ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tekumse
Контакти:

Re: ЛЕ IIIкръг: Калмар-ЛЕВСКИ (29юли/20:30ч.)

Мнениеот tekumse » 29 юли 2010 23:21

Gateca написа:Ако бяхме задържали резултата 99.9 % мача е решен . Сега обаче веднага ми идва в съзнанието мача с Жилина. 1-1 там и пълна трагедия тук . Нито Йовов , нито Кривия са дефанзивни халфове. Жестоката истина е , че имаме само един такъв , а именно Гаджев ( другите не ги броя , просто са по зле и от кривия ) В неделя и на реванша ще си проличи имаме ли отбор или пак старата песен на нов глас !

прав си, ама от малкото картина която видях всичките бяха зле. Точно преди нашия гол - Гаджев е пласиран лошо - трябва да е доста по на дясно, Младенов му подава неадекватно, шведите ако бяха добри, трябваше да ни спретнат една яка контра. За наш късмет те се мотат в центъра, където Йовов бива елиминиран елементарно. Жо все пак взима лошо върната топка от техен нападател и прави адски тъп пас. Добре че те са още по-зле че подадоха точно на Дарко и никой не покри Жо. Ако срещу нас беше смислен отбор, това по-скоро щеше да е гол във вратата на Митрев.

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Re: ЛЕ IIIкръг: Калмар 1-1 ЛЕВСКИ

Мнениеот kiril74 » 29 юли 2010 23:25

Радвам се , че гледате реалистично на нещата.Защото ако бяхте били 0:1 щяхте да се скъсате да се хвалите.Успех на левски в реванша!!!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 29 юли 2010 23:35

Айде по-оптимистично.Както писаха и други колеги-добър турнирен резултат.Мачът приключи 1:1.Да се настройваме за неделният мач-бием ЦСКА,след това Калмарите и гледаме смело напред.Каквито и разбори да правиме,резултата от днешната среща няма да променим.Има си ръководство-да гледа записа,да прави оценки и разбори и да си отстрани грешките.Ние искаме две задължителни победи в следващите два мача за Левски-друго не ни интересува.От нас остава подкрепата,която не се съмнявам момчета ще получат.
Последна промяна от azata на 29 юли 2010 23:43, променено общо 1 път.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Гонзо Президент
Контакти:

Мнениеот Гонзо Президент » 29 юли 2010 23:41

Да и СМЕ ДЛЪЖНИ да подкрепим отбора в Неделя и Четвъртък. Яко подкрепа !!!

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 29 юли 2010 23:42

Пичове,колко от вас така наречените критици гледаха мача???
АЗ ГО ГЛЕДАХ И МОГА ДА ВИ КАЖА КАКВО МИСЛЯ!!!
Да,картината насичаше леко от време на време,но все пак: Левски игра много добре,имахме поне 5 чисти голови положения срещу 2 такива на противника и АБСОЛЮТНО РЕДОВЕН,НО ОТМЕНЕН ГОЛ.Ако това е лошо преставяне,дай боже всеки му.Освен това заради подгизналата трева Младенов изобщо не можеше да вкара в действие "турбото".
По същата причина и техниката на Жоазиньо,Йовов и Тасевски отиде на кино,НО ВЪПРЕКИ ТОВА ДОСТА ПОВЕЧЕ ЛЪХАХМЕ НА КЛАСА.
Първо гледайте мача,а не да говорите наизуст,а след това ще ви препоръчам да поиграете малко ФУТБОЛ щото повечето от вас са го правили само на масата със салатата и ракийката.

PS:Тука ако не вали 4 последователни дена преди мача ще им вкараме поне 3 гола,запомнете ми думите.А за това дали ще ги отстраним зависи само колко от изсипаните им топки ще отразим.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 29 юли 2010 23:51

Evailo написа:Пичове,колко от вас така наречените критици гледаха мача???
Да,картината насичаше леко от време на време,но все пак: Левски игра много добре,имахме поне 5 чисти голови положения срещу 2 такива на противника и АБСОЛЮТНО РЕДОВЕН,НО ОТМЕНЕН ГОЛ.Ако това е лошо преставяне,дай боже всеки му.Освен това заради подгизналата трева Младенов изобщо не можеше да вкара в действие "турбото".
По същата причина и техниката на Жоазиньо,Йовов и Тасевски отиде на кино,НО ВЪПРЕКИ ТОВА ДОСТА ПОВЕЧЕ ЛЪХАХМЕ НА КЛАСА.
Първо гледайте мача,а не да говорите наизуст,а след това ще ви препоръчам да поиграете малко ФУТБОЛ щото повечето от вас са го правили само на масата със салатата и ракийката.

+1 Колега.Точно това и писах по-нагоре в едно от мненията си-няма как като не сме набюдавали мача да оценим играта на любимия отбор.Аз лично следях двубоя по Дарик а и мисля,че поне 90% от пишещите в темата колеги са били като мен.След като си гледал мача и след това което сподели в мнението си-вече съм по-оптимистично настроен ;) Вярно мач с мач не си прилича,ама Господ да е с нас и Дай Боже да отстраним Калмарите.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юли 2010 23:54

PS:Тука ако не вали 4 последователни дена преди мача ще им вкараме поне 3 гола,запомнете ми думите.А за това дали ще ги отстраним зависи само колко от изсипаните им топки ще отразим.

Няма спор, че тежкият терен пречи на по-техничните играчи, но нали се сещаш, че срещу цска може и в София да вали, на реванша срещу Калмар може пак да вали, а през есенните и зимните месеци положението с родните терени ще е трагично. А щом не си победил отбор като Калмар, тогава не може да говориш, че "отборът е лъхал на класа".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 юли 2010 23:57

Напълно подкрепям.Отборът ни покава видимо израстване и не трябва да го плюем заради равен мач като гост на отбор,кйто преди 2 години е бил шампион на Швеция.Иначе и аз,като колегата,съм сигурен в победата.Шведите ще загубят мача още като се подадат от тунела и чуят рева на хилядите по трибуните :twisted: ...САМО ЛЕВСКИ :!:

Потребителски аватар
sapi
Контакти:

Мнениеот sapi » 30 юли 2010 00:40

Не е никак зле този резултат. Особено имайки предвид доскорошната форма на Левски. Този сезон ще бъде много по-добър от предишния... поне според показаното дотук от момчетата :) .
Изображение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 30 юли 2010 00:40

А бе отборът е поне два пъти по-силен от миналата година, но още има какво да се желае. Мисля, че попаднахме на добър треньор.
Изображение

Върни се в “Архив”