Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!
ki cho, повярвай, не съм с нов псевдоним, не влизай във филми! Би било чудесно селския веднъж поне се изправи като мъж и преговаря с нас за лиценца! Да го взмаме и вече да мислим за селекции, но пич, в селски девизии не ни е мястото! Обаче този вариант е обречен на провал, имайки предвид Сельо как преговаря
forewer canar написа:ki cho, повярвай, не съм с нов псевдоним, не влизай във филми! Би било чудесно селския веднъж поне се изправи като мъж и преговаря с нас за лиценца! Да го взмаме и вече да мислим за селекции, но пич, в селски девизии не ни е мястото! Обаче този вариант е обречен на провал, имайки предвид Сельо как преговаря
Прав си, че не ни е там мястото, но ако трябва и на това съм готов. Вярно страшно е лошо, но си е нашо. Аз съм ботевист и заради тези стотина души, които бяха на паментика пред стадиона на 2-ри юни. Това е според мен да си ботевист, не само да се тупа човек по гърдите и да вика УУУУ на Локо, доле Левски и ние сме най-баче. Казах го и преди, ако е трябвало Ботев да загърби гордостта си, нямаше да се качи на Радецки.
През 1912 отборът е създаден:
А/ да продължи ценностите на борците против една от най-силните империи в историята
или
Б/ да играе в А група?
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- Canaries front
- Контакти:
Пълни глупости ! Щяли да се стопят феновете на Ботев,ако почнел от Б окръжна. Нека ти припомня какво значи Ботев- Красота,ВЯРА,БОРБА ! Ботев не означава само А група или само Б група. Както се каза в една статия вчера НЕОБИЧАМ БОТЕВ ЗАРАДИ ГРУПАТА ,А ЗАРАДИ САМИЯТ НЕГО ! Където и да играе ние сме с него ! Рано или късно ние пак ще се върнем на върха!
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев
Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев
Както BSport.bg пръв съобщи Димитър Христолов се разделя окончателно с Ботев Пловдив. В лицето на най-вероятния нов собственик - Корпоративна търговска банка, Ботев се надява да получи шанс да играе в „Б" или „В" група.
За коментар потърсихме фен номер 1 на „канарчетата" - Николай Бареков.
„Призовавам Димитър Христолов към разум и смирение. За него това развитие на делото е шанс за достоен изход и възможност да се издължи на хората, на които дължи вече повече от половион милион лева. В лицето на Корпоративна търговска банка съм убеден, че Ботев ще намери спасител за незавидното си положение" , заяви Бареков.
http://bsport.bg/article-8130
Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев
Абе гледам да не ви се намесвам в работите, че не са ми ясни много. Но комбинацията от КТБ и Бареков е с край в стил Христолов и Батков. Смърт за всички от предното изречение.
- отборът на Пловдив
- Контакти:
ДПС и Бареков са единствената ви надежда за В група. 

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
Canaries front написа:Пълни глупости ! Щяли да се стопят феновете на Ботев,ако почнел от Б окръжна. Нека ти припомня какво значи Ботев- Красота,ВЯРА,БОРБА ! Ботев не означава само А група или само Б група. Както се каза в една статия вчера НЕОБИЧАМ БОТЕВ ЗАРАДИ ГРУПАТА ,А ЗАРАДИ САМИЯТ НЕГО ! Където и да играе ние сме с него ! Рано или късно ние пак ще се върнем на върха!
Истинските ви фенове бояджии няма да станат, но говорим за младото поколение. Малките се ръководят главно от успехите, идолите, които могат да видят, докоснат. Като го няма Ботев, а по телевизии и медии им наливат само за чорбата, говедата, локомотив, за кой мислиш ще станат? Ще има такива, които заради баща, дядо, ще са си ботевисти, но няма да е голям процент.
отборът на Пловдив написа:ДПС и Бареков са единствената ви надежда за В група.
RAZKARAJ se ot tuk be muncho ... ako znaesh kak ni e nakipialo posledniet 24 chasa ... are chupakata. njamame nuzda ot tvoie umnotii sega.

отборът на Пловдив написа:ДПС и Бареков са единствената ви надежда за В група.
Предполагам го знаеш от кухнята на ДПС-Ахмед Доган е вашия баща,май позабравихте рефрена
Проблемите на Ботев
В последните дни се изговори много и знам,че ви е тежко,но:
Единственият и голям проблем в момента пред Ботев е това,че може да започне от регионалните групи.Не си мислете,че положението ви е толкова зле,защото не е и ще ви дам нужните аргументи.
Ботев ИМА:Огромно фенска маса седяща зад гърба му.Има подкрепата на кмета на града и не знам си колко бизнесмени.Колко отбора дори в Б група имат бюджет от 1.5 млн лева?Има своя си стадион,своя Колеж,своята трибуна Изток.Та дори получихте подкрепата и на Бойко!
Моят отбор също изпадна до В група,въпреки,че не е изпадал от Б.Хилядите хора,които преди години подкрепяха отбора на ст.Нефтохимик сега подкрепят онова УРДОЛИВО ИЗЧАДИЕ на Балъков на оскверненият ни,погазен,огрознен и опетнен храм,носещ в момента името ст.Лазур.В Бургас има стотици фирми,но никоя не се наема да помогне поне с малко към нашата кауза и да помогне за завръщане на отбора,където му е мястото.Кметът обеща помощ,но колко ще е и дали изобщо ще я има не се знае!
Така,че не се поставяйте на дъното,въпреки че не сте там.Ако почнете от окръжните няма да е проблем качването до В група,а проблема е в това,че ще се изгубят 2 години в лутане из селата.
Ние знаем как е да имаш много и накрая да останеш с нищо.Да имаш уникален за България стадион,школа мачкаща всичко по пътя си,стабилна фенска подкрепа.Сега всичко е в ръцете на онези ИЗРОДИ!В Бургас всичко е в плакати и агитации в подкрепа на УРОДА.
Така,че радвайте се и с това,което имате,защото не е никак малко!
Единственият и голям проблем в момента пред Ботев е това,че може да започне от регионалните групи.Не си мислете,че положението ви е толкова зле,защото не е и ще ви дам нужните аргументи.
Ботев ИМА:Огромно фенска маса седяща зад гърба му.Има подкрепата на кмета на града и не знам си колко бизнесмени.Колко отбора дори в Б група имат бюджет от 1.5 млн лева?Има своя си стадион,своя Колеж,своята трибуна Изток.Та дори получихте подкрепата и на Бойко!
Моят отбор също изпадна до В група,въпреки,че не е изпадал от Б.Хилядите хора,които преди години подкрепяха отбора на ст.Нефтохимик сега подкрепят онова УРДОЛИВО ИЗЧАДИЕ на Балъков на оскверненият ни,погазен,огрознен и опетнен храм,носещ в момента името ст.Лазур.В Бургас има стотици фирми,но никоя не се наема да помогне поне с малко към нашата кауза и да помогне за завръщане на отбора,където му е мястото.Кметът обеща помощ,но колко ще е и дали изобщо ще я има не се знае!
Така,че не се поставяйте на дъното,въпреки че не сте там.Ако почнете от окръжните няма да е проблем качването до В група,а проблема е в това,че ще се изгубят 2 години в лутане из селата.
Ние знаем как е да имаш много и накрая да останеш с нищо.Да имаш уникален за България стадион,школа мачкаща всичко по пътя си,стабилна фенска подкрепа.Сега всичко е в ръцете на онези ИЗРОДИ!В Бургас всичко е в плакати и агитации в подкрепа на УРОДА.
Така,че радвайте се и с това,което имате,защото не е никак малко!