Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Още една от причините на Бербатов да се оттегли.

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 02:19

Btovfan80 написа:Нали не си забравил, че и Стенли се отказа в един момент от националния и с 300 уговорки се върна?

Стенли се отказа заради просташкото отношение на Христо Стоичков(той сам го написа в декларация,не са мои измислици това).Днес чух от Димитър Бербатов да казва за бившия си треньор Станимир Стоилов,че е много добър специалист и,че трябва да бяга навън,защото тук само си губи времето...Разликата е сериозна.С това искам да кажа,че Бербатов просто си е странен и особен човек,сам си каза,че си има някакъв план и го следва.От гледна точка на позицията във футбола,която си е извоювал,ако имаше някаква причина,касаеща треньора,ръководството или журналистите,щеше да я каже.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 14 май 2010 05:21

На мен като фен на Бербатов ми прозвуча грозно израза "да ви оправя футбола". Отдадох го на моментното притеснение и това, че не живее в България. Бербатов не е надут, напротив, показва уважение и добро възпитание.

От цялата история ми горчи в устата и ми е тъжно. Не бива да сме нация от завистници.

Не може когато бие национала, отборът да е играл като колектив, а когато пада все Бербатов да е виновен.

Чудно ми е, ако всеки който се изказва негативно за Бербатов е на негово място, как би постъпил??? ;)

Митко Бербатов, здраве и успехи за в бъдеще. :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот TristaNNN » 14 май 2010 05:25

[/quote] , .....има много по светли личности в нашата история[/quote]

Прав си .... има много личности, но както казваш - те са в историята. Проблемът е, че настоящето не дава тези личности .... а и малкото които дава, им режем главата и ги дерем живи....
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
levski.egalnitza
Контакти:

Мнениеот levski.egalnitza » 14 май 2010 05:32

Днес всеки има мнение как постъпи Бербатов. Дали го направи с чест, като излезе пред всички или постъпи недостойно, като капитан, който си тръгва пръв от потъващия кораб?

За тези, които остават това, май, вече е без значение.

Защото някой трябва да остане, не къде да е, а тук.

Защото някой трябва да продължи.

Отложеният мач между "Стефаново" (с. Стефаново) и "Левски" (с. Егълница) ще се играе на 23.05.2010 г. от 18 часа.

http://www.levski.egalnitza.com

Потребителски аватар
mimo

Мнениеот mimo » 14 май 2010 07:17

Да е жив и здрав ама за 11 години без да има конкуренция в националния ( защото беше кущунство някой да си помисли само да пусне някой друг вместо Барби който и друг да е :!: ) и за средно по 5–6 мача за година общо 70–80 мача без да му знам точният брой и целият отбор е длъжен да подава само на НЕГО :!: еми как да не вкара човек 50–60 срещу Малта и Андора а срещу Италия Чехия и Швеция са виновни защитниците и вратаря че не го захранват с пасове . Хайде моля моля не е един случая когато макар и рядко при смяна на Барбарона влезлите играчи се отпускат и заиграваме в пъти по добре :?: Пък стига някой ни е оправял че ще е същата песен самоче с по зализан изпълнител :!: Няма ли ПАРИ няма добър футбол това е ИСТИНАТА и самият МУЛТИМИЛИОНЕР е правил фасони в национала за премий така че :?: Който си има пари и иска да не се разхожда с национала до ЮАР и прочие а да се пече по плажовете да е ЖИВ И ЗДРАВ но да не се прави на МЪЧЕНИК И УМОРЕН с 50–60 мача на година с по 20 минути на мач хайде няма нужда ;)

dimitarma
Контакти:

