Първо , Райън Гигс се отказа , като беше на 36-37 години , Берба е на 29 ... И пак давам пример със Стоичков , може да са му викали кюрд ,куче , простак , държал се е зле и е псувал на майка и съдии , и журналисти , и съотборници , но никой не може да го обвини , че е нямал характер и не се е раздавал за националния

Питам , ако Джон Тери утре напише в блога си , че английските журналисти са еди-какви си и че е много по-нависоко от английските фенове , какво ще му се случи ? И както вече се написа , защо Берба каза : "Ще дойда да ВИ оправя футбола , а не да НИ го оправи" . Не мога да приема , че който го криткува , задължително е завистник и комплексар , в Библията е казано да не си създаваме фалшиви кумири , ами значи и феновете на ЦСКА , които сега казват браво , са такива , защото го псуваха и разплакаха след пропуските му с Левски и МТК ... И много моля , разни големи мозъци да си спестят квалификациите за българския народ какъв бил , аз лично Бербо не го мразя , кефя му се , но не мога да му спестя слабостите и днес ме разочарова още повече, като не назова нещата с истинските им имена , ако беше казал , че се отказва заради мениджърски интереси , много ме съмнява , че някой щеше да го критикува