Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Англия - Германия за 28-и път

Мнениеот Blue_Girl » 25 юни 2010 20:51

MORSKI написа:
Madridist написа:
Испания-Бразилия ако е пълнеж, аз спирам да гледам футбола :roll: А немци и англичани, е смешно да говорят за Испания,защото последните години Ла Фурия където ги хване ги бие .

Абсолютно.... Да ми говорят, че такъв мач е пълнеж е все едно да кажат, че Обама не е президент на САЩ или, че Бойко не се поакзва всеки ден по телевизията... :mrgreen:

По-принцип всеки си има мнение.
Обаче не мога да се се съглася, че евентуален мач Испания-Бразилия е пълнеж.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Мнениеот Blue_Girl » 25 юни 2010 20:57

Madridist написа:
niki87 написа:Испания-Бразилия може да е страхотно зрелище,но като напрежение,интрига,история,класа и още куп фактори,не може да стъпи на малкия пръст на Германия-Англия.Този мач е една футболна епоха,сблъсък на два свята,предизвикващ нечуван интерес,мач в който се играе за нещо много повече от една победа и класиране за следващ кръг.Бразилци и испанци може и да направят супер мач,с цък-цък,комбинацийки,техника и тем подобни работи,но такъв мач просто няма никаква харизма,никаква историческа стойност и то най-вече заради испанците,които никога не са били фактор на Световно първенство.
Аз ще се изкефя напълно на сблъсъка между най-славния национален тим на Европа и неговия исторически съперник от Албиона,и както да завърши мача,насладата от подобен сблъсък ще е пълна.А,ако Германия победи-още по-добре!

Испания може да не са били фактор на световните първенства, но в момента определено са фактор, най-малкото,защото говорим за европейския шампион и според мнозина специалисти, това е най-силния отбор в Европа в настоящето, победил последните години почти всички грандове(в това число и въпросните Англия и Германия). А ако говорим за харизма и историческо пртивопоставяне за мен мача Бразилия-Аржентина е номер едно 8-)

Подкрепям те.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 25 юни 2010 22:41

pобеда за Германия, нека Англия отпаднат
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
bat Varban
Контакти:

Мнениеот bat Varban » 27 юни 2010 00:12

Гледаите го мръсника, ще играе срещусвоите.
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 27 юни 2010 00:15

2-1 за Германия още в редовното време :mrgreen:

Но досега все става обратното на това,което прогнозирам,така че...
Да Ви е честито английски фенове...
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 27 юни 2010 02:00

Моята прогноза е: 3:0 за Германия.

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 27 юни 2010 09:45

3-1 за Германия. Ако не се лъжа последно на голям футболен форум се срещнаха на Евро 2000 (не броим квалификациите за световното 2002, когато бяха в една група), когато Англия победиха с 1-0 (гол на Шиърър).
Иначе във въпросните квалификации англичаните размазаха немците като гости с 5-1, а в ответния мач загубиха с 0-1 на Острова.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 юни 2010 10:28

Победа за Германия.Много добър шанс за немците да затворят големите усти на англичаните 2:0.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 10:29

niki87 написа:Испания-Бразилия може да е страхотно зрелище,но като напрежение,интрига,история,класа и още куп фактори,не може да стъпи на малкия пръст на Германия-Англия.Този мач е една футболна епоха,сблъсък на два свята,предизвикващ нечуван интерес,мач в който се играе за нещо много повече от една победа и класиране за следващ кръг.Бразилци и испанци може и да направят супер мач,с цък-цък,комбинацийки,техника и тем подобни работи,но такъв мач просто няма никаква харизма,никаква историческа стойност и то най-вече заради испанците,които никога не са били фактор на Световно първенство.
Аз ще се изкефя напълно на сблъсъка между най-славния национален тим на Европа и неговия исторически съперник от Албиона,и както да завърши мача,насладата от подобен сблъсък ще е пълна.А,ако Германия победи-още по-добре!

Точно заради тези цъцк- цък комбинацийки е създаден футбола ;) Да радва хората! Мен ми писна от грозни мачове в стил съперничество не знам си какво... Това да не е война, че да е важно историческото съперничество...
Ако ще ми играят ганкиното Германия и Англия- както мисля, че и ще стане... Мерси такова съперничество :lol:
А цък- цък комбинацийките на Испания и в случая Португалия ще накарат милиони да настръхват.....
Ти си харесвай грозната игра, аз си харесвам техниката, бързината, пасовете, мачовете с много голове и интрига,.....
Футболното съперничество хич не ми пука за него....

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 юни 2010 10:32

MORSKI футбола на Испания и Португалия е пълен цирк.Предпочитам да гледам шутове от далече отколкото 2 напред 3 назад.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”