Мнениеот dimitarma » 14 май 2010 08:19

Ама Митенце как така си оставаш българин, а в същото време някога ще "им" оправиш футбола на тия в България. Някак думите не бяха много искрени, някак не почувствахме подкрепата и българското. Точно това пречеше на Бербо през последните 10 години. Нямаше желание за големи постижения тук. Риташе, но насила. Не успя да поведе емоцията на националите, нямаше дух и воля да бъде лидер като най-успял в момента футболист. Опита се да бъде интелигентен и разумен, отстъпчив и отговорен, но не от това има нужда един отбор, а от лидер! Един водещ футболист, който да кресне на младите, да ги подтикне към игра и успехи, да им покаже огъня на терена и да поведе играта. Едно жило със самочувствие което да се опълчи на посредствената игра, да им "ебе путката майка", да им покаже среден пръст и да обедини футболистите за успехи. Така прави капитанът! А и впрочем именно капитанът напуска кораба последен!
http://namaikati.com/novinite/nai-aktua ... i-duhovete
Истински футбол, истински фенове - http://namaikati.com

Потребителски аватар
al3x_vend3tta
Контакти:

Да върнем Митко в националния!

Мнениеот al3x_vend3tta » 14 май 2010 08:53

Здравейте,
От доста време чета сайта и форума на гонг (отварям го по 5-6 пъти на ден :oops: ).За мен това е най-надеждният източник на спортна информация.До сега винаги не намирах 5 минути да си направя регистрация във форума ,но днес потресен и афектиран от новината за Бербо реших,че е крайно време да си направя,за да споделя с вас чувствата си от това негово решение.
За по-възрастните от вас които са имали честта и привилегията да гледат онова златно поколение от 94-та,да се радват и дивеят по улиците заради успехите на тези момчета и да са горди да се нарекат българи от факта че България е прославена именно от тях(искренно им завиждам защото тогава аз бях на 5 годинки и имам само смътни спомени)може би Бербатов е просто един добър футболист играл в националния отбор.
Но за мен ,а предполагам и за повечето от моите връстници,Бербатов е единственият български футболист от световна класа който съм имал честта да наблюдавам детайлно.Имам предвит като стил,израстване,манталитет на терена и извън него и футболни качества.Станах му фен от периода му в Леверкузен.Дори имах шалче на този симпатичен отбор и именно заради Бербатов и до днес следя с интерес изявите му.Заради него не пропусках мач на националният ни отбор.Четях всяка новина около него с интерес,радвах се на успехите му,липсваше ми когато е контузен и искренно се радвах на всеки негов гол.
За това днес когато отворих сайта ме удари гръм от ясно небе.Чудех се това за Бербатов вярно ли е или още не съм се събудил.Изчетох всички статии във всички възможни сайтове,изслушах пресконференцията,коментарите в спортното шоу на гонг и все още не мога да повярвам,че е истина.Напуска ни не просто централният нападател на българският национален отбор по футбол ,но капитанът и най-добрият играч.Не мога да скрия тъгата и разочарованието си.Не чувствам огорчение или обида като някои хора,напълно го разбирам.Много му се насъбра през този сезон скъсаха го от критики в Англия ,а и тук не му простихме.Но пиша тази статия не за да коментирам критиките или причините за отказването ,а за да кажа "Митко,остани!!!".Мисля си ,колкото и наивно да звучи,че ако се съберем много хора и му покажем ,че го обичаме ще се върне и ще ни помогне за така бленуваното от всички нас класиране което без него ми изглежда все по-невъзможно.За това направих и тази група във фейсбук http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 821&ref=ts .Дори и да не успеем поне ще засвидетелстваме обичта и признателността си към този велик български футболист.Лично аз му пожелавам успех с Манчестър и дано догодина направи един фантастичен сезон с който да спечели така желаните от него златна топка и шампионска лига.От сега ще помоля критиците и хората които искат да го плюят да си направят отделна тема ,а не да ръсят овчи мозъци под мен.Предварително благодаря.
P.S:Не съм фанатизиран фен на ЦСКА,а в Англия симпатизирам на Челси за тези които ще ме обвинят в клубни пристрастия.
Няма ненаказано добро!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 май 2010 08:58

