Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Re: Изводите след мача с Белгия

Мнениеот Vojdek » 20 май 2010 09:36

Ще кажа, че колкото и глупости да изпишеш, все ще са ти малко.

:lol:

Ти май искаш да кажеш, че Българският национален отбор по футбол е играл добре?

:shock:

Двете причини, да не отнесем 6ца са Ники Михайлов и късмета.

Така че, моля ви, не се излагайте, малко късмет не значи че сме добър отбор.Пък и е контролна среща...
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 май 2010 09:41

Шъ дъ мъ извинявате, ама аз снощи не видях голово положение за нашия отбор...или се бъркам?

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 20 май 2010 09:45

Не знам, защо сте толкова отрицателно настроени.

В играта на отбора за пръв път имаше много мисъл. За мен на терена имаше само 2-3 недоразумения, които ще изброя:
1. Живко Миланов - пълна дупка. Наивна дузпа, няколко пъти остави зоната си непокрита, почти всички опасности, включително двата гола, дойдоха от неговия фланг. Има къде-къде по-добри алтернативи на неговия пост.
2. Чавдар Янков - тъй като изпуснах стартовите състави, разбрах че е на терена някъде към 25-тата минута. Нито един опасен пробив, нито една добре спряна атака на противника. Много фалове, жълт картон, а ако срещата не беше приятелска, можеше да получи и червен.
3. Георги Пеев - само донякъде. Игра на пост крило, а пък вършеше работа единствено в защита, където - трябва да му се признае - спря доста атаки на противника. Нито един опасен пробив, добре че Манолев компенсираше.

Силните играчи вчера:
1. Ники Михайлов - ЦСКАр съм, но няма как да не го призная. Блестящ мач, практически без грешки.
2. Стенли - борба, борба и пак борба. Опасни пробиви, отлична игра в защита.
3. Пелето - с Иван Иванов почти напълно обезличиха прехваления Лукаку. Като изключим един удар, никакви шансове за централния нападател на противника. А и Пелето много добре изнасяше топката, според мен мястото му е до Стенли вместо Янков, стига да има стабилен централен защитник титуляр зад него.

На ниво се представиха Иван Иванов, Манолев, донякъде Благо и Божинов. Аз лично съм оптимист за бъдещето на отбора.
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 20 май 2010 09:46

Много се набива на очи липсата на класен плеймейкър (или на какъвто и да е плеймейкър в тоя ред на мисли) в центъра. За мен задължително Мъриньо трябва да измисли нещо покрай тоя пост. Просто няма кой да я успокои тая топка в центъра, да дирижира ритъма на играта. Всичките ни проблеми тая вечер от там тръгнаха и от нескопосаните изяви на Чавдар ама него няма какво да го коментираме - нито му е за пръв, нито за последен път.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 20 май 2010 09:48

Sagittarius написа:А на белгийците средната възраст беше 23 години и ни скриха топката.Крилото на белгийците разминаваше Манолев няколко пъти много грозно,а буквално се подиграваше с Жифкото Миланов-зетя по другия фланг.Белгийчето разбира се беше на 19 години и ги правеше дар-мадан.Чавдарчо Янков без точен пас,асистент на белгийските голове.Тактическа неграмотност на целия отбор,получил голове след 90 минута от....контраатаки.Сигурно треньорските инструкции са били за масирани атаки след 90 минута?Еееех тоз правилния футбол ме удивлява,какви нови хоризонти разкрива,неподозирани,невиждани.

Пак заповядай! :roll: Аман от разбирачи и критици. :x

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 20 май 2010 09:51

Извода е как някои хора трябва да бъдат заменени с по качествени заместници които не се викат или пускат. Извода е как трябва да пускаме футболисти които си играят на поста , а не да ги слагаме в другата крайност , защото нямало кой друг. Извода е , че ни трябва грамотен треньор който да вкара някакъв умисъл в играта ни. Също незнам кога този отбор ще изиграе добри първи десет минути в които няма да ни вкарат 8 гола или да бъдем тотално размазани.

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 20 май 2010 09:51

"Туй ли е новото? Ми чи то кат' предишното!"
"Бате, ака ми се!"

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 20 май 2010 09:52

Като цяло отборът игра на едно прилично ниво, изключение правеха само Чавдар Янков, Живко Миланов непонятно за мен и в началото Иван Иванов, но той подобри много играта си в течение на мача. Хората, които можем да поздравим за добрия мач, който изнесоха са:
1 Ники Михайлов- Извади решителна дуспа в 4 минута на мача и през целия мач изпази всичко възможно и невъзможно.
2 Станислав Ангелов и Стилиан Петров- поставям ги на едно място, защото се показа че дори и без Бербатов, отборът има много добри лидери, кито се бореха за всяка една топка.
3 Станислав Манолев и Георги Пеев- Благодарение на тях нямаше опасни атаки през дясната зона на защитата, а в същото време създадоха доста главоболия за защитниците на Белгия.
5Благой Георгиев и Валери Бужинов- Те изнесъха един стабилен мач- борехаа се тормозеха защитата Благой- удари греда, а Валери не му достигна малко късмет да отбележи.
6 Ивелин Попов- Не на последно място човекът, който отбеляза гола. Това е един от най-добрите сезони на Ивелин и дано да го продадат в някой по-голям Европейски отбор, за да продължи да се развива.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 май 2010 09:58

Момчета и момичета, пълна трагедия сме!Значи белгиците преди да вкараме гол ни правиха луди...!Само вратаря и късмета ни спасиха от 2-3 на 0!После в нашиат национален отбор има толкова много хора където не трябва да играят, че не е истина!Като цяло Белгия са си слабички, ама ние сме по - слаби то тях!Ако ни хванат в официален мач , надали ще ги бием!Незнам какво трявба да стане , за да заиграем нещо, но в момента сме зле!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN