Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Наско Курдов се завръща!!!! Иде новата 9-ка

Мнениеот TristaNNN » 31 май 2010 00:16

viroglav написа:Оффффф ... Поредния некадърник. Не се научиха да правят трансфери и това си е ... Иначе честито за новите попълнения ! Те при вас и без това са антикварна рядкост , така че и някой футболист от Сан Жулия да вземете ще ви се види като истински Марадона ... Смешници ... :lol:

Хехе, от вас ли да се учим :lol: Те поне нашите хора не бягат като любовница на сутринта :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 май 2010 01:32

Дано. С него Гара и Иса няма какво да го мислиме нападението.Камбуров изобщо не ни трябва.
110 години любов!

viroglav
Контакти:

Re: Гонзо се насочи към защитник на европейски шампион?

Мнениеот viroglav » 31 май 2010 03:02

Аз пък си помислих , че най - накрая сте си "взели" Неманя Видич ... Влизам във форума на Герена , за да си оправя настроението , много смях има тука ... :lol:

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 31 май 2010 05:57

Дано ,наистина е добър трансфер.Ако играе редовно ще покаже свойте способности като нападател.Само мога да му пожелая успех и да радва сините фенове със своята игра и голове.Наско добре дошъл у дома си.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 май 2010 08:10

ДокладвайОтговори с цитатRe: Гонзо се насочи към защитник на европейски шампион?
от viroglav на 31 Май 2010 03:02

Аз пък си помислих , че най - накрая сте си "взели" Неманя Видич ... Влизам във форума на Герена , за да си оправя настроението , много смях има тука ...

Да си кажа истината и аз бях подведен от заглавието на темата;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 май 2010 09:04

viroglav написа:Аз пък си помислих , че най - накрая сте си "взели" Неманя Видич ... Влизам във форума на Герена , за да си оправя настроението , много смях има тука ... :lol:

Ами Главчо, какво ще кажеш относно новините за вашите: "Интер урежда контрола с ЦСКА" ....(ама Интер Баку ;) ). "ЦСКА бие Милан"... (ама при децата ;) ). "ЦСКА взима бивш национал на Германия" ....(ама при младежите, играч на Падерборн ;) ) :lol:
Както се казва: Присмял се Хърбел на Щърбел. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 31 май 2010 09:55, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Гара Дембеле в ЛЕВСКИ

Мнениеот crap » 31 май 2010 09:46

Дембелето е доста добро. Ще е добро попълнение, само незнам от къде пари за този лукс. Тара пак е ударил някой национален фонд.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 май 2010 09:49

Живко Желев в Левски ли? Браво, тъкмо като го вземете ще се окаже годен за национала ;)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 31 май 2010 10:24

Dust написа:Заплатата на Живко Желев е от 10 000 евро нагоре, така че си правете изводите сами.

А щом е без удължен договор /т.е. свободен агент/ отново си правете изводите сами ! :) От Стяуа го махат като некадърен, ние ще го вземаме за "хубав" ..... хубаво е да се види статистиката му от Стяуа, колко мача е играл, колко минути и колко от тях са загубени от отбора !!!

Все пак сме се насочили към футболист от първа румънска дивизия, а не от платненкените групи на Франция и Германия, от където пазаруват портокалите и чорбарите
Последна промяна от НКВД- на 31 май 2010 10:55, променено общо 1 път.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 31 май 2010 10:29

Тц-тц колко загрижени хора имало зо Левски. :)

Върни се в “Архив”