Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Няма нужда да протестираме. Взехме полагащото ни се 3-то място и сме в ЛЕ! Всичко е Наред, Батков е ларж чорбаджия, пуска лафове и майтапи и всичко е ОК, стига сте се шашкали толкова
ilsengard написа:Няма нужда да протестираме. Взехме полагащото ни се 3-то място и сме в ЛЕ! Всичко е Наред, Батков е ларж чорбаджия, пуска лафове и майтапи и всичко е ОК, стига сте се шашкали толкова
Тодоре,ти ли си бе ?

- bigbonusprize
- Контакти:
Аз предлагам да си направим шалчета. Само ни трябва производител...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Аз предлагам да си направим шалчета. Само ни трябва производител...
По-добре е тениски,и всички моШно в "А",докато не се изчисти сектора от "to4nite hora"

- bigbonusprize
- Контакти:
Blue_Lion написа:bigbonusprize написа:Аз предлагам да си направим шалчета. Само ни трябва производител...
По-добре е тениски,и всички моШно в "А",докато не се изчисти сектора от "to4nite hora"

bigbonusprize написа:Blue_Lion написа:bigbonusprize написа:Аз предлагам да си направим шалчета. Само ни трябва производител...
По-добре е тениски,и всички моШно в "А",докато не се изчисти сектора от "to4nite hora"Че аз в А ходя от 3 години. В Б само при възловите мачове с петолъчките. Шалчетата могат много яки да станат. С първата емблема жълто червено и един як надпис, Левски е вечен...
Направо го виждам...
Аз винаги съм в "Б" ! Там си е лудницата,ама са като ги няма South Division е супер зле...вчерашния мач само беше изключение,защото се пяха новите песни ! Естествено,аз след мача с комунягите не ходя по наши мачове,щото си е мъчение ! Айде мани отбора,ама и сектора ни се прее*а заради Тара !

- bigbonusprize
- Контакти:
Много непрятни сцени взеха да стават в Б последните години. Но определено последните години организацията беше на добро ниво - нови песни, цял мач пеене. Не знам какво се случи с момчето, което го даваше тартор? От няколко мача насам (май от мача с четирибуквието) вече нещатата започват да отиват към зле. Може би, както ти казваш, Баткоф е причината...
bigbonusprize написа:Много непрятни сцени взеха да стават в Б последните години. Но определено последните години организацията беше на добро ниво - нови песни, цял мач пеене. Не знам какво се случи с момчето, което го даваше тартор? От няколко мача насам (май от мача с четирибуквието) вече нещатата започват да отиват към зле. Може би, както ти казваш, Баткоф е причината...
Още от преди мача с МиньОРК пеУник нещата отидоха на зле ! Защо,малко хора знаят,но още тогава друг разпяваше на микрофона,не М. от South Division

- modor
- Контакти:
..........Тодоре за тебе е писана тая песен.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- bigbonusprize
- Контакти:
modor написа:..........Тодоре за тебе е писана тая песен.