Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот garfild8 » 13 май 2010 20:41

batmanlive написа:най-сетне .това е един истински празник за България.всъщност истината е ,че той е изгонен както и го изгониха и от манчестър,като керливо и ненужно коте.нека ходи и си някаде другаде,националния отбор нее седянка.този е виновен за всички провли на националния отбор през последните години.радвам се ,че го изгониха,браво на Стоилов

Eй тоя пост е изумителен. :roll: Ти изглежда си най-върлия,анти-фен на Бербатов. :roll:
[offtopic]Ти главни букви,в началото на изречението,знаеш ли че,има?Чувал ли си за тях? :roll:[/offtopic]
Само Черно море.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 13 май 2010 20:45

ivo_gf написа:
;; w.a.s.p написа:да приемем , че си на 25-30 години .
На кой българин се възхищаваш след 1989г ? По твоята логика изключаме спортистите и .... никой не остана .

Позна, на 25 съм, но ако трябва да се възхищаваме на такива като Бербо, е добре аджеба, до къде стигна нацията ни? Методито по-горе го каза много правилилно, абе чакайте бе, той почна да говори на вие и ние, щял да ни оправи футбола, абе осъзнайте се бе !?! Ако ние сме ние, българите, е той кой е бе? Аз да се възхищавам на такъв българин и да му завиждам, както се произнесе едно несретно, бедно " българче" по-горе, ама той чува ли се кво говори бе? Как да завиждам на човек,като ако бях на негово място щях да се срамувам? Иначе за това, на кой се възхищавам веднага ще ти отговоря, на майка ми, на баща ми, на всички тея, които живеят в тая държава и се борят по някакъв начин да вървим нанякъде, защото всеки един българин, живеещ в тая държава допринася с нещо за развитието и, а онзи там, от Англия освен да дава интервюта, друго прави ли?

Прави ама ти като много други виждаш само недостатъците,но не и положителното.
http://www.dberbatov.org/
Спокойно може да си гледа живота и въобще да не се опитва да помага на таланти.Явно и ти не виждаш по-далеко от носа си. :(
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Бинчо Динев
Контакти:

Мнениеот Бинчо Динев » 13 май 2010 20:52

Незнам обаче останах с впечатлението че иска да каже че някои хора не си вършат работата като ръководители.И това накрая където го казва изглежда че иска да каже че за разлика от тези ръководители той може да оправи нещата.Фактически Боби не прави нищо и не иска да оправи футбола ни. "Оттеглям се, след няколко години ме потърсете, за да ви оправи някой футбола" Замислете се за това което писах!!!!Не е ли това причината.че му писна да гледа как затъваме надолу!!!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 13 май 2010 20:55

Nevertheless написа:kireto2,
Според мен футболните достойнства на Бербатов никой не може да ги оспори. Какво мислиш за решенито му от гледна точка на предишната му позиция "- аз съм много по-високо от вас и не ви забелязвам даже -"; реплика към хората, които го плюят" /цитирам не дословно/ ...?
Мисля, че днес той падна от високото ..

Е, всеки прави грешки, и всеки има нерви. Не съм му адвокат,но тези хора определено прекалиха.А Бербатов освен на терена, се държи що годе достойно и извън него, което в днешно време за български футболист е почти невероятно.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2010 20:56

Първо , Райън Гигс се отказа , като беше на 36-37 години , Берба е на 29 ... И пак давам пример със Стоичков , може да са му викали кюрд ,куче , простак , държал се е зле и е псувал на майка и съдии , и журналисти , и съотборници , но никой не може да го обвини , че е нямал характер и не се е раздавал за националния ;) Питам , ако Джон Тери утре напише в блога си , че английските журналисти са еди-какви си и че е много по-нависоко от английските фенове , какво ще му се случи ? И както вече се написа , защо Берба каза : "Ще дойда да ВИ оправя футбола , а не да НИ го оправи" . Не мога да приема , че който го криткува , задължително е завистник и комплексар , в Библията е казано да не си създаваме фалшиви кумири , ами значи и феновете на ЦСКА , които сега казват браво , са такива , защото го псуваха и разплакаха след пропуските му с Левски и МТК ... И много моля , разни големи мозъци да си спестят квалификациите за българския народ какъв бил , аз лично Бербо не го мразя , кефя му се , но не мога да му спестя слабостите и днес ме разочарова още повече, като не назова нещата с истинските им имена , ако беше казал , че се отказва заради мениджърски интереси , много ме съмнява , че някой щеше да го критикува ;)
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 13 май 2010 20:58

стига сте плюли човека ами земете си пуснете малко чалгичка или прочетете какво е мнението на Азис, Андреа и Златка за глобалното затопляне, финансовата криза и последните събития в Бай брадър Дебили.

п.п Бербо е номер едно за последните 10 години аз никога няма да забравя първия му мач за националния отбор и първия му гол срещу великия Шмайхел

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 13 май 2010 21:02

Вижте какво направихте хейтъри! Долни хора сте вие всички, които мразите Бербатов! С всички което той е направил за България... Имахме една звезда която целият Свят да познава и ВИЕ я изгонихте! С такъв народ като нас, държавата ни заслужава да гние... Всяка една нормална държава с нормален народ би искала да запази такава личност,такъв футболист във своя отбор,а ние го изгонихме.
Изображение

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 13 май 2010 21:04

Направо не мога да се начудя на наглостта, на 90% от капацитетите, които се изказаха против Бербатов! 100 на 100 от вас искаха той да се махне от националния, а сега, когато го направи "не бил мъж" и куп други простотии! Браво на Бербатов за неговото решение, защото вие не заслужавате нещо повече! Лошото е, че и след неговото отказване, пак ще обвинят него за неуспехите на националния отбор!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 13 май 2010 21:12

Браво Бербо, за всичко което направи за националния, успех от тук на татък!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 май 2010 21:29

Радвайте се хейтъри и зависници ! ! ! Нали това чакахте? Ето сега го няма Бербатов. Кой ще е следващият, който ще бъде нападан все едно е чужд? Стенли, Мартин, Валери или някой от по-неопитните - Сармата, Попето, Иванов? Не се съмнявам, че ще намерите своя "идол", който да ви е виновен за всичко, ставащо в БГ футбола.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Архив”