Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Бареков: Съдбата на Ботев е поставена на карта

Мнениеот Jeff Ament » 12 май 2010 12:50

plan-2012 написа:
Jeff Ament написа:Бюреков пак се изказа.Явно се е почувствал пренебрегнат за някои неща и сега плете интриги.

Надявам се противниците на Бюреков , вече са спокойни , така че напред с ''испанския модел'' и новия ''мажоритарен'' собственик две абсолютно несъвместими неща !

П.С. Г.Г ИСКАЛ МАЖОРИТАРЕН % ОТ БЪДЕЩО АД. КЪДЕ Е ИСПАНСКИЯ МОДЕЛ ГОСПОДА ? МОЛЯ РАЗБИРАЧИТЕ ДА МИ ОБЕСНЯТ . ДАВАЛ 600 000 ЛЕВА АКО ПОЧНЕМ ВЪВ В ГРУПА , 800 000 АКО СМЕ В Б ГРУПА. 1 200 000 ЛЕВА ЗА А ГРУПА . АКО МИСЛИТЕ ЧЕ С ТЕЗИ ПАРИ ЩЕ СТАНЕМ ГОЛЯМ ОТБОР МНОГО СЕ ЛЪЖЕТЕ.

ГОЛЯМ ФУТБОЛ СЕ ПРАВИ С ГОЛЕМИ ПАРИ !!!

Ако очакваш,че сега ще дойде големия бизнесмен и ще налее милоните в Ботев,лъжеш се.Като за начало трябва да си стъпим на краката и с времето ще дойдат парите.Ботев е марка и реклама за всеки човек с пари.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
djeri
Контакти:

Мнениеот djeri » 12 май 2010 13:02

Смятам,че много от феновете пак четат тенденциозни изказвания от смешни и недоказани
сайтове и си съставят грешно мнение.Аз съм един обикновен фен,който живее
постоянно с идеята БОТЕВ ПЛОВДИВ.Искам ако ми позволите да призова всички ботевисти
да не тръгваме по наклонената плоскост на съмнения и интриги,а да подкрепим хората,
който в момента се опитват да съживят нашият любим отбор.Добри или лоши в момента трябва да разчитаме на тях и кой с каквото може да помага,защото просто това са единствените хора,който работят за каузата БОТЕВ.
А за писанията кой колко пари щял да даде,дали 800 000 или 1млн.стигат в момента за
БОТЕВ ПЛОВДИВ не е уместно в момента да коментираме.
Единственото важно за мен е това,което е било казано днес на прескоф.,цитирам по памет
-В началото на август на Колежа да излязат 11 души в жълто-черен екип,без значение в коя
група ще е мачът.
Първи се родихме,последни ще умрем!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 12 май 2010 13:18

Днес е имало някакво събрание,някой бил ли е?Ако има нещо ново споделете.И да попитам,някой има ли телефон в офисите на стадиона,и знае ли в събота и неделя може ли да се подаде молбата

марашш
Контакти:

Мнениеот марашш » 12 май 2010 13:39

djeri написа:Смятам,че много от феновете пак четат тенденциозни изказвания от смешни и недоказани
сайтове и си съставят грешно мнение.Аз съм един обикновен фен,който живее
постоянно с идеята БОТЕВ ПЛОВДИВ.Искам ако ми позволите да призова всички ботевисти
да не тръгваме по наклонената плоскост на съмнения и интриги,а да подкрепим хората,
който в момента се опитват да съживят нашият любим отбор.Добри или лоши в момента трябва да разчитаме на тях и кой с каквото може да помага,защото просто това са единствените хора,който работят за каузата БОТЕВ.
А за писанията кой колко пари щял да даде,дали 800 000 или 1млн.стигат в момента за
БОТЕВ ПЛОВДИВ не е уместно в момента да коментираме.
Единственото важно за мен е това,което е било казано днес на прескоф.,цитирам по памет
-В началото на август на Колежа да излязат 11 души в жълто-черен екип,без значение в коя
група ще е мачът.

