Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rumen_Doychinov
Контакти:

Re: Още една от причините на Бербатов да се оттегли.

Мнениеот Rumen_Doychinov » 14 май 2010 00:45

Стига с тоя Бербатов той не е България и без него и с него се едно!!! :o

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот жълт ламтурник » 14 май 2010 00:50

emarkon написа:П.П.Сега нападението както каза бижутера по-рано днес ни става атомно.Чуйте само как звучи:Божинов и Камбуров\Мицански!!!!!!!!!!!!!!!Джон Тери завалията да му мисли ;)

Джон Тери да не е Берлинската стена, а Рио Фърдинанд да е гедерейски граничар?
При първото ни участие на световно, в Чили, правим равен именно с Англия.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 май 2010 01:07

Той тоя национален отбор отдавна си е пълна скръб...поне няма да си "измиват" сега ръцете с него.Ясно е че при новият селекционер в късната есен(след разгромните загуби които ни предстоят и оставката на Мъри) Бербатов ще води продължителни разговори на четири очи и ще се върне на бял кон :lol: Тия филми сме ги гледали и ще ги гледаме вчера,днес и за в бъдеще

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 14 май 2010 01:12

Точно го е казал Бижутера, сега с атомното нападение накрая ще видим за какво става въпрос. Досега капризничехме като някой клошар, на когото са му дали 100 лева, а той не ще да ги вземе, щото Карлос Слим имал 100 милиарда.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2010 01:12

plamen_ch написа: Това е отношението към него от страна на българската журналистика.

На крива ракета космоса и е виновен.
Станли като се обиди на журналисти да абдикира от националния?
Той също е критикуван и разпъван, но не абдикира, каза че с наши журналисти НЯМА да разговаря и си държи на думата, пък кой каквото иска да пише за него. Идва, дава каквото може за националния отбор и си отива, нито мрънка, нито се оплаква, нито обвинява някой
Изображение

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 14 май 2010 01:15

Нали не си забравил, че и Стенли се отказа в един момент от националния и с 300 уговорки се върна?
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 14 май 2010 01:18

Дали наякой от вас се усещат какви ги говорят,и как винаги те се оказват се привърженици на определен отбор.Аз Бербатов го разбирам напълно и му пожелавам само успехи занапред.Аз така или иначе от известно време съм се отказал да гледам сборния отбор на БФС .Дано дойдат по добри и чисти години,за които намекна и Берба накрая ,тогава можеби ще ми се завърне интереса към истинския ни национален отбор. :)
Дотогава "вие" му се наслаждавайте,той си е ваш
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2010 01:21

Btovfan80 написа:Нали не си забравил, че и Стенли се отказа в един момент от националния и с 300 уговорки се върна?

Той не се е отказвал с пресконференции и подобни официалности, просто в този момент тогава му дойде нанагорно, спря за малко и премисли, след което се върна МЪЛЧАЛИВ, докато днес с Бербатов е различно, след тази пресконференция ако реши да се връща ще стане най-жалкия тип.
Изображение

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 14 май 2010 01:30

само не беше правилно да се отказва преди ЕК
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
black sabbath
Контакти:

Мнениеот black sabbath » 14 май 2010 02:12

Нещастен нац.отбор,нещастно първенство,носителя на купата се разпада...,ама на кой му пука? Абе, на кой му дреме за този ''национал'' ? Вече имал деца,е гати оправданието! Радост,радост за моята изстрадала душа, има възмездие !!! Видяхте ли се фенове на национала,фенове на евро-идиоти? Радвайте се на купените си титли и ронете крокодилски сълзи в Европа,а аз ще си поръчам още една водка защото аз нямам проблеми, моя отбор възкръства и това е най-важното за сега. Малко ме е жал за феновете,които нямат нищо друго освен национален отбор и звезда като Бербатов,ама не може всички да са щастливи,нали? Аз нямам нац.отбор, аз имам Ботев и никога няма да забравя,че когато Бенкса вкара 1000 гола, не беше повикан в този този ''нац.'' отбор, за магьостника Зехтински няма да говоря изобщо.
Желая ви успех и дано някога да се класирате за някое по-високо фут.събитие!
Наздраве и бих искал да ви кажа,че аз съм виждал много,ама наистина много красив футбол на живо през 80-те и 90-те(това е моето поколение),такъв какъвто много от вас не са виждали и никога няма да видят (освен по бразилската телевизия)и наистина не ми дреме какво ще ми се отговори и какво ще стане, аз съм един щастлив фен!
Наистина ви желая успех,всеки има нужда от щастие!
На феновете на Берое успех! На пичовете от Перник наздраве!

п.п. А, за малко да забравя, исках да споделя нещо с феновете на двата отбора,когато Гунди(Бог да го прости!) беше резерва в Ботев, играеше за ''Национала'',а Кучето ( Господ здраве да му дава!)не можа да намери място при магьосниците на Бати Петьо :) Ай наздравеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TOЙ НЕ УМИРА

Върни се в “Архив”