Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Испания е новият световен шампион!

Мнениеот ZinedineZidane » 12 юли 2010 15:06

TodorT написа:Като гледам видеото с гола на Иниеста и нещастното подхлъзване на Ван Дер Ваарт се сещам за думите на дядо ми: "Футболът е 50% футболни качества...но и 50% късмет! " И се питам: дали ако холандецът не се бе подхлъзнал щеше да спре Иниеста... :roll: Но какво да се прави-съдба ;)

Да използваш "ако" във футбола...просто не се връзва със смисъла и реализацията на играта! ;)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 юли 2010 15:43

Победен гол с/у Португалия от засада;
Отменен гол на Парагвай /при 0:0/;
На финала спестен червен на Пуйол, неотсъден фал с/у Елия след което става атаката за гола, отделно Испанците се търкаляха повечето време, като покосени от картечен залп;
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 юли 2010 15:50

АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ?!
Колко пъти казах, че Испания ще бъде новият световен шампион и че В МОМЕНТА е много по-добра от куп измислени отборчета като Англия и Португалия примерно?!!

Нарочно спрях да пиша във форума преди 1/4 финалите, защото ми писна да споря с разни големи "разбирачи"! Е видя се в крайна сметка кой бе прав и кой бе крив! :twisted: :twisted: :twisted:

Да им е честита титлата на фуриите! Напълно си я заслужиха, защото си играха тяхната игра без да им дреме какви ги вършат останалите!

П.П. Шаказулу защо не се пробваш сега да обясниш отново колко велики и силни били въшкарите от Англия и как щели да станат световен шампион?! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 юли 2010 15:57

DrAvalanche написа:На финала спестен червен на Пуйол, неотсъден фал с/у Елия след което става атаката за гола, отделно Испанците се търкаляха повечето време, като покосени от картечен залп;

А нещо да кажеш за нарушението на номер 8 от Холандия Де Йонг още в 28-та минута? Нима не беше за директен червен картон?! Испания 90 минути трябваше да играе с човек повече!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 12 юли 2010 16:05

Изчетох мненията и не мога да повярвам на очите си! След като на Де Йонг, Ван Бомел, Робен и Ван Перси им бяха спестени червените картони ( Де Йонг - каратиста, Ван Бомел през целия мач правеше нарушения за жълти картони - изключително груби Още при първия му жълт спокойно можеше и да е червен, Робен получи жълт картон за разправия и му спестиха 2-ри за игра с топката след спиране на играта за засада, Ван Перси също като Робен) , след като през целия мач холандците играха игра нямаща нищо общо с хубавия и креативен футбол, сториха толкова груби фаулове, спориха хиляди пъти със съдията вместо да вложат тази енергия да измислят някоя свястна атака, та след всички тези неща които се случиха снощи по време на мача, тук в този форум явно някои са гледали мача с оранжевите очила, но не са и дорасли да признаят че са били надиграни, а коментират фала на Пуйол. Там пак си беше грешка че беше спестен картона, но не може след като теб са те подпрели като не са ти изгонили Бомел в 23 минута и Де йонг в 28-мата да изкарваш съдията виновен че не е изгонил Пуйол. Малко е нагло. Даже е много нагло!
През целия шампионат подкрепях Германия. просто защото съм им фен от повече от 20 години насам. Понеже загубиха от Испания, преди мача малко в повече ми се искаше Холяндия да спечелят срещу отбора отстранил моя фаворит, но с течение на мача мнението ми се обърна и мисля че заслужено Испания триумфира. Просто Холяндия в този мач показаха как не трябва да се играе футбол. И всеки който твърди обратното просто не е обективен!

Селекционерът на Холандия Берт ван Марвайк сподели след загубения финал на Мондиал 2010 от Испания, с 0:1 след продължения: „Разочаровани сме, и то много. Бяхме толкова близо до победата и световната купа.”
Това не бе нашият стил - да играем с брутални фаулове, но това е финал и имаше твърди нарушения и от двете страни.

