Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Аз съм доволен от това полувреме.
YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
Мисля, че белгийците се сринаха психически, след като изпуснаха дузпата.
Хареса ми някои атаки, които направихме до сега.
Дано и след почивката да не позволим на домакините, да ни натикат в нашата половина.
Хареса ми някои атаки, които направихме до сега.
Дано и след почивката да не позволим на домакините, да ни натикат в нашата половина.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Mного добро полувреме за Михайлов, напук на всички които го плюят пази страхотно.
Абе кои са ни резервите ?
Добре се представяме засега , Чавдар Янков немога да разбера само това момче какво прави в националния ???? Ми той отнета топка нямаше първо полувреме , всичките му пасове са връщане назад , пълен статист.. другия за смяна е Георги Пеев , другите момчета засега се представят добре..
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
crap написа:Аз съм доволен от това полувреме.
Много стралихва игра в началните минути.Поредица от няколко опасни удара на белгийците в началото и средата на полувремето.Имахме точно три чисти положения през първото полувреме като вкара едното Попа.Белгийците имаха поне шест,но Николай Михайлов засега се справя доста добре.Като цяло доста противоречиво първо полувреме.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Не лошо първо полувреме.Може да се каже,че играем добре,но определено можем и повече.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Ники Михайлов ми харесва доста в този мач, Пелето както винаги е безгрешен, Манолев няма какво да го коментираме - белгииците бягат от неговата зона
Янков не ме радва, Пеев изненадващо за мен върши доста добра работа, а Попето освен гола май пипна топката още 1 път... Като цяло отбора ми харесва, имайки впредвид, че има още време за изчистване на грешките

Янков не ме радва, Пеев изненадващо за мен върши доста добра работа, а Попето освен гола май пипна топката още 1 път... Като цяло отбора ми харесва, имайки впредвид, че има още време за изчистване на грешките

Нелошо полувреме,отличен Михайлов на вратата,хубав пробив на Манолев при гола на Ивелин,не владеем толкова топката,колкото в други мачове,но сме по-ефективни,което е добре.Божинов се бори много,Чавдар Янков въобще не в час,защитата горе-долу се справи.Липсва скорост по лявото крило,Благо не е за там.Определно има напредък от последния мач с Полша,но това не е достатъчно все още.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Кои са ни резервите ?