Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот delpi » 11 юни 2010 13:12

niki87 написа:...
При наличието на Балтанов,Гаджев и Тевия+Йовов,който също може да играе на тази позиция,не мисля,че ни е необходим играч на този пост :?

Тевия остава нали?
Иначе няма да е лошо да имаме още един играч на тази позиция...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

ddimov
Контакти:

Re: Бандаловски се разбра с Левски

Мнениеот ddimov » 11 юни 2010 13:15

In Gonzo We Trust!
Не съм съгласен с мнението, че е предател. На него и Макриев, Атанас Сираков им предложи заплатата, която вземаше човек от поддръжката на стадиона. А Шмъркан даде само на родителите му 30 000 лв. на ръка, за да подпише с латекса. И от там - в Ротердам. Дано да е вярно!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 юни 2010 13:16

От Левски се отказват от Иван Бандаловски, научи Гонг. До това решение „сините” шефове са стигнали след като футболистът е поискал нова отсрочка от време за да даде съгласието си да играе в Левски.

Преди време Георги Иванов и защитникът се бяха разбрали да се изчакат до петък на обяд, когато футболистът да каже ще премине ли в Левски. Дори на представянето на другите нови спортния директор заяви пред медиите, че иска Бандаловски в отбора и ще го изчака до петък.

Оказа се, че Иван иска нова отсрочка от 10 дни за да продължи да си търси отбор в чужбина. Това не се е понравило на ръководството и то е решило да не чака повече Бандата.

Левски започна подготовка от 9 юни, но поради различни причини старши треньора Ясен Петров не може да използва всички налични футболисти.

Една част от тях минават медицински изследвания, друга част карат треньорски курс, а Гарра Дембеле се прибра във Франция „по семейни причини”.

В неделя Левски заминава за подготвителен лагер в Правец и от понеделник започва същинската част от подготовката.

След като Ясен Петров впечатли с различните от миналата година тренировки, днес преди обяд той участва в играта на джитбол като в един отбор с Йордан Милиев и Мартин Димов. Отборът му победи без проблем съперника в лицето на Георги Христов , Иво Иванов и Сашо Киров.

След обяд „сините” имат още едно занимание от 18 часа.

Не са се разбрали нещо :?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот niki87 » 11 юни 2010 13:16

delpi написа:
niki87 написа:...
При наличието на Балтанов,Гаджев и Тевия+Йовов,който също може да играе на тази позиция,не мисля,че ни е необходим играч на този пост :?

Тевия остава нали?
Иначе няма да е лошо да имаме още един играч на тази позиция...

Гонзо каза,че остава :roll: ...

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 11 юни 2010 13:17

гонг публикуват, че няма да стане! иди разбери кой прав кой крив, но от новспорт нямат връзка с играча (изкл. телефон),а със "сигурен" източник... ако го вземете вече почвате да ме плашите... иначе от другите ви нови само гара дембеле е нещо ново и интересно, на поста на иво иванов имахте не лоша двойка и без друго... щърков не знам за какво ви е, а дани младенов ми се струва, че ще му трябва време, като на аншия делев, те са един дол дренки- млади и перспективни са, но мн пропускт пред чисти ситуации а в такива отбори няма кой да ги чака да се науат...

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 11 юни 2010 13:21

Предлагам все пак да изчакаме официално тази информация.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 11 юни 2010 13:24

Еми като не иска да играе в левски да не идва няма да му са молим.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 11 юни 2010 13:26

Аз предпочитам да играе Станчев постоянно,а за заместник да се вземе някой юноша и така.Писна ми от недоказани играчи като Бандаловски.Заради неговите симулации загубихме миналата година.Тоя е изпечен симулатор и няма място на Герена.Същия като Попето.Сега алармира,че в България ще играе само за Литекс,а пък бандита ще му се молим.Писна ми от лигьовци
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

demigod
Контакти:

Мнениеот demigod » 11 юни 2010 13:59

Колеги,Никога Бандата,Попето и Макриев-най-големите таланти от школата на "Левски" няма да играят при нас. По една единствена причина.Навремето,когато трябваше да подпишат първи професионален договор с "Левски","светлите умове" Наско и Мъри им предложиха заплащане,колкото получаваше чистачката,която чистеше офиса на Сираков.Затова Макриев отиде в ЦСКА,където все пак не изигра нито един мач.А Бандаловски избяга,защото освен всичко друго Мъри налагаше зетчето на Боби Михайлов,когото наричаше дори свой син.Това е цялата истина.

Върни се в “Архив”