Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bomber7
Контакти:

Re: Жоро Вратарчето най-ефективен в Европа

Мнениеот bomber7 » 24 яну 2009 16:03

Жалко, че няма да играят срещу Балтика. Това щеше да е първи международен мач за ЦСКА от дълги месеци. Уви, даЙ Боже, още поне десет години да не играят такива мачове. Пачаври чорбарски

sinister

Мнениеот sinister » 24 яну 2009 16:08

bomber7 написа:Жалко, че няма да играят срещу Балтика. Това щеше да е първи международен мач за ЦСКА от дълги месеци. Уви, даЙ Боже, още поне десет години да не играят такива мачове. Пачаври чорбарски

ОХ ДАНО БАТЕ И КАКА ОЩЕ 10 ГОДИНИ ДА ВИ СПОХОЖДАТ ОТЗАД ТУРСКИ ПАЧАВРИ

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Re: ИСТИНСКИЯ НОМЕР 1 НА БЪЛГАРИЯ!!!

Мнениеот levskar forever » 24 яну 2009 16:26

TPAKTOP написа:
KellyB написа:Когато зализаното Барби направи и половината от това, което прави Георги Петков за България, тогава може и да стане N1. Сега просто не го заслужава и явно си плаща, за да го получи.

Ах, ти, колко си прост!!! Какво е направил тоя педал Георги Петков!?! НИЩО! Нито е печелил титли в Англия, нито е играл на финал в ШЛ! Такива тъпи сини полупроводници като тебе трябва да се разтрелват още като деца бе!!! :evil:

Май такива червени боклуци като теб,където са с червените очила трябва да се убиват още в зародиш.Какво сме седнали да спорим кой бил най-добър?Докато се вземат в национала играчи,заради менежерите няма да имаме отбор,това и съм сигурен че всички ще се съгласят с мен.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

pecata
Контакти:

Мнениеот pecata » 24 яну 2009 16:28

На пишещия за синята мъка ще кажа Колко червени боклуци има

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 яну 2009 16:33

TPAKTOP написа:
KellyB написа:Когато зализаното Барби направи и половината от това, което прави Георги Петков за България, тогава може и да стане N1. Сега просто не го заслужава и явно си плаща, за да го получи.

Ах, ти, колко си прост!!! Какво е направил тоя.... Георги Петков!?! НИЩО! Нито е печелил титли в Англия, нито е играл на финал в ШЛ! Такива тъпи сини полупроводници като тебе трябва да се разтрелват още като деца бе!!! :evil:

Ти си бил много ......Мен ко ма
... че стигнал финал на ШЛ и тем подобни.Тва какво помага на България.Левскар съм,ама Стоичков се е раздавал на 200% процента за национала и за това има уважението на толкова хора.А Бербатов докато продължава да се прави на кукла сички ще го хулят
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

zax_man
Контакти:

Мнениеот zax_man » 24 яну 2009 16:37

" Тя е направена сред 23-те най-силни първенства в Европа."- e kak pak nashto parvenstvo sa naredi mejdy 23-e nai silni ne razbrah.Ami to po tazi logika Gaco Bacov trqbva da vzeme priza za golmaistor na Evropa.... :ugeek:

pastarva

Мнениеот pastarva » 24 яну 2009 16:43

ГОВЕДА МНОГО СТЕ ПРОСТИ. ВИЕ УБИВАТЕ ФУТБОЛА В БАЛГАРИЯ. ГОХО ТА ГОШО АМИ МАРИО КИРЕВ ЗАЩО НЕЕ В НАЦИОНАЛА ? ЗАРАДИ ,КОИ ? ЗАРАДИ СИНЬОТО БФС,ЗАРАДИ МИХАИЛОВ МЛАДШИ И СТАРШИ. ЗА ГОШО ,КАЗВАТЕ,4Е ЕДНА ПТИ4КА ПРОЛЕТ НЕПРАВИЛА НАЛИ ? А ,КАК БЕРБАТОВ ДА КЛАСИРА ОТБОРА САМ ? ДА ВКАРВА САМ ,КАК ? ТЬПИ СТЕ

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 24 яну 2009 16:49

Марио Кирев ще стане национал , когато играе стабилно поне 2 години , дори да не е в Ювентус , а в Грасхопърс , където го отдават под наем . (Пъстървата да си оправи правописа преди да пуска мнения,че в 3 реда има сигурно 20 грешки) . Иначе Г.Петков е доказал се класен вратар и истинско богатство за националния тим и "Левски" . Надявам се , че ще заема първата позиция в класацията и след края на сезона :)

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 24 яну 2009 16:50

Ае стига с тази "измислена контузия"! Доколкото си спомням след "измислената контузия" почива около 10 дена в клубния си отбор....

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Бистрон, Тиберканин

Мнениеот delpi » 24 яну 2009 18:41

На 90% и моето мнение съвпада с това на honda. Само към Бистрон имам малко по-различно мнение, но да не забравяме, че и двамата са в отбора от много скоро и е рано да ги гоним така с лека ръка. Ако така ги махахме какво прави в състава Миро? Така наречения Деко-протежето на Мъри, който си остава известен само с гола си срещу Хереенвен.
Тиберканин стоя доста време резерва и сега съм сигурен, че е зажаднял за игра и за мачове. Както се споменава по-горе има доста сериозен опит зад гърба си така, че ще имаме една добра алтернатива в центъра. Трудно ще бъде титуляр, но когато Зе е разконцентриран, както се случва не рядко, ще играе Тиберканин.
За Бистрон мога да кажа, че направи някой фрапантни грешки есента, но пък в други ситуации беше много сигурен. Ако някой седне да брои грешките от есента на Рабех срещу тези на Бистрон аз мисля, че ще са горе долу еднакъв брой за двамата!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”