Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Бареков: Съдбата на Ботев е поставена на карта

Мнениеот nik_bg1 » 12 май 2010 18:13

rump_shaker написа:Днес четох интервюто с адвоката, и отделно и пресконференцията. Горе долу казаха същото което и преди месец. Няма как да очакваме пресконференция всеки ден, защото събитята явно се случват бавно. И на мен ми се иска постоянно да има новини. А иначе е нормално да започнат да си мерят "приносите" за спасението на Ботев. Дано по скоро спрат с това, защото само работа може да ни измъкне и да ни направи отбор. Аз затова за момента се кефя на тези хора които се захванаха редом до Бакалов, защото работят, а не се плюнчат по медийното пространство. Друг е въпроса колко работа са свършили. Но поне съм обнадежден и се радвам за случващото се до момента.

+1

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 12 май 2010 18:16

Според мен Барека иска да доведе И. Кръстева, а възможността Г. Георгиев да е маж. собсттвеник никак не му допада и пречи на това Ирен да поеме клуба.

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 12 май 2010 18:32

Рикелме написа:Според мен Барека иска да доведе И. Кръстева, а възможността Г. Георгиев да е маж. собсттвеник никак не му допада и пречи на това Ирен да поеме клуба.
Едва ли е това, а и няма и намек за подобно нещо. Имам една позната в Герб Пловдив и доколкото знам, там вече се работи по сценария за кметските избори в Пловдив. А най-големия им опонент е Славчо, а Бареков намеква най-вече имено за него. За жалост пак попадаме в едни политически интриги, дано тоя път разума надделее и Ботев бъде поставен над тези неща.

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 12 май 2010 18:46

botev23 написа:
Рикелме написа:Според мен Барека иска да доведе И. Кръстева, а възможността Г. Георгиев да е маж. собсттвеник никак не му допада и пречи на това Ирен да поеме клуба.
Едва ли е това, а и няма и намек за подобно нещо. Имам една позната в Герб Пловдив и доколкото знам, там вече се работи по сценария за кметските избори в Пловдив. А най-големия им опонент е Славчо, а Бареков намеква най-вече имено за него. За жалост пак попадаме в едни политически интриги, дано тоя път разума надделее и Ботев бъде поставен над тези неща.

Това не противоречи на моето предположение, а е само още една причина за проява на нечистоплътна постъпка от страна на Барека. Нюза веднага промениха отношението си към клуба, очаквам същото и от др. медии на Кръстева. Дано се лъжа. БОТЕВ не трябва да е параван на мръсни политически и икономически игрички. Ако съм прав, то за мен Барека съсипва усилията на УС и саботира действията му. Ако е така той няма право да се нарича Ботевист повече, ако знае нещо претиснително да го споделя, иначе като предното.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 12 май 2010 18:51

Рикелме написа:
botev23 написа:

Това не противоречи на моето предположение, а е само още една причина за проява на нечистоплътна постъпка от страна на Барека. Нюза веднага промениха отношението си към клуба, очаквам същото и от др. медии на Кръстева. Дано се лъжа. БОТЕВ не трябва да е параван на мръсни политически и икономически игрички. Ако съм прав, то за мен Барека съсипва усилията на УС и саботира действията му. Ако е така той няма право да се нарича Ботевист повече, ако знае нещо претиснително да го споделя, иначе като предното.

Съгласен съм с теб - имаше едно събитие на 24 април, след което медиите под ботуша на Дудука смениха тона. Ако е истински канар и има възможност да помага - да го прави. Ако има инвеститор зад себе си, да застане пред УС, да презентира инвеститора, ако трябва - да отиде и да говори с този Георгиев. С подмолна кампания само се сее раздор...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 12 май 2010 18:59

От това се притеснявам. Сега най-малко се нуждаем от интриги.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 12 май 2010 21:24

Моето мнение е, че Бареков е Ботевист и милее за отбора, но ако иска да продължи с "Истината за Ботев" да бъде искрен до край и каже какво го накара да заеме позиция на наблюдател очакващ "другите" да се провалят.
Дали има политически интереси за следващите избори и цели конфронтация с кмета, или има засегнати някакви икономически интереси? Ако има негов инвеститор да го обяви на общото събрание,но за това трябва да си плати членската карта.
Точно сега имаме нужда от всички милеещи за Ботев и е жалко ,че се гледа сеир.
Според мен трябва да се направи АД ,но може би по-късно след като селското бъде обявено в несъстоятелност. Естествено това зависи от общото събрание и неговите решения.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 12 май 2010 22:25

Абе тука има ли сърфисти? - бихте ли ми обясни ли как се хваща/яхва вълната?
Приносът на Бареков е точно толкова голям, колкото и на всеки друг ботевист борил се за освобождението от селско иго! Обадил се премиерът на него! - ми много хубаво, не ми знае телефона затова на него е звънял!Нищо.
Ама не го е питал Премиерът:- как си ти, дай ся да те уредим с апартаментче, земичка или от каквото имаш нужда, а се е интересувал от Ботев!
Г-н Бареков, Бойко Борисов не се е интересувал от Ботев заради Вас, а чрез Вас. Добре е нарцистичното ви самосъзнание проумее тази наглед дребна подробност! Колкото по-скоро, толкова по-добре, защото и малкото направено от Вас губи вече своята стойност. Г-н Бареков преди да ми отговорите на въпроса, с който започнах, искам да знаете, че не от всяка свирка става дудук!
Благодаря, за вниманието!
Фен не номер едно и не помогнал чак толкова, колкото Вас, но продължаващ да го прави и до днес!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
black sabbath
Контакти:

Мнениеот black sabbath » 12 май 2010 22:26

Yellow major написа:Моето мнение е, че Бареков е Ботевист и милее за отбора, но ако иска да продължи с "Истината за Ботев" да бъде искрен до край и каже какво го накара да заеме позиция на наблюдател очакващ "другите" да се провалят.
Дали има политически интереси за следващите избори и цели конфронтация с кмета, или има засегнати някакви икономически интереси? Ако има негов инвеститор да го обяви на общото събрание,но за това трябва да си плати членската карта.
Точно сега имаме нужда от всички милеещи за Ботев и е жалко ,че се гледа сеир.
Според мен трябва да се направи АД ,но може би по-късно след като селското бъде обявено в несъстоятелност. Естествено това зависи от общото събрание и неговите решения.

+1
TOЙ НЕ УМИРА

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 12 май 2010 23:51

Барека беше мн. близък и до тези(СДС), които доведоха Селския, но не го споменава. Ако иска да помага, да го направи, ако не, поне да мълчи. Иначе нищо лично, но е подличко от негова страна.

Върни се в “Архив”