Димо го познавам от 10 години..
Първо той е чорбе от малък и никога не го е крил! Второ, "славата" му дойде прекалено много, а както повечето се изразиха вече медийни звезди не ни трябват!?
Лошото е, че Ясен го искаше като беше в Нефтохимик на времето (Димо беше на 16 и се бяха договорили като направи 17 да подпише), но Ясен не можа да дочака и го уволниха.. После пое Локо и си взе Димо. Та мисълтта ми е - ако Ясен поеме Левски е много верояттно да вземе Атанасов. Пак казвам познавам се с момчето, нищо лошо .. ама резерва в Локо не искам при нас!?
Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
е ти Дембеле още малко опорен халф ще го направиш

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- metodito
- Контакти:
Re: Левски прилапва Димо Атанасов от Локо София !!!
С две ръце съм "за" ! Имам роднини от Павликени (оттам е Димчо). Не го познавам лично, ама казват, че бил много "възпитано момче", а по тв-то се вижда, че е и добър футболист, но Окука го застопори на пейката.
По всичко личи, че ще продължаваме с технически директор Георги Иванов. Защо не и треньор. Не е невъзможно. Справка току-що завършжилото първенство. Възможно е и да има нов треньор. Който достойно ще замести човека с дипломата. А защо той да не продължи. Послушен е, приказва много, не казва нищо лошо. За ръководството. Можем да продължим със същия треньорски щаб - човекът за интервютата в почивките, братът на ... , и т.н. Или да намерим достойни заместници на някои от тях. Очаквани резултати? При това стечение на обдстоятелствата аз не очаквам приятни изненади.
Задъжително ни трябва класен нападател,ляв защитник и крило.Ако не продадем още някой тези 3-4 попълнения ще са ни напълно достатъчни.И задължително класен треньор-дано слуховете за Я.Петров не са верни 

-
- Контакти:
urkoto написа:Само едно ще кажа. Момчил Цветанов е поне класа над тоя хартиен тигър Димо Атанасов. А въпросния състезател е твърда резерва в Литекс
По-добре Момчил Цветанов, от колкото Атанасов.
П.п
Съгласна съм, с това твое изказване.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
Нито един от двамата не е добре !
Имаме си талантливи юноши .....на които трябва да се даде шанс !
Имаме си талантливи юноши .....на които трябва да се даде шанс !
Трябва ни нов треньор, който да проведе добра подготовка. Мисля, че последният, който направи добра подготовка на Левски, беше Вили Вуцов, но той пък се издъни в други елементи от треньорството 

L_Messi написа:Трябва ни нов треньор, който да проведе добра подготовка. Мисля, че последният, който направи добра подготовка на Левски, беше Вили Вуцов, но той пък се издъни в други елементи от треньорството
Съгласен съм с теб. Подготовката е в основата на всичко, това е ясно за всеки. Последния полусезон, а защо не и целия последен сезон играхме изключително дезорганизирано от гледна точка на тактика. Пролича си, че Гонзо няма никакъв треньорски опит, нито е минал школи нито нищо. Само с надъхване... не става, видяхме резултатите. Затова ни трябва треньор, който да влее тактическа грамотност в отбора. И вече тогава Гонзо може да надъхва играчите, и бихме могли да се радваме на прилична игра от отбора. Но без треньорска мисъл... няма да стане.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
-
- Контакти:
миката само едно ще кажа за състава НЯМАТЕ ПАРИ но ще ви дадем К.ДОБРЕВ И МИТЕВ БЕЗ ПАРИ КАТО РЕДОВНИ АБОНАТИ