Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- levskar forever
- Контакти:
Re: ИСТИНСКИЯ НОМЕР 1 НА БЪЛГАРИЯ!!!
Ок,аз пък икам да попитам,а съм сигурен че и цяла България иска същото,КОГА БЕРБАТОВ Е ВКАРАЛ ИЛИ ЩЕ ВКАРА РЕШАВАЩ ГОЛ ЗА БЪЛГАРИЯ???????????????????Защото като играе за Манчестър се раздава докрай,а като дойде да играе за национала,хич не се напряга.Ако не му се играе да не идва,а и не само той.Според мен ако повикат в националния,момчета от долните дивизии,ще се раздават много повече.Това е според мен.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
Валери е за национала! Смешни са сравненията м/у Петков и ония смешни вратарчета... В България има само един вратар, който може да се сравнява с Петков, и това е Иванков! А за това 6-1, Петков направи каквото можа, спаси и две дузпи, за сравнение Бербатов си измисли контузия и се скри като мишок в 35 минута
levskar forever написа:Ок,аз пък икам да попитам,а съм сигурен че и цяла България иска същото,КОГА БЕРБАТОВ Е ВКАРАЛ ИЛИ ЩЕ ВКАРА РЕШАВАЩ ГОЛ ЗА БЪЛГАРИЯ???????????????????
Ами срещу Хърватите кой ги вкара и двата решителни гола, бе питанко??????????
Контузен игра човека обаче им мушна 2 гола...
Много бързо забравяте и сте склонни да оплювате и малкото качествени играчи, които има в националния отбор... Като не е излязъл от Левски, какво - дай да го очерним...
Жалки сини смешници - седнали да се занимават с Бербата....
Дай да питам аз онзи Гонзо ли е какъв е там - кога е вкарал решаващ гол за националния???
А Петков е "добър вратар", щото просто не дават на други да се изяват - Пифа например като стана шампион миналата година с ЦСКА - да не би да го викна някой в националния???
Викат ми разни "звезди" от Турция...

Ама Иво не пищи като ощипания Боримиров (като не го избраха за най-добър футболист и бойкоти прави даже)...
Колко синя мъка има на тоя свят, боже.....

Последна промяна от Yasso на 24 яну 2009 14:11, променено общо 1 път.

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
А БЕ TALIC НАЛИ КАТО КАПИТАН ТРЯБВА ДА ГИ ПОВЕДЕ А ТОЙ ЯВНО НЕ МОЖЕ
- bigbonusprize
- Контакти:
popaj написа:ПЕТКОВ, ДОРИ ,НЕ Е НАЙ -ДОБРИЯ БЪЛГАРСКИ ВРАТАР,А ГОВЕДАТА ЗА ФУТБОЛИСТ НОМЕР ЕДНО ГО ИСКАТ.ЛУДАТА КРАВА НЕ ПРОЩАВА....ВЛАДО СТОЯНОВ,МАРИО КИРЕВ,ПИФА,ЙОРДАН ГОСПОДИНОВ...ИМА ИДРУГИ.ПОДСЕТЕТЕ МЕ.ИЛЧО АРСОВ И ТОЙ Е ПО-ДОБЪР ОТ ПАЗАРДЖИШКИЯ МАНГАЛ.
Много малоумно мнение. Ако и 1 от тия дето си изброил е по-добър, аз ще стана фен на ЦСКА! Георги Петков е, ако не най-добрият, то един от най-добрите вратари, който Левски и България са имали някога!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
glarus_ds написа:Валери е за национала! Смешни са сравненията м/у Петков и ония смешни вратарчета... В България има само един вратар, който може да се сравнява с Петков, и това е Иванков! А за това 6-1, Петков направи каквото можа, спаси и две дузпи, за сравнение Бербатов си измисли контузия и се скри като мишок в 35 минута
Иванков ????????? Недей се вкарва в някакви филми!При него центриранията са, като дузпи.А колкото до Петков - играч със сърце, но за съжаление - говеждо!
Враг на чорбата.... Така ли се идентифицираш?
Петков е много добър вратар, но все пак имаме играч, който вече е голмайстор на Юнайтед в първия си сезон(заедно с Рууни)...

- bigbonusprize
- Контакти:
MoNteSo написа:glarus_ds написа:Валери е за национала! Смешни са сравненията м/у Петков и ония смешни вратарчета... В България има само един вратар, който може да се сравнява с Петков, и това е Иванков! А за това 6-1, Петков направи каквото можа, спаси и две дузпи, за сравнение Бербатов си измисли контузия и се скри като мишок в 35 минута
Иванков ????????? Недей се вкарва в някакви филми!При него центриранията са, като дузпи.А колкото до Петков - играч със сърце, но за съжаление - говеждо!
Не само говеждо, а и Българско! Не си спомням слаб мач да е правил с националната фанелка!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: ЛЕВСКИ-Цървена Звезда 2-0
Ми кво да правим след това? Като няма пари, ясно е, че ще сме на това ниво! Вижте какво става при южните ни комшии, и особено в Турция, държава, на която много от вас се подиграват и там нещо обиждат! Кво ще се подигравате бе, ние никога няма да ги стигнем тях
!!!

CHELSEA
- smash_the_reds
popaj написа:ПЕТКОВ, ДОРИ ,НЕ Е НАЙ -ДОБРИЯ БЪЛГАРСКИ ВРАТАР,А ГОВЕДАТА ЗА ФУТБОЛИСТ НОМЕР ЕДНО ГО ИСКАТ.ЛУДАТА КРАВА НЕ ПРОЩАВА....ВЛАДО СТОЯНОВ,МАРИО КИРЕВ,ПИФА,ЙОРДАН ГОСПОДИНОВ...ИМА ИДРУГИ.ПОДСЕТЕТЕ МЕ.ИЛЧО АРСОВ И ТОЙ Е ПО-ДОБЪР ОТ ПАЗАРДЖИШКИЯ МАНГАЛ.
По прост от тебе няма!!!!!
Г.Петков №1 в света