Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bootev

Re: Свобода или смърт

Мнениеот bootev » 04 юни 2010 08:50

fakhir написа:
westside написа:
bultrasa написа:на лов за селски дивеч :twisted: всеки ще си плати за всичко

Ами ако нещата не се променят и това решение е окончателно положението отива на:
Aко отборите там са 16 това са 30 кръга 15 гостувания следователно 15 служебни победи за Ботев 45 на 0 голова
Просто не виждам кой луд селски кмет ще тръгне да организира домакинство откъде пари за толкова охрана

да не говорим и че къде ще седнат толкове фенове като се наредят до тъча съдията ще припадне футболистите наливат гипса
А не дай си боже нещо стане и мач все пак има то дори и при равен едва ли ще завърши мача а при загуба на Ботев...

... доста наивно и елементарно разсъждаваш...какви служебни победи сънуваш бе, лоооош? :geek:
Такива служебни победи най-много да се пишат на ваш гръб, "хулигане"! Добре, че повечето "канари" не разсъждават елементарно, като теб. :) Ходете си подкрепяйте отбора и недей "плаши" с подобни глупости, интернет-побойнико! :)
Разтърси се из вашия форум и виж, че 90% от феновете на Ботев, повтаряха като мантра, как било по-добре да почнете от аматьорско ниво! Ами ето, айде честито! Сега трябва да се доказвате чрез безрезервна подкрепа, а той нашия тръгнал революции да прави, помочко! :mrgreen:

сигорен съм че не това е имал предвид момчето,а че просто селските отбори нямат средства и условия да охраняват такива агитки и по празумция на правилниците на БФС трябва да загубят служебно а ако някой реши че иска да си изиграе мача срешу БОТЕВ няма да му останат парички за следващия мач примерно гостуване на някой по далечен отбор!!
такива са бюджетите в аматьорския футбол!!!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 08:51

medenka написа:Навлизате в битовизми. Наи-важното е, че Ботев е свободен, без Христолов.

Малко по-бавно ще стане, но Ботев пак ще е в А група. Феновете победиха и водят в резултата. Успех.

Медено ми е да чета този пост. :) Дали защото е на Меденка или защото и аз съм на тая гара :?:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 08:55

forewer canar написа:Е, да, лесно е на думи да го ударим на чест и достойнство! Коолко е лесно! И какво, Ботев да играе заедно със селските отбори?!? Недопустимо! Затриваме любимия си отбор, само защото ние сме сили, смели, ще застанем срещу всички! Аз не съм на мнение че трябва да започваме от окръжните групи! Ботев трябва да играе в елита, там му е мястото! Сега трябва да се борим поне за "В" група, да преглътнем гордостта и да спасим отбора! Да му мислят Управителния съвет! Помислете, сега всички сме горди, приемаме нещата, казваме че ще подкрепяме отбора си до последно, но след две години половината от нас няма и да го помнят!

Форевъре, ако Ботев беше преглътнал гордостта си, едва ли щеше да се качи на Радецки!
Тук не става дума само за гордост. Има и достойнство, има и любов.
... кажи как, ако се обединим със Сусурлево /примерно/ и направим схема подобна на Лаутската, ще застанеш и ще твърдиш, че си нещо ПОВЕЧЕ?

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 04 юни 2010 09:04

dvdvd написа:Абе момчета защо все някой друг ви е виновен,а не погледнете в собствения си двор!?Каква е вината в случая на БФС,при условие,че има правила/е не винаги се спазват/и трябва да се следват!?Кога иначе ще излезем от блатото?Обичате да се заигравате с историята,да се правите на патриоти а от много постове ,които изчетох от вчера задавате въпроси видите ли какво щяло да се случи по селските стадиони ако играете там!?Вие да не сте башибозуци и плашите,че едва ли не ще колите и бесите по тези села и паланки!?Хем сами искате да минете през чистилището,но някакси не ви стиска да идите там!?

Знаеш ли какъв е проблемът? -БФС Оставиха ДХС да ни убие, нарушавайки всичките си закони и разпоредби. Правиха го методично и с невероятна последователност. Сега, когато ние искаме да бъдем възмездени ни пращат отново при убиеца :shock:
Откъде изведнъж тия принципи в една толкова безпринципна организация?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 04 юни 2010 09:12

В МЕХАНАТА

Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

Да забравя край свой роден,
бащина си мила стряха
и тез, що в мен дух свободен,
дух за борба завещаха!

Да забравя род свой беден,
гробът бащин, плачът майчин, -
тез, що залъкът наеден
грабят с благороден начин, -

грабят от народът гладен,
граби подъл чорбаджия,
за злато търговец жаден
и поп с божа литургия!

Грабете го, неразбрани!
Грабете го! Кой ви бърка?
Скоро тоя не ще да стане:
ний сме синца с чаши в ръка!

Пием, пеем буйни песни
и зъбим се на тирана;
механите са нам тесни -
крещим: "Хайде на Балкана!"

Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем
пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, ддраго,
а вий... вий сте идиоти!

Много е тежко в момента положението. Не знам кое в момента е правилното решение, но знам едно - ЩЕ ПРОДЪЛЛЖАВАМ ДА БЪДА БОТЕВИСТ И ДА ПОДКРЕПЯМ ОТБОРА СИ!!!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 04 юни 2010 09:12

westside написа:

Ами ако нещата не се променят и това решение е окончателно положението отива на:
Aко отборите там са 16 това са 30 кръга 15 гостувания следователно 15 служебни победи за Ботев 45 на 0 голова
Просто не виждам кой луд селски кмет ще тръгне да организира домакинство откъде пари за толкова охрана
да не говорим и че къде ще седнат толкове фенове като се наредят до тъча съдията ще припадне футболистите наливат гипса
А не дай си боже нещо стане и мач все пак има то дори и при равен едва ли ще завърши мача а при загуба на Ботев...

ЕЕЕ, бас държа, че поне на едно гостуване ще се чувствате гости :lol:
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

bigfish133
Контакти:

Мнениеот bigfish133 » 04 юни 2010 09:22

Перуката и онези мастий около него са принципни само за някои.Нищо дали в селските или махленските групи няма никакво значение,защото той не умира.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 04 юни 2010 09:26

terro написа:Знаеш ли какъв е проблемът? -БФС Оставиха ДХС да ни убие, нарушавайки всичките си закони и разпоредби. Правиха го методично и с невероятна последователност. Сега, когато ние искаме да бъдем възмездени ни пращат отново при убиеца :shock:
Откъде изведнъж тия принципи в една толкова безпринципна организация?

terro, за пореден път се убеждавам, че с теб почти винаги сме на едно мнение.
Цяло десетилетие малоумниците не си мръднаха пръста срещу плужека, като оставяха всички да се подиграват с нашия Ботев. И сега ни казват в прав текст - ако искате в по-горна група, търсете селския идиот.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 04 юни 2010 09:30

Според мен това, което направиха Бакалов и компания, трябваше да стане преди доста години.
Досега вече щяхме да сме фактор в елита. Но явно са чакали да минат 10 години, за да не плащат старите задължения от 1999 г.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 09:31

plamenski написа:
westside написа:

ЕЕЕ, бас държа, че поне на едно гостуване ще се чувствате гости :lol:

Ще бием рекорда по посещаемост! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”