Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gorkzillah
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Gorkzillah » 13 май 2010 17:27

Негово решение си е, той е преценил и го е взел. Щом е решил да предаде националния отбор си е негов проблем. Да е жив и здрав и да върви напред. Дано *спасяването* му от националния отбор да му вдигне класата и представянето му в Манчестър. Силно се съмнявам, но да видим.
Don't Underestimate The Power Of Overwhelming Stupidity In Overwhelming Numbers!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2010 17:33

А Мъри с повиквателната към безумно слабия в момента Камбуров , който съвсем случайно е обявен за продан На Бербо последните му думи потвърждават , че напуска заради мениджърските игри , но отново ги изрича с недомлъвки , уклончиво , с увъртания и т.н. И все пак , както и преди написах , и при червените наставници на националния отбор , пак ни биеше кой ли не , така че да се обвинява само Левски или само ЦСКА е глупаво , проблемът е много комплексен ;) Единственото решение е чужденец за селекционер , както и оставка на Боби Михайлов и тези около него , но и двете неща няма да се случат , имаме повече потенциал от отбори като Словения и Словакия , но не го използваме и сами се закопаваме , това е :x
Изображение

Потребителски аватар
Blaugranos
Контакти:

Мнениеот Blaugranos » 13 май 2010 17:34

red__army написа:......на 30 години и както той каза поне още 4-5 години активен футбол, съм далеч от мисълта че Бербатов е решил да се откаже от националия отбор....четете между редовете последните думи на Берабатов......"Последно искам да кажа, че след няколко години, когато сигурно вече няма да съм футболист и няма да се занимавате вече с мен, да сте ме позабравили, когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират, може някой от вас да ме потърси да се завърна и да ви оправя футбола".......тоест не желае да става заложник на некадърното управление и далавери на Перуката и останалите тунеядци в БФС.....и на асковския каун Мъриньо и Наско Раев,и неумението на тези преди него-Пламен Марков,Стойчо Младенов.Националния отбор е съставен изцяло на семейно-роднински и приятелски принципи,и клубни пристрастия......само в една посока,да съживявяме кариерата на "заслужили" като Телкийски,Йовов и Илиян Стоянов.Добре че Перуката и Наско Раев имат само по две дъщери,защото иначе националия ни отбор щеше да е "отбор на затьовете" от вратаря до централния нападател,и затова играем контролни и приятелски мачове само с отбори....колоси като ,Албания,Беларус,Литва,Естония,Македония,Малта,....защото срещу Кипър,примерно и 4:1,играчи не продава дори в Турция и Израел......пистата на националния отбор за Пепеляшка......е свободна,а такива моментни включвания като това на Иван Иванов и Котев са за оправдания "просто видите ли вика ме и от ЦСКА,ама те просто не стават"....ми не стават, останалите Сърмов,Гаджев,Милиев трябва да се продават защото срещу Тампере,Жилина и Бате....просто ставаш европейски неизвестен анонимник,в Манчестър Юнайтед дори далечните шотландски братовчеди и зетьове на Алекс Фъргюсън не играя,защото това е Съра,няма значение дали ти е син или зет......това което не искаше да каже Бербатов е че с това ръководство на БФС и на националния отбор,нямаме шансове да класираме на голямо първенство,и той не иска да е част от поредния резил,и да им служи за оправдание след него....евала на Бербатов за решението.....Мартин и Стилиян също трябва да се замислят дали да теглят каруцата на националия отбор.

Може би най-трезвото мнение,а и правдоподобно.Най-смешни са тия,които искат някакъв пълен анонимник Мицански да замести Бербатов.Дори Мъри му се изсмя много брутално и то в ефира на Ринг. :lol:

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 13 май 2010 17:38

Подкрепям Димитър и го поздравявам за решението му. Национала е една синьо-червена сергия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2010 17:39

Незаминими хора няма. Щом си мисли, че "национален състезател" е прищявка, а не привилегия - прав му път, благодаря за радостните моменти 'дето ми е доставил. Лошото го забравям. Чао, Мите! Почнах да гледам Юнайтед заради Митко, сега ще спра да ги гледам!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 13 май 2010 17:43

metodito написа:Незаминими хора няма. Щом си мисли, че "национален състезател" е прищявка, а не привилегия - прав му път, благодаря за радостните моменти 'дето ми е доставил. Лошото го забравям. Чао, Мите! Почнах да гледам Юнайтед заради Митко, сега ще спра да ги гледам!

Не те подкрепям! Берба е прав при постоянен тормоз от страна на всички .. Погледнете какво става след негов мач, на едно средно ниво... ТОРМОЗ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2010 17:45

TheClub написа:
metodito написа:Незаминими хора няма. Щом си мисли, че "национален състезател" е прищявка, а не привилегия - прав му път, благодаря за радостните моменти 'дето ми е доставил. Лошото го забравям. Чао, Мите! Почнах да гледам Юнайтед заради Митко, сега ще спра да ги гледам!

Не те подкрепям! Берба е прав при постоянен тормоз от страна на всички .. Погледнете какво става след негов мач, на едно средно ниво... ТОРМОЗ!

Да се откаже и от Ман Юнайтед тогава , в Англия е доста по-голям тормоза ;) тормозен бил , какво да каже Джон Тери например , а :lol: :lol: :lol:
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 13 май 2010 17:45

Оставете това дали треньор на отбора е човек минал през ЦСКА или ПФК Левски ... Гледайте селектираните футболисти ... 8-)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2010 17:45

TheClub написа:

Ми има много хора като мен, които си го подкрепят и както казах гледам Юнайтед само заради него. Като не играе гледам друго. Плюят го малцина, мнозинството е зад него, но то не е чуваемо.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 17:47

Тъй като тук се шири едно мнение, че само Левскари са против Бербатов, интересна е анкетата на Гонг по повода -

» Крайно време беше: 45%

» Трябваше да остане: 25%

» Трябваше да изчака евро квалификациите: 23%

» Не ме интересува: 8%

Така, значи, или Левскарите са половин България, или и други го псуват. Та, какво си избирате? :mrgreen:

Върни се в “Архив”