Точно така пич в края на краищата всички ние искахме свободен Ботев,отбор без селското изчадие.На всички които вкарват съмнения относно действията на УС ще им кажа че ако ги нямаше тях днес нямаше да има и БОТЕВ, а от днешната пресконференция стана ясно 1 нещо-БОТЕВ Е СПАСЕН.Това от коя група ще започнем лично за мен е без значение(разбира се желанието ми е за Б)защото като дойде събота ще мога да ида заедно с детето на стадиона.Според мен селския искаше да ни унищожи като клуб,не случайно не е подал и документи за лиценз за Б група на неговото АД,така че от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ за МЕРИ и компания.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 май 2010 15:26

Аз съм от хората които винаги са признавали приноса на Бареков към каузата.Той направи много и който твърди обратното не е прав.Въпреки това мисля ,че това изказване не е на място и внушава разцепление.

VHP

Мнениеот VHP » 12 май 2010 15:57

Добре , но какво става сега ! ?? Нека да не четем замервания с "приноси" от едната и другата страна. Нещо почнаха да си мерят рейтингите по почина на Бойко и Цветанов... :oops: Почна се нещо ,но сякаш замръзна на средата... Комитет 16 май-трябва да е доста по-активен. Да се каже какво е свършено досега и какви са предстоящите задачи около реновирането на БОТЕВ ! Да се дават ,ако трябва, през ден изявления и кпресконференции...И стига вече с тия медийни затъмнения. Щом се иска масова подкрепа от ботевистите - трябва да има яснота какво се случва !

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 12 май 2010 16:13

Баш на место си е изказването на Бареков. И аз на неговото место бих припомнил заслугите си за изгонването на Селската гад. Освен това тази "статия" припомня кой всъшност е най-лошия тука, а именно Христолов, и успоредно с това припомня целите - Силен Ботев да стартира от Б група. Защото в последно време макар и отдалеч усещам как се изострят атаките към Бареков и назрява една борба за кокала която оставя главните цели на заден план. Дано да не съм прав за това. Бареков е нужен за каузата защото ни държи в медииното пространство, а това определено отваря врати. :roll:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 май 2010 17:10

VHP написа:Добре , но какво става сега ! ?? Нека да не четем замервания с "приноси" от едната и другата страна. Нещо почнаха да си мерят рейтингите по почина на Бойко и Цветанов... :oops: Почна се нещо ,но сякаш замръзна на средата... Комитет 16 май-трябва да е доста по-активен. Да се каже какво е свършено досега и какви са предстоящите задачи около реновирането на БОТЕВ ! Да се дават ,ако трябва, през ден изявления и кпресконференции...И стига вече с тия медийни затъмнения. Щом се иска масова подкрепа от ботевистите - трябва да има яснота какво се случва !

Днес четох интервюто с адвоката, и отделно и пресконференцията. Горе долу казаха същото което и преди месец. Няма как да очакваме пресконференция всеки ден, защото събитята явно се случват бавно. И на мен ми се иска постоянно да има новини. А иначе е нормално да започнат да си мерят "приносите" за спасението на Ботев. Дано по скоро спрат с това, защото само работа може да ни измъкне и да ни направи отбор. Аз затова за момента се кефя на тези хора които се захванаха редом до Бакалов, защото работят, а не се плюнчат по медийното пространство. Друг е въпроса колко работа са свършили. Но поне съм обнадежден и се радвам за случващото се до момента.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 12 май 2010 17:52

Първо да се похваля вече съм част от БОТЕВ ПЛОВДИВ :) Второ пожелавам на всички спорещи тука същото да се случи и на тях :) Трето не мислете ,че щом днес има неща за ,които Бареков и сегашния УС не мислят по еднакъв начин то нещата ще седят по същия начин и утре!За това моля да се въздържате от крайни квалификаций по адрес на едната или другата страна.Едно нещо трябваше да вземем като пример от сегашния УС-по-малко приказки повече действия.Знаете къде е Христо Ботев знаете къде е и офиса на ЦКБ-успех на всички!!!
ТОЙ НЕ УМИРА!!!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 12 май 2010 18:12

daimio написа:Първо да се похваля вече съм част от БОТЕВ ПЛОВДИВ :) Второ пожелавам на всички спорещи тука същото да се случи и на тях :) Трето не мислете ,че щом днес има неща за ,които Бареков и сегашния УС не мислят по еднакъв начин то нещата ще седят по същия начин и утре!За това моля да се въздържате от крайни квалификаций по адрес на едната или другата страна.Едно нещо трябваше да вземем като пример от сегашния УС-по-малко приказки повече действия.Знаете къде е Христо Ботев знаете къде е и офиса на ЦКБ-успех на всички!!!
ТОЙ НЕ УМИРА!!!

Браво!!!
Дано успея и аз другата седмица да се похваля...

Върни се в “Архив”