Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Наско Курдов се завръща!!!! Иде новата 9-ка
Най-сетне нещо младо и свежо ! Сигурен съм, че ще е научил много от престоя си в Германия!

Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Друго искам да попитам , не се нагледахме достатъчно , Тодоров и Борносузов какво ще правят в Левски не ми е ясно на мен ? Отновно трансферна политика - хаос .От ерата Мъри насам имам чуството ,че нищо не се прави !
Незабавно да му се връчи 9-ката

Добра новина от всякъде

Добра новина от всякъде
Последна промяна от kokic1986 на 30 май 2010 17:01, променено общо 1 път.
До тук трансферите ни са 3-ма бивши играча на Левски и Данчо Тъча... браво, браво... (продаваме/гоним някой и като стигне нулата - демек не играе и не струва нищо си го взимаме обратно)
[center]
[/center]

Стига да е вярно,ще направим добър трансфер.
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
Преди време беше добър талант, но сега вече е една развалина. Той докато беше в Германия имаше проблем с режима, а какво да говорим сега като играе в България. Според мен е грешка връщането му. Той ако ставаше нещо от него немците след като платиха толкова много пари за юноша, щеше да има поне 3-4 мача за първия отбор и нямаше да го дават с лека ръка. Това е само мое мнение. По-добре да се залага на някои от талантливите юноши или на Иса, но на Курдов таланта отдавна е останал някъде в чалга клубовете или у някоя Златка
Alex написа:До тук трансферите ни са 3-ма бивши играча на Левски и Данчо Тъча... браво, браво... (продаваме/гоним някой и като стигне нулата - демек не играе и не струва нищо си го взимаме обратно)
Дембелето го забравяш , а Наско Курдов е 200 пъти по-добре от колкото Камбуров
Курдов ако беше толкова добър не мислите ли че от Байер щяха да го задържат?

-
- Контакти:
levskioleole написа:След като пропадна трансфера на Мартин Камбуров, Левски си осигури услугите на друг класен нападател, научи Novsport.com.
Утре или във вторник, договор със „сините” ще подпише Атанас Курдов. Той се завръща на „Герена” след де годишен престой в Германия.
Наско Курдов бе продаден на Байер (Леверкузен) през лятото на 2008 година, но не успя да пробие в първия отбор на „аспирините”.
Наско, който е син на бившия нападател на Марица, Ботев, Левски и Локо (София) Петър Курдов, е бивш младежки национал.
Очакванията на ръководството на Левски са той да засили нападателната мощ за новия сезон на Лига Европа и „А” група.
„Да, връщам се в Левски. Предстои само да уточним за колко години ще е договорът ми”, заяви лаконично за Novsport.com Атанас Курдов.
ВЯРВЯТЕ ЛИ СИ БРЕ ,БОЖЕЕЕЕЕ ВИЕ СЪВСЕМ СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ , ДА НЕ Е ЛУДО МОМЧЕТО ДА СЕ ВЪРНЕ В ЛЕВСКИ СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ В ГЕРМАНИЯ ХАХА , ГОЛЯМИ СТЕ ОПТИМИСТИ

Знаете ли какво общо има между ПФК Левски и българския лев? - И двете нямат стойност в Европа
И Аз съм на мнение ,че никва файда от тоя няма да имаме-Интересуват го само кръчмите и курвите .Няма нищо общо с Пиер Курда.