ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ IIIкръг: ЛЕВСКИ-Калмар (05.08./20:45ч.) [1:1]
Момчета, гледах мача по ТВ и смея да кажа, че всички до един се раздадоха на максимум! Това си е мое лично мнение! Да Дембеле и Иса са истински нападатели, много се изписа да не се повтарям. Искам да отлича обаче двама, без които този мач нямаше да е същия - Милиев и Жоазиньо! Първият накрая с кръв по главата чистеше именно с нея напред, а за Жо нямам думи... Този футболист е невероятен, макар накрая да остана без въздух, пак се раздаваше с каквото може! Браво, момчета...честито левскари!
Дела трябват,а не думи!
- Sofiaatowern
- Контакти:
Имате ли представа кога ще ни е следващия мач?
явно днес няма да мога да гледам мача дано поне утре някои го качи на някои тракер и само левски
Има, има истина една и тя е само ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!
лошите админи ми заключиха темата затова тук ще отправя запитването си МОЛЯ,НЯКОЙ,ХОРА УТРЕ ДА ПУСНЕ ТЕМА СЪС МАЧА АКО Е КАЧЕН В НЯКОЙ ОТ ТОРЕНТИТЕ МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ ! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
За минутите от 82 до 90 искам да се извиня на всички от любимия отбор - играчи, тренери, други, абе всички. Бех пил малко и не трябваше да коментирам некои работи. Само Левски!
eelche написа:лошите админи ми заключиха темата затова тук ще отправя запитването си МОЛЯ,НЯКОЙ,ХОРА УТРЕ ДА ПУСНЕ ТЕМА СЪС МАЧА АКО Е КАЧЕН В НЯКОЙ ОТ ТОРЕНТИТЕ МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ ! ! !
Хайде сега лоши сме! 10 човека вече питаме за това нещо, 10 нови теми ли трябваше да има?! Хайде малко и да мислим, а?!
браво един много силен Левски днес, успех и за напред 

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
kartago написа:eelche написа:лошите админи ми заключиха темата затова тук ще отправя запитването си МОЛЯ,НЯКОЙ,ХОРА УТРЕ ДА ПУСНЕ ТЕМА СЪС МАЧА АКО Е КАЧЕН В НЯКОЙ ОТ ТОРЕНТИТЕ МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ ! ! !
Хайде сега лоши сме! 10 човека вече питаме за това нещо, 10 нови теми ли трябваше да има?! Хайде малко и да мислим, а?!
не мога пил съм,сърце мъжко не трае

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
- slavi_1914
- Контакти:
Браво на Левски ! Яд ме е че бях на работа и неможах да отида ! Дано само това отпускане да е навремнно сложена обица на ухото !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Честито на всички левскари!!!!!Голям мач изнесоха момчетата с изключение на 81-83-тата минути.Велики Гара и Жо
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]