Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: БОТЕВ ПЛОВДИВ ИЗПАДА!!

Мнениеот child in time » 12 яну 2009 19:26

НЕ И НЕ И НЕ! Пловдив е велик град с два велики отбора и те ще пребъдат един селянин не ще погуби ве4ния град ! Локо и Ботев ще пребъдат въпреки вси4ко и вси4ки! Не на ГАЛЯ НЕ НА СЕЛСКИЯ! ДА НА ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 12 яну 2009 19:31

прав си прятелю,май сега не е момента да се присмиваме един на друг...тежко ми е....за Пловдивския футбол

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 19:37

НЕ ТРЯБВА ДА ВИ Е МЪЧНО,ТРЯБВА ДА СТЕ БЕСНИ ....

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 12 яну 2009 19:37

dobermanche написа:прав си прятелю,май сега не е момента да се присмиваме един на друг...тежко ми е....за Пловдивския футбол

Страх ме и то много до кога софииските "грандове" ще ни взимат най- добрите игра4и??? Как да правиш отбор като на полусезона всяко по ка4ествено се продава??? Ето Ботев вика Лил4о! Шапка долу беше голям вратар но докога? Сигорно утре ние ще извикаме Камбура! Ама така не става трябва и някаква надежда а то кво - продаваи ка4ественото и взимаи разни на киограм!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 12 яну 2009 19:38

PLOVDIV PEE 1912 написа:НЕ ТРЯБВА ДА ВИ Е МЪЧНО,ТРЯБВА ДА СТЕ БЕСНИ ....

Мен ми е мъчно и съм бесен :evil:

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 12 яну 2009 19:44

честно,за Локо незнам как е била школата,ама Ботев винаги са имали производство на млади таланти,и то какви само...а какво правят нашите президенти-продават качественото,и което е по-лошото-парите заминават под масата...но кажи ми какво да направим ние,нима не пробвахме-просто тези които са в комбина с него в Ад-то,къде дремат досега,10 години къде бяхте,спяхте ли през всичкото това време...или просто и вие имахте причини за да си трайкате....не е уд този дето яде баницата,а тоз който му я дава.Но за нас феновете,това е което можем да направим,говоря за всичко легално-от там нататък си има закони,прокоратура и т.н....ще видим,не остана много..

моряка
Контакти:

Мнениеот моряка » 12 яну 2009 19:45

Да,но и махлата Локо-то с курвето съшо е натам!Жалко за Пловдив!? :!: :?:

XAXO

Мнениеот XAXO » 12 яну 2009 19:46

КОЛЕГАТА МИ ФЕН НА ЛОКОМОТИВ СЕ Е ИЗКАЗАЛ ДОСТА ПОХВАЛНО И Е ЗА АПЛОДИСМЕНТИ!!!! ОБАЧЕ, ЧОВЕЧЕ, ЗА БОТЕФ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, СЪВСЕМ СКОРО ТЕХНИЯ ПРОБЛЕМ ЩЕ СЕ РЕШИ! ТЕ СА СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ КЛУБ И ИМАТ ДОСТА МОЩНА ПОДКРЕПА ОТ СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ХОРА КОИТО НАТРУПАХА МНОГО ПРЕЗ ОНИЯ ГОДИНИ !!!!! ТЯХ НЕ ГИ МИСЛИ!!! ЛОШОТО Е ЧЕ И ЛОКОМОТИВ Е ЗАПЛАШЕН РЕАЛНО ОТ ИЗПАДАНЕ!!!! НЕ ЗАЩОТО НЯМА ОТБОР И ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ А ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА НИ Е ЕДНА БЕЗХАБЕРНА ИДИОТКА И ПЪЛНАТА ЛИПСА НА ФУТБОЛНИ ХОРА СЪС ИМЕ И ЛОБИ В БФС!!!!! АКО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ИЗПАДНЕ,МНОГО ТРУДНО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ! ЗА РАЗЛИКА ОТ ЖЪЛТИТЕ!!!! НЕ ГО КАЗВАМ СЪС ЗЛОБА А ПРОСТО КАЗВАМ КАК СТОЯТ НЕЩАТА!!!!! ВСЕ ПАК ИСКАМ ЧАС ПО-СКОРО И ЛОКОТО И БОТЕФФ ДА ИМАТ СТАБИЛНИ ФИНАНСОВО СОБСТВЕННИЦИ,КОИТО ДА МИСЛЯТ ПРЕДИМНО ЗА ФУТБОЛ!!!! И ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА СВОИТЕ ИСТИНСКИ МАНЧЕСТЕР И ЛИВЕРПУЛ!!!!! А НЕ НАТРАПВАНИТЕ НИ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 70 ГОДИНИ СОФИЙСКИ "ГРАНДОВЕ"!!!!!!!!.........

