Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 13:34

Roger_Federer написа:
M.V.B. написа:Берба , благодаря ти че най накрая се махна от този нац.отбор който те изстреля в големия футбол !
Благодаря ти , че повече няма да ми тровиш нервите на Ст. Васил Левски като разхождаш нац.фланелка !
Благодаря ти , че вече "ние" феновете няма да сме ти виновни че не играеш нищо защото не си бил долюбван !
Благодаря ти , че потвърди мнението ми че си една примадона която бързо забравя от къде е тръгнала !

Хора,вие болни ли сте?!Как може да се радвате на подобно нещо?!

Аз се радвам. Не съм болен. Бербатов е футболист с огромен талант и самото му присъствие демотивира останалите. Така де, като имаш нападател за 30 млн, отговорноста пада върху него, и на теб ти дреме на шапката. Междувременно, Бербатов не игра като за 30млн, заради което не може да се запълни дупката от демотивацията на останалите. Махането му от отбора ще накара останалите да се сетят какво да правят и че няма кой друг.
Хайде, обори ме?

Потребителски аватар
gazmendii
Контакти:

Мнениеот gazmendii » 13 май 2010 13:34

ас не мога да разбера дел пиеро, виера, занети и мн други звезди кво ли не дават да играят в националния на тяхните страни, той пак на 28 години се отказва интересно

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2010 13:34

omax написа:
Viktor4o_Rs написа:Постъпката на Бербатов е предателска за мен , и какво мънка , хъката-мъката , така и не казва какви са причините - бил уморен , семейство имал , алабалистики само ... Да каже - има мениджърски интереси в отбора , не харесвам Стоилов , да изтъкне сериозна причина . За пореден път доказа , че не става за лидер , и тук не става дума за злоба или завист , може ли заради критики да се отказва , нали затова е футболист

А постъпката на Димитър Иванков и нея ли квалифицираш като предателска?
Вие сте болни хейтъри.....

Tи малоумен ли си , Иванков е на 34 и не е първа младост вече , а Бербатов е капитан и най-голямата звезда , сам си направи разликите ;)
Изображение

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 13 май 2010 13:34

Kasperle написа:А някой слуша ли въобще пресконференцията?

Бербатов каза, че обидите от хора, които не познава, не са повлияли на решението му.

Е ти какво искаш да каже бе, "Да критиките повлияха" ли? Нали ако бе казал да, щяха да го разкостят там, а и Диков е там и той щеше да го изяде с парцалите. Много ясно, че ще каже, че не са това причините.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 13 май 2010 13:35

tprodanov написа:
modor написа:
tprodanov написа:Залагам две бири, че темата ше мине над 100 коментара, от които повечето ще са за завистници, говеда, свине, мързел, кукли, диадеми и разбира се без никакъв смисъл, точно като моя коментар :mrgreen:

Нямаш си и на идея колко много си прав :lol:

Трябваше да напиша 200 коментара, подцених ситуацията :mrgreen:
Сега, ако имаше и двете бири от някъде..

tprodanov написа:
Залагам две бири, че темата ше мине над 100 коментара, от които повечето ще са за завистници, говеда, свине, мързел, кукли, диадеми и разбира се без никакъв смисъл, точно като моя коментар

Печелиш!!! Какви ги искаш и къде да ти ги пратя???
САМО ЛЕВСКИ

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 13 май 2010 13:35

ДОбре... нека помислим малко.
Някой счита ли, че ще се класираме на ЕП 2012 ?
Аз съм много голям фен на Бербатов, но ако помислим трезво това ще са още едни загубени квалификации за България.
Убеден съм, че и при най-добрият си футбол който са играли и 2-мата Петрови и Бербатов, че и Манолев,пак няма да се класираме(според мен дори няма да сме близо, колкото и да ми се иска). Та мисълта ми е, вместо да се откаже след квалификациите и да обере сиренето защо да не го направи преди тях ? Има някаква логика.

И да, тук става дума за националният отбор на България !
Оставете МАН Ю, Тотнъм и 30-те милиона (нищо, че всеки разбиращ от елементарна икономика би казал само една дума, а именно - БИЗНЕС).
Както и да е, отказването му вече е факт. Някой се радват, други не чак толкова...просто това са фактите.

Интересното тепърва предстои - кой ще е виновен сега :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 май 2010 13:36

omax написа:
Viktor4o_Rs написа:Постъпката на Бербатов е предателска за мен , и какво мънка , хъката-мъката , така и не казва какви са причините - бил уморен , семейство имал , алабалистики само ... Да каже - има мениджърски интереси в отбора , не харесвам Стоилов , да изтъкне сериозна причина . За пореден път доказа , че не става за лидер , и тук не става дума за злоба или завист , може ли заради критики да се отказва , нали затова е футболист

Абе Иванков е на 35 години ,ти какво искаш?Той каза ,че дава път на младите и на вратарския пост наистина имаме перспектива!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 13 май 2010 13:37

Roger_Federer написа:
M.V.B. написа:Берба , благодаря ти че най накрая се махна от този нац.отбор който те изстреля в големия футбол !
Благодаря ти , че повече няма да ми тровиш нервите на Ст. Васил Левски като разхождаш нац.фланелка !
Благодаря ти , че вече "ние" феновете няма да сме ти виновни че не играеш нищо защото не си бил долюбван !
Благодаря ти , че потвърди мнението ми че си една примадона която бързо забравя от къде е тръгнала !

Хора,вие болни ли сте?!Как може да се радвате на подобно нещо?!

Изобщо ходил ли си на Националния Стадион да гледаш Барби а ?
Гледай си отбора и му се радвай , дреме ми на мен там как играе аз го виждам като стъпи на Васил Левски каква трагедия е вече толкова години ! :evil:

omax
Контакти:

Мнениеот omax » 13 май 2010 13:38

Viktor4o_Rs написа:
omax написа:

Tи малоумен ли си , Иванков е на 34 и не е първа младост вече , а Бербатов е капитан и най-голямата звезда , сам си направи разликите ;)

Като е на 34 защо продължава да играе в Турция? Не беше ли и той капитана на нац.отбор? Вратар на 34 си е в "разцвета на силите" но просто на момчето му писна и си тръгна. А сега нададохте вой като гладни псета....

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 май 2010 13:38

Само глупости говори-някакви причини-НЕЯСНИ,имал си план,Манчестър бил най-великия отбор...Пълни идиотщини...

Върни се в “Архив”