Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Rodn1

Re: Испания е новият световен шампион!

Мнениеот Rodn1 » 12 юли 2010 00:36

Ограбиа трудъ на момчетата.... :lol:

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 12 юли 2010 00:36

niki87 написа:
durex написа:
Linkydj написа: писна ми , не реално , а Робен е пълен престъпник :evil: :evil:

Робен е алчен ..докато е в отбора Холандия не ги чака нищо добро

Видяхме го вашия Снайдер как се опитваше да вкарва голове от центъра.Да,Робен пропусна най-чистото положение,но поне през цялото време се опитваше да прави нещо за разлика от "снайпера",който по едно време забравих,че играе.

Май си пропуснал как Снайпера изведе Робен сам срещу вратаря.Не се карайте и двамата са големи и с основна заслуга Холандия да достигне финала.

ventos
Контакти:

Мнениеот ventos » 12 юли 2010 00:36

Честито на всички фенове на Испания.И двата отбора заслужаваха да са шампиони ,но все пак Испания мъничко повече.Колкото до приказките за засади,дузпи и картони вече всичко е история.Испания е 8 отбор световен шампион по футбол.Дано бройката се увеличи на следващото :) :) :)

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 12 юли 2010 00:36

PFC Litex написа:Гледам никой не споменава ,че при гола на Испания имаше засаада, но не при головия пас , а при първия пас за Иниеста, а и преди това при фала на Снайдер имаше корнер и фал срещу Елия. Ама квото било...

Иниеста с какво повлия на първия пас, като беше в засада, да те питам, щом си такъв разбирач
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2010 00:36

PFC Litex написа:Гледам никой не споменава ,че при гола на Испания имаше засаада, но не при головия пас , а при първия пас за Иниеста, а и преди това при фала на Снайдер имаше корнер и фал срещу Елия. Ама квото било...

Няма засада :!: А корнерът беше безспорен ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 юли 2010 00:37

spartaka написа:Ех,яд ме е за Холандия,това беше тяхния момент,много хубав финал стана,поне да беше завършил с дузпи.Големи каръци са холандците,болно ми е за тях,3 финала и 3 загуби,ай сиктир бе :( :shock: :cry:

В Холандия има едно мнение, което лично холандци са ми казвали. То е, че "Холандия е най-силният отбор, който никога не е ставал Световен шампион"... И са прави ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 юли 2010 00:37

Е как да не мразиш подобни цигани,никакво уважение към противник.Дано никога повече не спечелят голямо първенство :!:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1DCe8rIi2Rk[/youtube]

Еми,тва е положението колега.Испанците вкараха 4 гола след групите,от които 2 от засада :roll:

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 12 юли 2010 00:37

Masaba написа:Честито на испанците!А Холандия скоро финал може да не види,изпуснаха шанса си да са световен шампион

Ако се спази традицията след четири години ще загуби четвъртия си финал :mrgreen:

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 12 юли 2010 00:38

Изпушете едно козче за холандците и тва е!
ПП:This british homosexual B...B...Broke the game!!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 юли 2010 00:40

На мен ми е все тая кой е световен ама в буквалния смисъл на думата и въобще не ми е трудно да коментирам не предубедено, а когато оня холандец влезе в бутоните в гърдите ктде му беше червения картон, а Пуйол когато задъжа Робен къде му беше втория жълт, в общи линии адски слабо съдийство което според мен повлия на крайния изход на мача.
Изображение

Върни се в “Архив”