Та всички фенове на Холандия - опомнете се и се радвайте на постижението, а недейте да вините съдията, който всъщност свири за вас. Ако бяхте останали с 9 души на полувремето, нямаше да се налага Пуйол да фаулира Робен...
...който ви е най-виновен че паднахте - не можа на 2 пъти да вкара...не вярвах на очите си какви положения пропуска. И после Мухльото обвинява съдията - смешник!

P.S.
Ама и Испания вкара само 8 гола в 7 мача...най-добрите... :)
Последна промяна от Unforgiven_M на 12 юли 2010 18:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 юли 2010 18:10

megan fox написа:
DrAvalanche написа:На финала спестен червен на Пуйол, неотсъден фал с/у Елия след което става атаката за гола, отделно Испанците се търкаляха повечето време, като покосени от картечен залп;

А нещо да кажеш за нарушението на номер 8 от Холандия Де Йонг още в 28-та минута? Нима не беше за директен червен картон?! Испания 90 минути трябваше да играе с човек повече!!!

А нещо за блъскането от страна на Иниеста без топка? Всъщност Испания трябваше да започне мача 11 на 8, ако холандците минат центъра да се свири засада, ако си подадат повече от 3 паса двоен дрибъл, а ако холандец премине испанец неправилно дишане.

Холандците играха нетипично твърдо, но вина за това имат и испанците със симулациите от 1-та минута и съдията с неадекватните си отсъждания.

Като цяло отбора на Испания беше толериран през целия турнир, Блатер си знае защо.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 12 юли 2010 18:49

DrAvalanche написа:А нещо за блъскането от страна на Иниеста без топка? Всъщност Испания трябваше да започне мача 11 на 8, ако холандците минат центъра да се свири засада, ако си подадат повече от 3 паса двоен дрибъл, а ако холандец премине испанец неправилно дишане.

Как да гледа сериозно човек на мненията ти след това изказване? Смехотворно фенско е и е лишено от всякакъв реализъм. Може би си гледал друг мач или по време на мача си бил опиянен от нещо...знам ли...

acmilan написа:Що се отнася до Холандия-отвратиха ме със селската си игра,като стоя зад думите си.Това не е великата Холандия на Кройф,Неескенс,Ван Бастен,Гулит,Бергкамп и т.н.И в заклочение-понамалете малко пристрастията и гледайте реално на нещата.

+1

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 юли 2010 19:01

Unforgiven_M написа:
DrAvalanche написа:А нещо за блъскането от страна на Иниеста без топка? Всъщност Испания трябваше да започне мача 11 на 8, ако холандците минат центъра да се свири засада, ако си подадат повече от 3 паса двоен дрибъл, а ако холандец премине испанец неправилно дишане.

Как да гледа сериозно човек на мненията ти след това изказване? Смехотворно фенско е и е лишено от всякакъв реализъм. Може би си гледал друг мач или по време на мача си бил опиянен от нещо...знам ли...

acmilan написа:Що се отнася до Холандия-отвратиха ме със селската си игра,като стоя зад думите си.Това не е великата Холандия на Кройф,Неескенс,Ван Бастен,Гулит,Бергкамп и т.н.И в заклочение-понамалете малко пристрастията и гледайте реално на нещата.

+1

Смехотворно е, че не усещаш иронията в изказването ми. Смехотворно е, че се опитваш да ми правиш оценка по две изречения написани във фенски форум. Но не е смехотворно, липсата на капка толерантност и явно незачитане на чуждо мнение.

hahah
Контакти:

Мнениеот hahah » 12 юли 2010 19:50

Не мога да се съглася, че Испания е бил по-толерирания отбор през турнира. Еднакво побутваха и двата.
А Холандия? Със засадата в 1/2 финала срещу Уругвай? Не мисля, че Робен или който и да било друг има моралното право да плюе по съдиите, защото с тяхна помощ са на финал. Или виждат само грешките срещу тях? А спорните моменти, в които съдията е свирил неправомерно в тяхна полза? Защо си затварят очите за тях?

Холандците си пропиляха възможностите, а испанците вкараха една от своите. Заслужена победа за Испания, колкото и да не бях за тях.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 12 юли 2010 21:43

Посрещането в Мадрид, на новия световен шампион :)

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ppgLezjlPQw[/youtube][/center]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”