Селекцията на Левски-напускащи играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски се разделя с Бардон

Мнениеот Blue_Girl » 09 юни 2010 21:50

Мерси Седрик.
Завинаги 1 от нас.
Успех му желая в новото си поприще.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 09 юни 2010 21:51

Tommi написа:
НКВД- написа:яВНО НЯМАТЕ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА НЕЩАТА !!

Бардон е много класен футболист ,но е бил освободен от Лион , защото не можел да играе на високо ниво 90 минути. Просто въпрос на физиология, а не на тренировка. С годините това започна да му личи и в Левски. Той издържаше на ниво/българско/ едва 60 минути и след това клеква ..... Така и го сменяха тази година, около 60-тата минута .... Сега такъв футболист не ни е нужен ... трябва здраво тичане 120 минути !!! :) !!!

Това не знам къде си го прочел :shock: :shock:

.... френската преса, още преди няколко години !!!
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 юни 2010 21:53

Tommi написа:
Parmalat написа:
Blue Mind написа:Защо някой хора толкова плюят по Йовов като той ни е голмайстора и без него едвали и 3 позиция щахме да вземем.. . Сега по темата : Да Бардон е на години но е много по класен от Мечо и Алекс ,странно решение на щаба на Левски с оглед на това че най слабия от 3мата беше Мечо.. никаква игра не показа в мачовете в които игра..

То само като видя ,че Йовов Бижутера ви е голмайстор и ме избива на смях.Сигурен съм и много други.Толкова първенства и мачове съм гледал ама такъв стил на игра като Йовов няма просто.Жалко за Бардон.Мисля че ще се усети липсата му в Левски.

Какъв стил има Йовов според теб ? :roll:

Никакъв.Не е ясно той ли гони топката или тя него.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 21:55

НКВД- написа:

Френската преса има много поздрави от мен ;) Бардон е играл 6 години в Лион, те на шестата година ли са осъзнали, че не може да изиграе цял мач? А в националния отбор на Франция до 21 години такива играчи ли взимат - които не могат да изиграят 90 минути :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
caerdydd
Контакти:

Мнениеот caerdydd » 09 юни 2010 21:57

Халфът отбеляза, че е готов да помага винаги на Левски. „Тодор Батков и Георги Иванов могат да разчитат на мен. Ако имат нужда от нещо, аз ще помогна. Сега искам да поиграя още една година. Най-вероятно ще се върна във Франция, където вероятно ще продължа в някоя по-ниска дивизия. Имах предложение от Израел, но най-важно е моето семейство. Кариерата остава на втори план. Тя вече няма да върви на горе. Изиграх около 420 мача в професионалния футбол. Два пъти бях в групите на Шампионската лига. Доволен съм”, откровен бе Бардон.

Той допълни в интервюто си за Гонг, че Левски и феновете на клуба остават завинаги в неговото сърце. „Хората винаги ме подкрепяха. Аз усещах това и искам да им благодаря. Нека подкрепят Левски, защото това е отбор на името на голям човек, който е направил много за България. Трябва всички в Левски да се борят постоянно за името на този човек. Благодаря за всички мигове, които сме имали заедно”, завърши французинът, който изигра над 130 мача със „синята” фланелка, в които заби 37 гола.

Играчът не скри, че е готов да продължи с изявите си на анализатор в списанието „Four-Four-Two”. В бъдеще Бардон възнамерява да не се занимава с треньорство, а да развива своята фирма във Франция.

По- Българин от много родени като Българи!!!
Мерси Седрик !!!
LEVSKI forever !!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 21:59

Parmalat написа:Никакъв.Не е ясно той ли гони топката или тя него.

:( :( :cry:
Последна промяна от Tommi на 09 юни 2010 22:10, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 09 юни 2010 22:00

Tommi написа:
НКВД- написа:

Френската преса има много поздрави от мен ;) Бардон е играл 6 години в Лион, те на шестата година ли са осъзнали, че не може да изиграе цял мач? А в националния отбор на Франция до 21 години такива играчи ли взимат - които не могат да изиграят 90 минути :roll:

няма как да го обсъждаме, без да сме чели медицинският му картон с изследванията при натоварване .....
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 юни 2010 22:00

caerdydd написа:Халфът отбеляза, че е готов да помага винаги на Левски. „Тодор Батков и Георги Иванов могат да разчитат на мен. Ако имат нужда от нещо, аз ще помогна. Сега искам да поиграя още една година. Най-вероятно ще се върна във Франция, където вероятно ще продължа в някоя по-ниска дивизия. Имах предложение от Израел, но най-важно е моето семейство. Кариерата остава на втори план. Тя вече няма да върви на горе. Изиграх около 420 мача в професионалния футбол. Два пъти бях в групите на Шампионската лига. Доволен съм”, откровен бе Бардон.

Той допълни в интервюто си за Гонг, че Левски и феновете на клуба остават завинаги в неговото сърце. „Хората винаги ме подкрепяха. Аз усещах това и искам да им благодаря. Нека подкрепят Левски, защото това е отбор на името на голям човек, който е направил много за България. Трябва всички в Левски да се борят постоянно за името на този човек. Благодаря за всички мигове, които сме имали заедно”, завърши французинът, който изигра над 130 мача със „синята” фланелка, в които заби 37 гола.

Играчът не скри, че е готов да продължи с изявите си на анализатор в списанието „Four-Four-Two”. В бъдеще Бардон възнамерява да не се занимава с треньорство, а да развива своята фирма във Франция.

По- Българин от много родени като Българи!!!
Мерси Седрик !!!

Тук по умесно щеше да е да кажеш по-левскар от някой юноши на клуба но и така става . Дано се върне на Герена някой ден очевидно е че разбира от футбол . Пожелавам му всичко най-хубаво и Mersi ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 22:03

НКВД- написа:
Tommi написа:
НКВД- написа:

няма как да го обсъждаме, без да сме чели медицинският му картон с изследванията при натоварване .....

Фактите говорят достатъчно, а журналистите просто трябва да напишат нещо ;)

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 09 юни 2010 22:14

Едно голямо Благодаря на Седрик Бардон.
Футболист, който винаги се е раздавал и е горял на терена.
:!:

Върни се в “Архив”