AnalBreaker написа:Деяне, нещо си объркал... "Нови: Фин Бартелс (от Санкт Паули)" това е като нов играч в Санкт Паули, а пише от Санкт Паули
Разбира се, че си прав

Оправих го вече.
И аз харесвам Армин Фее, защото мисля, че е доста интелигентен човек и треньор. Титлата с Щутгарт наистина беше впечатляваща, а същият сезон Фау Еф Бе игра финал и за купата, загубен от Нюрнберг. В Билд се появи информация, че помощник на Фее ще бъде бившият треньор на "Франките" Михаел Йонинг, но не знам дали наистина това ще стане.
Иначе много съжалявам, че Торстен Фрингс няма да играе на първенството. Честно казано смятам, че той е прав да се цупи на Льов, защото бундесселекционерът забърка някои доста сериозни каши в отношенията си с играчите - примери са случаите на Фрингс и Курани, когато те не бяха третирани по еднакъв начин с другите национални футболисти. Не се самнявам, че Полди ще е титуляр и ще вкара 2-3 гола (поне).
[offtopic]Абе Ники, разбрахме, че Байерн е номер едно в галактиката и портиерът на отбора е най-добрият в целия Млечен път, а чистачката чисти най-добре във Вселената, стига вече.

[/offtopic]