Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- UltraBlue.
- Контакти:
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
ДА СЕ МАХА.. иначе всеки сам да си прави извод що за жалък човек е .. да зарежеш националния си отбор заради клубния.. това е парите правят всичко. Много алчно племе е и за това напуска , щото в Манчестър му дават ебаси парите.. а тук нищо не взима и за това не го интересува него , но дано и от там да го изгонят и да се знае!!!
Ако наистина се откаже от Националния в една от най-силните възрасти за централен нападател... нека задружно с шутове да го изпратим на летището и повече да не стъпва в нашата родина 

Типично по Български ще го оплюем мъжки като Ицо и пак няма да се класираме никъде,но нищо до тогава ще има друг за плюене и така до кога?Мицански ? Рангелов и Божинов постояно ги мъчат контузии и тогава кой ще ни води ноподението...
- sir George
- Контакти:
Да сложат ДОКА МАДУРЕЙРА на негово мястоНали ще взима гражданство!Поне за малко да спрат сини и червени да си мерят...

- ralimavridov
- Контакти:
Бербатов остава в историята като играч на Ман.Ю.!Лошо е че така лесно затриваме героите си!Винаги сме готови да гледаме повече в чинията на др. отколкото в нашата собствена!
niki87 написа:acmilan написа:Алекс,говориш несериозни неща,всеки един от онова поколение беше голям футболист,съобразно с поста си,разбира се.Ти не ми отговори на въпросите,да не би той да си изработи трите дузпи,да не би да мина целия отбор на Мексико или Аржентина в стил Марадона,че да са били другите пълнеж?Пълна глупост е такова твърдение,той самият винаги е казвал,че е бил просто част от отбора,което не е само куртоазия,а самата истина.
И трите му дузпи ги изработи Наско СираковСпомни си тази срещу Италия-мина цялата им защита,но не това е темата,пък и да спориш с "червен" е излишно-все едно да спориш с lord of memory
Аууу,бях забравил за Лорда,защо ми го припомни

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Сега кой ще се разхожда по терена и ще си оправя диадемката цял мач?
Закъсва националния отбор!!!

acmilan написа:niki87 написа:acmilan написа:Алекс,говориш несериозни неща,всеки един от онова поколение беше голям футболист,съобразно с поста си,разбира се.Ти не ми отговори на въпросите,да не би той да си изработи трите дузпи,да не би да мина целия отбор на Мексико или Аржентина в стил Марадона,че да са били другите пълнеж?Пълна глупост е такова твърдение,той самият винаги е казвал,че е бил просто част от отбора,което не е само куртоазия,а самата истина.
И трите му дузпи ги изработи Наско СираковСпомни си тази срещу Италия-мина цялата им защита,но не това е темата,пък и да спориш с "червен" е излишно-все едно да спориш с lord of memory
Аууу,бях забравил за Лорда,защо ми го припомниГолеми спорове бяха с него покрай Шампионската лига,но в един момент те станаха безпредметни,просто защото и моят,и неговият отбор си отидоха без време
Със специалното участие на

[offtopic]

Пичове,след малко почва пресконференцията по Ринг,на която ще разберем истината

Последна промяна от niki87 на 13 май 2010 12:44, променено общо 1 път.
kalo написа:Сега кой ще се разхожда по терена и ще си оправя диадемката цял мач?
За диадемката ще намерим кой в България сме специалисти в това,а кой ще вкарва е по важно и колко ще го изтърпим и него?
- sir George
- Контакти:
kalo написа:Сега кой ще се разхожда по терена и ще си оправя диадемката цял мач?
Той ще спре да си разхожда диадемката,а дано ти да получиш душевен мир и да стигнеш поне 1/100 от неговите постижения,за да не живееш в панелна кутийка ,и да не караш "чисто нова" 25-годишна кола!