Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бербатов се отказа от националния! Част 2
Понеже темата е много обширна и постоянно се появяват нови такива с различни нюанси в тях, предлагам всички мнения по темата днес да се изказват ТУК, за да не се разпиляват, а коментарите да не се разводняват... На по-късен етап темата ще бъде съединена с първоначалната тема >> bulgaria/viewtopic.php?f=55&t=47335 !
Модераторите не са ви враг!
Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2
Предвид мизерията която се изсипа по негов адрес,напълно подкрепям Митко ! Успех в United (макар да съм фен на Chelsea) и докажи,че имаш място в един от най-големите клубове на планетата ! Ако е писано,отново ще облечеш екипа на България !
Това ми е мнението от първата тема,оставам си и сега на него !

Моето мнение е, че Бербатов постъпи много нелоялно към националния отбор, който много разчита на него.Той се отказва заради нападките и критиките към него от страна на българите, докато в Англия се правят всякакви гаври с него по медиите, но не сме го чули да се откаже от Манчестър Юнайтед 

Журналистчетата да оставят Бербатов намира,не може да им се угоди на тези 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
ние бг. сме такива като видим някои преусрял и започваме да го плуем докато не си трагне. И после викаме че е предател. УСПЕХ ВЕБАА
Red_Pride написа:Журналистчетата да оставят Бербатов намира,не може да им се угоди на тези
За тях кинтите са важни бе човек. Едни такива новини, особенно, ако ги пресолиш знаеш ли кви приходи носят, що се учудваш..
Какво означава израза ''за да ви оправи някои футбола'',ами де факто напълно отчужден отвсякъде.Ще следя внимателно по нататък развитието на това футболистче.
Бербатов показа, че все пак е човек с вярна представа за нещата - осъзна, че с нищо не помага на националния отбор, за него повиквателните бяха една мъка и досада, нищо не можеше да го стимулира да се напрегне поне малко! Последния мач с Полша бешекрасноречив - през първото полувреме Бербатов умираше от скука и досада, през второто Божинов показа как трябва да играе един централен нападател.
Браво Бербатов, взе правилно решение!!
Браво Бербатов, взе правилно решение!!
savatabs написа:Моето мнение е, че Бербатов постъпи много нелоялно към националния отбор, който много разчита на него.Той се отказва заради нападките и критиките към него от страна на българите, докато в Англия се правят всякакви гаври с него по медиите, но не сме го чули да се откаже от Манчестър Юнайтед
Бербатов постъпи много нелоялно към своите опоненти. Най-безотговорно ги остави без обект за критики. Че те сега горките няма кой да критикуват.
От МЮ не се отказва щото МЮ може да го продаде след време някъде - а националния къде да го продате?----в Занзибар?
гаврите срещу Бербо са само в умовете на българските журналисти. Бербо е почти незабележим на фона на това което се пише в Англия за футбола. Беше забележим 1 седмица около трансфера си в МЮ и толкуз. Остналото е резултата от къртовски трут с търсачките за да откриеш поне 10думи (не реда) за него. После следва литературни упражнения за да извадиш от тези думи статия която да поместиш в българския источник на информация.
(питай журналята от ГОНГ - лесно ли им е да пишат всеки ден за него когато няма нищо в мрежата?)
Браво БЕРБО!!!! - това е мъжка постъпка, трудно е решението да си ходиш. Много трудно е да кажеш "Аз бях до тук". За това моите поздравления за този ход.
Ако ми позволите бих изказал едно малко по-различно мнение. 1.Бербатов си тръгва – това е добре, защото с неговата вяла игра може би ще спечелим един нов и може би енергичен играч който и да е той сега е момента да се опита да се докаже. 2.Бербатов си тръгва - това ще удари директно по класата на отбора, но класата му не беше по-явна в Man. Utd? За мен с това напускане отбора печели един играч.
П.П. Ако се класираме да не вземе да размисли, не един и два примера има в българския футбол!?!?!
П.П. Ако се класираме да не вземе да размисли, не един и два примера има в българския футбол!?!?!