niki87 написа:Испания-Бразилия може да е страхотно зрелище,но като напрежение,интрига,история,класа и още куп фактори,не може да стъпи на малкия пръст на Германия-Англия.Този мач е една футболна епоха,сблъсък на два свята,предизвикващ нечуван интерес,мач в който се играе за нещо много повече от една победа и класиране за следващ кръг.Бразилци и испанци може и да направят супер мач,с цък-цък,комбинацийки,техника и тем подобни работи,но такъв мач просто няма никаква харизма,никаква историческа стойност и то най-вече заради испанците,които никога не са били фактор на Световно първенство.
Аз ще се изкефя напълно на сблъсъка между най-славния национален тим на Европа и неговия исторически съперник от Албиона,и както да завърши мача,насладата от подобен сблъсък ще е пълна.А,ако Германия победи-още по-добре!
Точно заради тези цъцк- цък комбинацийки е създаден футбола

Да радва хората! Мен ми писна от грозни мачове в стил съперничество не знам си какво... Това да не е война, че да е важно историческото съперничество...
Ако ще ми играят ганкиното Германия и Англия- както мисля, че и ще стане... Мерси такова съперничество
А цък- цък комбинацийките на Испания и в случая Португалия ще накарат милиони да настръхват.....
Ти си харесвай грозната игра, аз си харесвам техниката, бързината, пасовете, мачовете с много голове и интрига,.....
Футболното съперничество хич не ми пука за него....