fakhir написа:westside написа:bultrasa написа:на лов за селски дивечвсеки ще си плати за всичко
Ами ако нещата не се променят и това решение е окончателно положението отива на:
Aко отборите там са 16 това са 30 кръга 15 гостувания следователно 15 служебни победи за Ботев 45 на 0 голова
Просто не виждам кой луд селски кмет ще тръгне да организира домакинство откъде пари за толкова охрана
да не говорим и че къде ще седнат толкове фенове като се наредят до тъча съдията ще припадне футболистите наливат гипса
А не дай си боже нещо стане и мач все пак има то дори и при равен едва ли ще завърши мача а при загуба на Ботев...
... доста наивно и елементарно разсъждаваш...какви служебни победи сънуваш бе, лоооош?![]()
Такива служебни победи най-много да се пишат на ваш гръб, "хулигане"! Добре, че повечето "канари" не разсъждават елементарно, като теб.Ходете си подкрепяйте отбора и недей "плаши" с подобни глупости, интернет-побойнико!
![]()
Разтърси се из вашия форум и виж, че 90% от феновете на Ботев, повтаряха като мантра, как било по-добре да почнете от аматьорско ниво! Ами ето, айде честито! Сега трябва да се доказвате чрез безрезервна подкрепа, а той нашия тръгнал революции да прави, помочко!
Реално не наивно разсъждавам!!!Aко си беше направил труда да прочетеш предните ми постове а не да мислиш ограничено би разбрал че изобщо не съм от Ботев но не мога не се съглася със факта че имат една от най големите и вярни агитки и си държа на мнението че това е пълно безумие убеден съм че те гостуване изобщо няма да играят.
Интересното е че отбор играещ в аматьорския ни футбол ще има повече публика и то в пъти от действащия ни шампион
Егати и футбола и държавицата която си имаме.