Селекцията на Левски-напускащи играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Левски се разделя с Бардон

Мнениеот Parmalat » 09 юни 2010 20:50

Blue Mind написа:
vladitol написа:
Tommi написа:Бардон продължава да е може би най-класният футболист на Левски (заедно с Йовов, Тасевски, Георги Петков) и е голяма глупост ако го изгонят. А, като приключи кариерата си, Бардон е треньорът, който ни е необходим.

Къде слагаш Йовов е :lol: :lol:

Защо някой хора толкова плюят по Йовов като той ни е голмайстора и без него едвали и 3 позиция щахме да вземем.. . Сега по темата : Да Бардон е на години но е много по класен от Мечо и Алекс ,странно решение на щаба на Левски с оглед на това че най слабия от 3мата беше Мечо.. никаква игра не показа в мачовете в които игра..

То само като видя ,че Йовов Бижутера ви е голмайстор и ме избива на смях.Сигурен съм и много други.Толкова първенства и мачове съм гледал ама такъв стил на игра като Йовов няма просто.Жалко за Бардон.Мисля че ще се усети липсата му в Левски.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2010 20:52

yasen написа:Да благодарим на Гонзо за поредното му гениално решение! Чудя се какво ще правят Телкийски и Кривия в Левски?! Защо Бардон?! А не Мечо и Кривия... Може би Гонзо го е страх, че Бардон ще му заеме мястото и с право, Бардон знае по-добре български от него. Аз не искам Гонзо в Левски!

А ти как разбра, че Гонзо ...едва ли не е изгонил Бардон :roll: Седрик може пък да е решил да спре с футбола и да се отдаде на семейството примерно...или да си построи вила в покрайнините на Лион и да отглежда лозя ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 09 юни 2010 21:19

Бардон вече е на доста годинки и въпреки това беше може би най-добрият ни футболист този сезон. Време е да се даде път на по-млади ;)

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 09 юни 2010 21:28

А вие професори и академици, знаете ли какви са основанията на тренерите за да го освободят ??? Как да коментираме нещо, което не ни е ясно ??? Все едно да коментираме дали е красив и дали се изразява изящно ......
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 21:33

Parmalat написа:
Blue Mind написа:Защо някой хора толкова плюят по Йовов като той ни е голмайстора и без него едвали и 3 позиция щахме да вземем.. . Сега по темата : Да Бардон е на години но е много по класен от Мечо и Алекс ,странно решение на щаба на Левски с оглед на това че най слабия от 3мата беше Мечо.. никаква игра не показа в мачовете в които игра..

То само като видя ,че Йовов Бижутера ви е голмайстор и ме избива на смях.Сигурен съм и много други.Толкова първенства и мачове съм гледал ама такъв стил на игра като Йовов няма просто.Жалко за Бардон.Мисля че ще се усети липсата му в Левски.

Какъв стил има Йовов според теб ? :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 21:34

НКВД- написа:А вие професори и академици, знаете ли какви са основанията на тренерите за да го освободят ??? Как да коментираме нещо, което не ни е ясно ??? Все едно да коментираме дали е красив и дали се изразява изящно ......

Високата заплата ... :(
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 09 юни 2010 21:38

яВНО НЯМАТЕ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА НЕЩАТА !!

Бардон е много класен футболист ,но е бил освободен от Лион , защото не можел да играе на високо ниво 90 минути. Просто въпрос на физиология, а не на тренировка. С годините това започна да му личи и в Левски. Той издържаше на ниво/българско/ едва 60 минути и след това клеква ..... Така и го сменяха тази година, около 60-тата минута .... Сега такъв футболист не ни е нужен ... трябва здраво тичане 120 минути !!! :) !!!
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
caerdydd
Контакти:

Мнениеот caerdydd » 09 юни 2010 21:45

Първо искам да кажа едно голямо "MERSI" на Седрик!!! За мен той ще си остане един голям левскар и голям мъжкар!!!
Обаче имам предчувствието,че ще постъпят с него така както постъпиха и с Лусио.За мен и двамата трябваше да изиграят последен мач на "Герена" и публиката да ги изпрати по Европейски.Начина по който ръководството се разделя с обичани от всички нас играчи е подъл,позорен и селски за отбор като Левски!

Благодаря ти Седрик!!!
LEVSKI forever !!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 21:45

НКВД- написа:яВНО НЯМАТЕ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА НЕЩАТА !!

Бардон е много класен футболист ,но е бил освободен от Лион , защото не можел да играе на високо ниво 90 минути. Просто въпрос на физиология, а не на тренировка. С годините това започна да му личи и в Левски. Той издържаше на ниво/българско/ едва 60 минути и след това клеква ..... Така и го сменяха тази година, около 60-тата минута .... Сега такъв футболист не ни е нужен ... трябва здраво тичане 120 минути !!! :) !!!

Това не знам къде си го прочел :shock: :shock:

Върни се в “Архив”