщина и съм сигурен че това не е имало нищо общо с договора!!! ;) Лично мое мнение брат :)
Sofia.

Върни се в “Архив”