Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: Какво мислите за следното
Най-после повече разумни хора и по-големи оптимисти. Аз също съм оптимист правим добър отбор за следващият сезон. Само ЛЕВСКИ
caspar1 написа:Привличането на играчи като Бандаловски, Иванов, Дани Младенов, Дембеле, Иса които са до 25г и бъдещето е пред тях като добавим Влади, Милиев и най-добрия плеимеикар в БГ Дарко заедно с опита на Кривия и най-стабилно представящия се играч за Левски през изминалия сезон Веско Минев, не се ли получава един доста потенциален и боеспособен тим???Помислете малко по това и нека да на критикуваме само Гонзо а да видим резултата от думите му!!! Какво мислите????
Цесекар съм, но не мога да си кривя душата - ако всички тези действително дойдат, и с един кадърен треньор като Петров, имате шанс да станете доста приятен отбор. Пожелавам ви го, все пак идват ЕКТ. Надявам се и нашия нов спец да успее да си върши работата добре въпреки ръководството, и да гледаме най-после едно красиво и оспорвано Вечно дерби!
Daniel Levski написа:Най-после повече разумни хора и по-големи оптимисти. Аз също съм оптимист правим добър отбор за следващият сезон. Само ЛЕВСКИ
Това да се чува!

Оптимизмът е хубаво нещо, стига да можем да си го позволим. Като цяло, школата е напълно съсипана. Ясен е тук, просто защото е склонен да се избърше мустака с него. Играчите, с които ще играем са в напреднала футболна възраст. Дори и да станем шампиони, без коренна промяна няма да ни бъде.
dafquezz написа:caspar1 написа:Привличането на играчи като Бандаловски, Иванов, Дани Младенов, Дембеле, Иса които са до 25г и бъдещето е пред тях като добавим Влади, Милиев и най-добрия плеимеикар в БГ Дарко заедно с опита на Кривия и най-стабилно представящия се играч за Левски през изминалия сезон Веско Минев, не се ли получава един доста потенциален и боеспособен тим???Помислете малко по това и нека да на критикуваме само Гонзо а да видим резултата от думите му!!! Какво мислите????
Цесекар съм, но не мога да си кривя душата - ако всички тези действително дойдат, и с един кадърен треньор като Петров, имате шанс да станете доста приятен отбор. Пожелавам ви го, все пак идват ЕКТ. Надявам се и нашия нов спец да успее да си върши работата добре въпреки ръководството, и да гледаме най-после едно красиво и оспорвано Вечно дерби!
Евала на хора като теб!!!И на мен ми се гледа едно оспорвано,красиво и футболно дерби в истинския смисъл на думата!А не само да се заяждаме по форумите!!!
caspar1 написа:Евала на хора като теб!!!И на мен ми се гледа едно оспорвано,красиво и футболно дерби в истинския смисъл на думата!А не само да се заяждаме по форумите!!!
Ами то поне да имаше нещо реално като успех, за което да се заяждаме, а ние какво, джанкаме се за простотии, кой е по-малко зле... най смешен става спора, като почнем да се сочим с пръст кои били по-големи комунисти...
Дано само тези момчета ако дойдат при вас да не прихванат типичния български футболен синдром - правят добър сезон, отиват в Левски или ЦСКА и забравят от коя страна се рита топката...
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Дембеле и Иса не трябва да водят атаката на Левски, затова Дембеле по-добре да не го привличаме изобщо. За Дани Младенов имам малко по-големи надежди, но си оставам на мнение, че ни трябва добър чужденец за този пост. Бандаловски също е добър вариант за дясната зона, но по-добре да задържим Петраш. В центъра на защитата имаме добри играчи, затова Иво Иванов не е от първа необходимост, но няма да е фатално ако го вземем
.
Трябва ни един класен нападател и при схема 4-4-2 може да се изгради доста добър отбор.

Трябва ни един класен нападател и при схема 4-4-2 може да се изгради доста добър отбор.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Изобщо не съм за Бандаловски! С това лекенце през мач ще завършваме с 10 души!
Сачмата го бие яко и винаги не на място!!! 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Tommi написа:...За Дани Младенов имам малко по-големи надежди, но си оставам на мнение, че ни трябва добър чужденец за този пост. ...
Кой е този пост? Доколкото съм запознат с Дани от мачовете по ТВ дето съм му гледам играе по целия фронт на атаката, т.е старува ми, че е малко универсален, което е нож с 2 остриета. Хем може да се използва на няколко поста хем все още няма изградено "лице" като футболист. Ще видим... все пак ако някой го е гледал повече може да каже къде, на кой пост е най-силен.
Tommi написа:... Бандаловски също е добър вариант за дясната зона, но по-добре да задържим Петраш. ...
Последно Петраш не е ли освободен вече? На едно място чета, че сме се разделили с него на друго, че не е сигурно... моето мнение е, че ако не му е много висока заплатата можеше да го пробваме още един сезон за конкуренция на Стефчо, но ако можем да привлечем Бандата предпочитам него.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Deliba6 написа:Изобщо не съм за Бандаловски! С това лекенце през мач ще завършваме с 10 души!Сачмата го бие яко и винаги не на място!!!
Еее малко е пресилено мнението ти

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...