Равда влезе в "Б" група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Равда влезе в "Б" група
А между другото в Равда в момента се влагат толкова пари (в строежи и туризъм),че скоро може да стане курортно селище по модерно от градове като Хасково,Кърджали или Ямбол!
Ами влезли са с игра,не с подписка.Честито.
Прав си,заслужили са си мястото с игра,а не от тва,че са село,омръзна ми от такиа класификации,село,град,кво значение има ми кажи,особено пък като няма да има проблем с лицензирането и си има финанси,село-град,селянин-гражданин,Е ТЕЯ КЛАСИФИКАЦИИ НАЙ-МЕ НЕРВИРАТ-СИЧКИ СА РАВНИ!!!
Прав си донякъде!Само селяните от София,се мислят за граждани!!!!!
Прав си,заслужили са си мястото с игра,а не от тва,че са село,омръзна ми от такиа класификации,село,град,кво значение има ми кажи,особено пък като няма да има проблем с лицензирането и си има финанси,село-град,селянин-гражданин,Е ТЕЯ КЛАСИФИКАЦИИ НАЙ-МЕ НЕРВИРАТ-СИЧКИ СА РАВНИ!!!
Прав си донякъде!Само селяните от София,се мислят за граждани!!!!!

Това село е подаржано от мутри който есплотират хората.А тези мутрагенти са от Турската фирма Ваис Пофил.Дано да пукнат 

Dust написа:По-добре село с пари, отколкото град с въшки
а ти от кой град си, гнидоносецо?
Честито! жалко, че се разминахте с "Тракия" /май така се казвали последно, защото като регистрирали Сдружението забравили да променят старото наименование/.
-
- Контакти:
Дано не е за дълго....не може Спартак и Ботев да са в зоните, а тези да са "професионалисти" ....
i.v.o. написа:Честито! жалко, че се разминахте с "Тракия" /май така се казвали последно, защото като регистрирали Сдружението забравили да променят старото наименование/.
Честито и от мен! Още по-жалко ,че се разминхте с Локо Пд( май така се казваше РАЗПАДНАЛОТО се отборче,което бе "погълнато" от Велбъжд и спря съществуването си)
plam_art написа:Това село е подаржано от мутри който есплотират хората.А тези мутрагенти са от Турската фирма Ваис Пофил.Дано да пукнат
Добре бе Седларов

Weiss profil била турска фирма http://www.weissprofil.bg/

Страшни капацитети се появиха в последно време из форумите.

Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
FCH написа:Dust написа:По-добре село с пари, отколкото град с въшки
Какво значение има?
Дори не съм и село ми съм от една махала с 10 къщи и тук ядем домати с колците и вадим картофите с бомби.
То и Хофенхайм е селце, но в Германия никой не ги съди за същото.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:FCH написа:Dust написа:По-добре село с пари, отколкото град с въшки
Какво значение има?
Дори не съм и село ми съм от една махала с 10 къщи и тук ядем домати с колците и вадим картофите с бомби.
То и Хофенхайм е селце, но в Германия никой не ги съди за същото.
На селото Хофенхайм ходят повече от 25 000 на мачовете. На нашите села по 250. Аналогията е неуместна.