Не ми харесва начина по който Бербата си заминава.Меко казано като мишок ми се изнизва през задната врата.Какъв връх,какъв Юнайтед,какви 30 години,какви 5 лева?Хенрик Ларсон на 38 години играе за Швеция вече 20 години без да спре и щом го викат отива,нищо,че и той се отказа.Авторитета му рухнал-ами,за да не рухва-вкарвай бе,наред вкарвай,и като се цупят пишлеметата там ги почвай с псувните и шамарите,както би направил Стоичков,а не сърдит да си заминава от тренировки.Въпреки,че е много класен играч аз си мисля,че не е загуба за България,че той няма да играе.Просто Бербатов не беше част от отбора,нито беше полезен на отбора във важните мачове където винаги е бил слаб.Мисля си,че е за добро неговото заминаване.Никак не одобрявам и едва ли не обвиненията,че сме искали да се провали в Юнайтед и Съра да го изгони.Ние ли сме му виновни,че Уейн Рууни е с по-твърд характер и вкарва усурнайси гола на сезон и поставя нашия в тотална сянка?Ние ли сме фенове на Манчестър Юнайтед и на Олд Трафорд привозаваме да го махат?Ние ли пишем Сън,Сънди Мирър и т.н. таблоиди в които го критикуваме?И накрая-играч от световна класа,но без характер.Никакъв характер и лидерски качества.Той просто не може да понесе големи амбиции и отговорност.Вижда се в Юнайтед как му тежи фанелката,въпреки,че не е лидер и играе в сянката на Рууни пак му е тежко да е в центъра на прожекторите.Тука пък като абсолютен мастодонт сред ритнитопковците от А група като чакат на него се чудеше винаги в коя дупка да се скрие преди големите мачове,а и изобщо.Не го плюя,не го критикувам-такъв си е Митко,такива са и фактите.Пожелавам му успех в Юнайтед,но както аз,така и той,така и всеки фен вижда,че той в голям отбор с големи отговорности и амбиции не може да играе.Добре си беше в Тотнъм и ако замине от Олд Трафорд за него ще е по-добре и ще играе по-добре
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

pens
Контакти:

Re: Да върнем Митко в националния!

Мнениеот pens » 14 май 2010 09:06

Подкрепям Бербатов в решението му. Не го харесвам като футболист, не го харесвам и като човек, но не е това причината. Просто го съжалявам.
1 - Играе с абсолютни некадърници в националния.
2 - Роди му се дъщеря, а отглеждането на дете е трудно, когато трябва редовно да летиш Англия - България - Швейцария (и другите в квалификациите) - Англия. Тези от вас, които са отгледали поне едно, знаят какво е да си на работа, когато то е малко.
3 - Играе по 50 мача на сезон в Англия. Той не е прочут със силата, която има Райън Гигс.
4 - Всеки човек има право на мнение и никой не може да му държи сметка за това!
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Бербатов - анализ на отказа!

Мнениеот Lyubooo » 14 май 2010 09:10

Нека да дадем предположения за истинската причина за отказването му!
Още никъде не съм прочел такъв анализ, явно журналистите не са насочени как да го напишат, затова нека ние да дадем някакви идеи!

Лично аз не го разбирам това отказване!
Но не разбирам и пасивноста на Сираков, Мъри и Перуката! Как така спокойно приемат раздялата с Бербатов, даже не са направили и малък опит да оспорят отказването му! Отделно се хвалят че знаели от 2 месеца, в които явно нищо не са предприели за да запазят най-добрия си играч! Разговори с треньора му, с мениджъра му, с него самия, НИЩО!
Може би точно в това се крие и истината за отказването на Бербатов!
Като се добави и изречението за оправянето на футбола ни, май наистина причината е в некадърното управление на футбола в страната ни!
Затова и на пресконференцията изтъква всякакви други причини, като дипломатично заобикаля истинската! Типично в негов стил!
Според мен интересчийството и несериозното им отношение към националния отбор от страна на БФС е причината един доказал се футболист да спре да им играе по свирката!
Лошо за нас феновете, но и показателно за това откъде идва отровата във футбола ни, с която точно ние трябва да се разправим!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”