Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Камбуров: Разбрал съм се с Левски
Ако е истина,значи е много добра новина !
Моето скромно мнение е, че Камбуров е футболист за вътрешна консумация и в Европа няма да има особена разлика дали ще е той или Миро Антонов.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Да - ще има кой да вкарва на Академик
+1

angelov написа:Моето скромно мнение е, че Камбуров е футболист за вътрешна консумация и в Европа няма да има особена разлика дали ще е той или Миро Антонов.
+1
Помня го как се кълнеше че в България ще играе само за Локо Пд.....преди 5-6 месеца каза, че в Бг не би играл за друг освен за Локод Пд или Локо Сф....след 6 месеца ще прибави към списъка и Левски

- Sleepwalker
- Контакти:
Ясно е,че Борат Батков няма да отпусне пари за качествен нападател от чужбина.По добре да се задоволим с Камбуров,който поне на българските отбори ще вкарва,от колкото да си останем с това импотентно нападение,което ще се зори и срещу Академик.Пък кой знае,може да вкара някой гол и в Европа.За жалост това е положението.

JohnnieWalker написа:Да - ще има кой да вкарва на Академик
angelov написа:Моето скромно мнение е, че Камбуров е футболист за вътрешна консумация и в Европа няма да има особена разлика дали ще е той или Миро Антонов.
+1
+1
[center]
[/center]

velez написа:Помня го как се кълнеше че в България ще играе само за Локо Пд.....преди 5-6 месеца каза, че в Бг не би играл за друг освен за Локод Пд или Локо Сф....след 6 месеца ще прибави към списъка и Левски![]()
![]()
"ти си ми вторият"

[center]
[/center]

Честно казано не вярвам!
Какво друго може да се очаква от самовлюбения въжеиграч и лъжец Батков и природноощетения откъм интелект нискочелест набеден за синя легенда Гонзо. Чак до решителните срещи за влизане в групите на Лига Европа двамата ще ни лъжат, че ще вземат тая или оная псевдозвезда от родното първенство,а накрая ще изкарат, че искайки много пари "те ще развалят климата в съблекалнята" и накрая ще вземат някой натирен досега бивш син юноша. Междувременно ще бъдат продадени всички що-годе стойностни наши футболисти (Жо, Тасевски, Цачев, Минев, Балтанов) и агонията ще продължи. Сценарият за съжаление съм го преживял вече с "Хасково" и преди 10 години при един подобен псевдобизнесмен и се ужасявам от натрапчивите съвпадения! Сега "Хасково" вече го няма на футболната карта, а като гледам овчедушието на сините Фен-клубове начело с лизача Гугутката, сервилните журналисти от уважавани от мен медии, които иначе можеха да направят живота на Мустака начело на "Левски" ад, то не виждам никаква светлина в тунела. Ах, как искам да не се окажа прав!!!
Само "ЛЕВСКИ" - ОЛЕ!
Какво друго може да се очаква от самовлюбения въжеиграч и лъжец Батков и природноощетения откъм интелект нискочелест набеден за синя легенда Гонзо. Чак до решителните срещи за влизане в групите на Лига Европа двамата ще ни лъжат, че ще вземат тая или оная псевдозвезда от родното първенство,а накрая ще изкарат, че искайки много пари "те ще развалят климата в съблекалнята" и накрая ще вземат някой натирен досега бивш син юноша. Междувременно ще бъдат продадени всички що-годе стойностни наши футболисти (Жо, Тасевски, Цачев, Минев, Балтанов) и агонията ще продължи. Сценарият за съжаление съм го преживял вече с "Хасково" и преди 10 години при един подобен псевдобизнесмен и се ужасявам от натрапчивите съвпадения! Сега "Хасково" вече го няма на футболната карта, а като гледам овчедушието на сините Фен-клубове начело с лизача Гугутката, сервилните журналисти от уважавани от мен медии, които иначе можеха да направят живота на Мустака начело на "Левски" ад, то не виждам никаква светлина в тунела. Ах, как искам да не се окажа прав!!!
Само "ЛЕВСКИ" - ОЛЕ!
- Captain Stottlemeyer
Sleepwalker написа:Ясно е,че Борат Батков няма да отпусне пари за качествен нападател от чужбина.По добре да се задоволим с Камбуров,който поне на българските отбори ще вкарва,от колкото да си останем с това импотентно нападение,което ще се зори и срещу Академик.Пък кой знае,може да вкара някой гол и в Европа.За жалост това е положението.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Нищо чудно да премине в Левски. Защо иначе Мъри ще го вика в националния. Когато беше машина за голове, не се сети за него. Влезна в някаква криза и веднага получи място. Дали е съвпадение?