Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

forewer canar
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот forewer canar » 04 юни 2010 11:34

най-накрая да си кажем нещата както са в действителност! Повечето от пишештите в този форум мислят че могат да бъдат като Христо Ботев, но уви не е така, силни са само на думи. Реалността приятели е жестока! Ботев не е за селски девизии, макар и да трябва да вземем лиценза на друг отбор, да се влеем, каквото и да е, но скоро отново трябва да сме всички на трибуната и да гледаме с наслада отбора ни в А група.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: Какво е Ботев?

Мнениеот Show Must Go On » 04 юни 2010 11:34

Браво "братле"! Кой ли БОТЕВИСТ е спал нощес- незнам? Крайно време е и на нас да ни се случи нещо добро.Тежко ни е на всички Ботевисти, не искаме състрадание, а само да гледаме любимият си отбор там където му е мястото.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 04 юни 2010 11:40

Реалността не е жестока, илюзиите я правят такава. Слезте на земята момчета. Кое е по-важно вашето (моето) его или Ботев? Няма велика държава, която да не станала такава без помощта на неизброимо количество подли и подмолни действия. Години след това идва ред на общочовешките достижения. Ако искате реален, а не виртуално възвишен Ботев, трябва да си потопим ръцете в мръсната действителност. Нека първо овладеем реалността и после може да я променяме по каквито си идеи искаме. Иначе се превръщаме във форумни дървени философи.

И аз искам чист и свят Ботев, но няма място за такъв поне в момента в БГ. Ще се борим или ще се вайкаме и проклинаме лошото БФС. За втората група - марш в кръчмата ... :evil:
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 04 юни 2010 11:40

Айде бе, хленчовци..., нали уж се водим мъжкарска агитка..."Той не умира" е смисълът на нашето съществувание. Където и да отиваме, трябва да е ясно, че Той не умира ;)

forewer canar
Контакти:

Мнениеот forewer canar » 04 юни 2010 11:41

+1 Ботев колкото е възможно по-бързо в А група.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 11:44

Твърдо против сливания, изливания, поливания и друга Локо философия.
Ако се разберем с ДХ - добре. Кой ли вярва, че това може да е успешно? ... но от друга страна притиснат от обстоятелствата дори Абдул Хамид Втори признава независимостта на България.
Ако не стане - "Б" окръжна. Какво толкова. Пет години. ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО от игото Христолово.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 04 юни 2010 11:47

ilian12 написа:
Имаме следната ситуация. Тежко болен близък, нуждаещ се от лекарство, което за наше огромно съжаление трябва да вземем от наш съсед с който сме е много лоши взаимоотношения. Кое е по-важно: Да вземем лекарството или да не паднем толкова низко, като си имаме вземане-даване с един кретен?

Браво за труда, НО...
Примерите ти не са удачни. Нали не се опитваш да ми кажеш, че отровата повалила нашия близък е и негово лекарство? Сравняваш Ботев с наше дете, за което трябва да се погрижим забравяйки собственото си его :shock: Аз ще бъда малко по-краен - Да речем, че някой 10 години е насилвал твоето дете и в един момент се оказва, че кошмарът не е свършил, а въпреки всички унижения животът на детето ти, неговото бъдеще продължава да зависи от същия този насилник............. По-скоро бих прегризал гръкляна му със зъби, отколкото да го оставя да причини това отново........
Аз избирам СВОБОДАТА!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 11:49

Plovdiv1926 написа:Какво толкова го мислите. Плащате на Митко 200 000лева, купувате му лиценза и играете във В група като Ботев Пловдив, а не като чишнигир чишнипеково. 2 телефона и 1 час подписване работа. Командоса е в сериозна криза в момента и му трябват пари. Няма как да откаже такава сума на куп и сега.

Колкото и да е тъпо +1. :( :( :(

П.С. Някой модератор да обедини четирите последни теми в една. Ясно е няколко сме против сливания и т.н., няколко са за.
Няма нужда да се пише едно и също нещо на толкова много места.

Ilian12 написа:...И аз искам чист и свят Ботев, но няма място за такъв поне в момента в БГ....

Да приемем, че в момента си обладан от зла магия.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 юни 2010 11:53

Ki Cho написа:Твърдо против сливания, изливания, поливания и друга Локо философия.
Ако се разберем с ДХ - добре. Кой ли вярва, че това може да е успешно? ... но от друга страна притиснат от обстоятелствата дори Абдул Хамид Втори признава независимостта на България.
Ако не стане - "Б" окръжна. Какво толкова. Пет години. ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО от игото Христолово.

Стана ми навик да подкрепям постовете ти,но напълно си прав и мислиш точно както и аз.А относно детето,то така или иначе трябва да тръгне от 1-ви клас

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 04 юни 2010 11:56

Просто трябва да решите дали искате да сте морални докрай, но да страдате в изгнание доста време, или да преминете към останалите опции за по-бързо излизане от долните дивизии...

Върни се в “Архив”