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 19:48

XAXO написа:КОЛЕГАТА МИ ФЕН НА ЛОКОМОТИВ СЕ Е ИЗКАЗАЛ ДОСТА ПОХВАЛНО И Е ЗА АПЛОДИСМЕНТИ!!!! ОБАЧЕ, ЧОВЕЧЕ, ЗА БОТЕФ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, СЪВСЕМ СКОРО ТЕХНИЯ ПРОБЛЕМ ЩЕ СЕ РЕШИ! ТЕ СА СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ КЛУБ И ИМАТ ДОСТА МОЩНА ПОДКРЕПА ОТ СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ХОРА КОИТО НАТРУПАХА МНОГО ПРЕЗ ОНИЯ ГОДИНИ !!!!! ТЯХ НЕ ГИ МИСЛИ!!! ЛОШОТО Е ЧЕ И ЛОКОМОТИВ Е ЗАПЛАШЕН РЕАЛНО ОТ ИЗПАДАНЕ!!!! НЕ ЗАЩОТО НЯМА ОТБОР И ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ А ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА НИ Е ЕДНА БЕЗХАБЕРНА ИДИОТКА И ПЪЛНАТА ЛИПСА НА ФУТБОЛНИ ХОРА СЪС ИМЕ И ЛОБИ В БФС!!!!! АКО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ИЗПАДНЕ,МНОГО ТРУДНО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ! ЗА РАЗЛИКА ОТ ЖЪЛТИТЕ!!!! НЕ ГО КАЗВАМ СЪС ЗЛОБА А ПРОСТО КАЗВАМ КАК СТОЯТ НЕЩАТА!!!!! ВСЕ ПАК ИСКАМ ЧАС ПО-СКОРО И ЛОКОТО И БОТЕФФ ДА ИМАТ СТАБИЛНИ ФИНАНСОВО СОБСТВЕННИЦИ,КОИТО ДА МИСЛЯТ ПРЕДИМНО ЗА ФУТБОЛ!!!! И ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА СВОИТЕ ИСТИНСКИ МАНЧЕСТЕР И ЛИВЕРПУЛ!!!!! А НЕ НАТРАПВАНИТЕ НИ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 70 ГОДИНИ СОФИЙСКИ "ГРАНДОВЕ"!!!!!!!!.........

КЪВ СИ ТИ БЕ ???АЙДЕ ДА СИ ПОГОВОРИМ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКОТО МИНАЛО НА ЛОКО-ТО ,ИСКАШ ЛИ?????????????????

len
Контакти:

Мнениеот len » 12 яну 2009 19:49

DA SVALITE OTBORA V B-grupa ? TOVA E GLUPAVA, NAIVNA I 6TURA IDEQ. NE E DOBRE ZA NIKOI- NITO ZA OTBORA I KLUBA, NITO ZA FENOVETE, NITO ZA BG-FUTBOLA, NA BOTEV-PLOVDIV MQSTOTO E V ELITA. iz4akaite go malko Hristolov, moje da e izmislil ne6to dobro ... do m.mart moje vsi4ko da se oburne ZA BOTEV.

Върни се в “Архив”