Трансфери!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: Трансфери!!!

Мнениеот suni » 09 юни 2010 16:16

22-годишният Грегори Нелсън ще мине пробен период на „Българска армия“. Нападателят идва от холандския АЗ Алкмаар, който държи правата му, но в последните два сезона Нелсон игра под наем в Розендал. Нападателят беше посрещнат на „Летище София“ от администратора на ЦСКА Кирил Костов. Малко след него кацна и Гарра Дембеле, който ще премине във вечния враг – Левски.
През миналия сезон Нелсън е играл в 16 мача за втородивизионния Розендал и е отбелязал 5 гола.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 юни 2010 20:09

suni написа:22-годишният Грегори Нелсън ще мине пробен период на „Българска армия“. Нападателят идва от холандския АЗ Алкмаар, който държи правата му, но в последните два сезона Нелсон игра под наем в Розендал. Нападателят беше посрещнат на „Летище София“ от администратора на ЦСКА Кирил Костов. Малко след него кацна и Гарра Дембеле, който ще премине във вечния враг – Левски.
През миналия сезон Нелсън е играл в 16 мача за втородивизионния Розендал и е отбелязал 5 гола.

В грешка си има 23 мача и...2 гола за Розендал който завърши на 11 място във втора дивизия на Холандия.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gregory_Nelson

За мен това е поредният посредствен анонимен чужденец който се опитва да си уреди трансфер в ЦСКА :o

От клипа може да се види че е бърз.Нещо като Кевин Амунике е :roll:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RnuDGAF7YIE[/youtube]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 юни 2010 20:56

Поредния пишман футболист!
Въпроса е докога?????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 юни 2010 20:58

Parmalat написа:
suni написа:22-годишният Грегори Нелсън ще мине пробен период на „Българска армия“. Нападателят идва от холандския АЗ Алкмаар, който държи правата му, но в последните два сезона Нелсон игра под наем в Розендал. Нападателят беше посрещнат на „Летище София“ от администратора на ЦСКА Кирил Костов. Малко след него кацна и Гарра Дембеле, който ще премине във вечния враг – Левски.

В грешка си има 23 мача и...2 гола за Розендал който завърши на 11 място във втора дивизия на Холандия.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gregory_Nelson

За мен това е поредният посредствен анонимен чужденец който се опитва да си уреди трансфер в ЦСКА :o

От клипа може да се види че е бърз.Нещо като Кевин Амунике е :roll:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RnuDGAF7YIE[/youtube]

Не е кой знае какво. Единственото, с което ме впечетли е, че центрира доста добре и с двата крака.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 09 юни 2010 21:21

23 мача - 2 гола ?? Този не е ли малко слабичак ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 09 юни 2010 21:31

хора имате грешка той не е нападател а е крило а крилата не вкарват много голове
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Parmalat

ЦСКА подписа с ганаеца от Академика Коимбра-Уилиам Тиеро

Мнениеот Parmalat » 09 юни 2010 21:36

[center]Изображение[/center]
Първото ново попълнение на ЦСКА вече е факт. Ръководството на "армейците" подписа договор с ганайския национал Уилиам Квабена Тиеро, научи Sportal.bg. Тиеро, който има 18 мача и отбелязани 7 гола за своята родина обаче не попадна в сметките за предстоящото световно първенство в ЮАР. Играчът се подвизава на поста вътрешен полузащитник като последният отбор, в който се е състезавал е португалският Академика.

Футболистът преминава в ЦСКА като свободен агент, тъй като е отказал да поднови контракта си с Академика, заради предизвикателството да играе с "червените" в Европа. Халфът, който бе спряган от португалските медии за трансфер в ЦСКА Москва е добре познат със силните си удари с двата крака от далечно разстояние, които неведнъж са поразявали противниковите вратари.

Тиеро може да се похвали с два красиви гола във вратата на гранда Бенфика. Единият е с изключително премерен удар с глава, а вторият през изминалия сезон с мощен шут от 40 метра. Всъщност, последният шампионат е най-успешният в кариерата на Тиеро, тъй като играчът е отбелязал 4 гола в 24 мача, което е добър атестат като се вземе предвид постът, на който се подвизава ганаецът.

Новото попълнение ще партнира на Тодор Янчев в средата на терена и от ЦСКА се надяват двамата играчи да оформят тандем, който да се отличава от останалите опорни халфове в България.

Уилиам Квабена Тиеро

2002 - 2003 - Либерти Професионалс 50 (19 гола)
2004 - 2005 - Асанте Котоко 19 (5)
2005 - 2006 - Витория Гимараеш
2006 - 2007 - Навал
2007 - 2010 - Академика Коимбра 73 (6)
2002 - 2009 - Гана 18 (7)

http://football.sportal.bg/news.php?news=241901
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H4jzuCzvfrw&feature=player_embedded[/youtube][/center]

Цена в transfermarkt.de 800000 евро ; години 29 :arrow: http://transfermarkt.de/de/william-kwab ... 32567.html

Честит първи трансфер на ЦСКА.Мисля че Тиеро е интересен футболист.
Последна промяна от Parmalat на 09 юни 2010 21:42, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ЦСКА подписа с ганаеца от Академика Коимбра-Уилиам Тиеро

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2010 21:37

Честит ви трансфер, но тази статия яко издиша :)
Последна промяна от PFC Litex на 09 юни 2010 21:45, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
red_fan87
Контакти:

Мнениеот red_fan87 » 09 юни 2010 21:37

100% ли е сигурен трансфера? Защото вече вярвам само като чуя новината от ЦСКА ! :)
Изображение

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 09 юни 2010 21:45

Звучи добре, ще го видим що за стока е.

Върни се в “Архив”